Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.10.

Rossz hírt kapott az évre 3 csillagjegy, nekik lesz szükségük túlélési tervre!

Szeretsz költekezni? Az univerzum néhány csillagjegyet most óvatosságra int!

Három csillagjegy van, amely képviselőinek hasznos lehet lemondani az online vásárlásokról, visszaszorítani az étterembe járást és nem túl költséges nyaralást szervezni – legalábbis 2024 hátralévő részében.

Mystical,Zodiac,Signs,From,The,Energy.,Neon,Blue,Color,Geometric
Az univerzum megmutatja hatalmát! (Fotó: KDdesign_photo_video /  Shutterstock)

Kos
Idén nem szabad túlzásokba esned a költekezéssel, mert az Uránusz, a hirtelen változások és váratlan események bolygója, pénzügyi instabilitást és kiszámíthatatlanságot okozhat - írja a Bustle. Még ha szoktál is félretenni, jó eséllyel most akkor sem lesz lehetőséged nagyobb vásárlásokra, mert váratlan kiadásokkal kell szembenézned, vagy hirtelen változhat a bevételeid összege...

Oroszlán
Pénzzel kapcsolatos stresszel kell megküzdened még idén! Gondot okozhatnak a pároddal közös számlák, ezért jobb, ha azokat is szemmel tartod. Ügyelj rá, hogy az év hátralévő részében ne legyen adósságod, valamint hiteled, és kerüld a jelentősebb pénzügyi döntések meghozatalát! Ami elsőre jó üzletnek vagy ötletnek tűnik, az gyorsan súlyos teherré válhat, ezért inkább arra koncentrálj, hogy biztonsági hálót alakíts ki magadnak!

Vízöntő
A leckéiről és kihívásairól ismert Szaturnusz arra késztet, hogy újraértékeld a pénzügyi stratégiáid és a költési szokásaid! Talán rájössz, hogy túlzásba vitted az online vásárlást, az ételrendelést vagy az utazgatást... Annak ellenére, hogy jó mulatni az adott pillanatban, a valódi anyagi biztonság még jobb érzés – és hosszú távon még boldogabbá is tehet. Értékeld azt, amid már megvan és az év hátralévő részében szilárdítsd meg a pénzügyi alapjaidat! Ha szorgalmas vagy, 2025 a te éved lehet!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek