Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.23.
Módosítva: 2024.08.23.

Derült égből villámcsapás: 3 csillagjegynek válságba kerül a párkapcsolata

Nyár végi zűr a szerelemben: 3 csillagjegy életében válságos helyzet alakul ki. Aki viszont igazán szeret, képes megugrani ezt az akadályt! Vajon kik kapják ezt most feladatnak?

A párkapcsolat nem mindig tökéletes, olykor adódhatnak benne hullámvölgyek. Ennek a 3 csillagjegynek most egy kis galibát hoz az élet, mely felborítja a szerelmi  egyensúlyt. Téged is érint ez a válságos időszak? Sikerül esetleg átlendülnöd a problémákon? Most kiderül!

Astrology,,Twelve,Zodiac,Signs
Fotó: Dzhulbee

Kos

Lehet, hogy egy ideje nehézségekkel terhelt a kapcsolatod, de valahogy szeretted volna szőnyeg alá seperni a gondokat. Hiába is halogatod a szerelmeddel a nagy beszélgetést, itt az ideje, hogy leüljetek egymással szemben. Nem lehet a végletekig húzni az ügyet, mert egyre válságosabb lehet így a kapcsolatotok. Nagyon fontos most a kommunikáció, ne hagyd, hogy robbanjon a helyzet. Nem lehetetlen megoldani közösen, persze,csak ha mindketten ezt szeretnétek. Tudatosítsd, hogy ha el kell engedd a párodat, akkor is tisztán és őszintén tudjatok elbúcsúzni egymástól.

Skorpió

Elég volt a sok féltékenységből! Ez már egy ideje rányomja a bélyeget a kapcsolatotokra. Ha másképp nem találsz megoldást, akkor irány a terápia! Ha sikerül a párodat is rávenni, akkor tegyétek meg kettesben. De egyedül is szembe nézhetsz a démonokkal. Simán elképzelhető, hogy minden negatív gondolatod csak zsákutca. Valótlan elképzelésekből fakadnak érzelmeid, vagy egy családi minta az egész bizalmatlanság alapja. Jobb, ha ezen munkálkodsz, mit ha megkeserítitek egymás életét. Van kiút!

Nyilas

Ismét egy kalandon jár az eszed? A változáshoz előszöris magadba kell nézned. Tuti, hogy megint a kiút az út? Egészen biztos, hogy ki kell rohanni a párkapcsolatodból? Felismeréssel támogat az univerzum, légy nyitott, és csendesedj el! csak így hallhatod meg azt az üzenetet, segítséget, ami rendet rak a párkapcsolatod terén. Felesleges vitákba és játszmákba belemenned, inkább nyugodt helyzetben érdemes elbeszélgetni. De először magadban tisztázd le, mit is szeretnél. Nem véletlenül kerültél válságos helyzetbe, de van mit tanulni belőle! Ráadásul ezt az apróságot tényleg lehetséges fájdalommentes úton és módon megoldani.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek