Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.16.

Ezek a csillagjegyek nem igaz szerelemből mennek férjhez

Nem mindenkinek adatik meg, hogy rátalál az igaz szerelemre, vagy éppen más dolgok dominálnak az életükben. Ezek a csillagjegyek nem feltétlenül választanak szerelemből férjet. Kik ők?

Nem mindenkinek adatik meg az igazi szerelemi házasság. Vannak olyan csillagjegyek, akiknél más szempontok jobban dominálnak, főleg, ha fiatalon nem talál rájuk a szerelem. Nem feltétlenül számítók, de még az is előfordul. Sokszor inkább gyakorlatiasak, vagy realisták, és más szempontok alapján választanak társat. Kik ők?

Wedding,Rings,In,The,Background,Of,The,Image,Zodiac
Fotó: Algernon77

 

Bika

Nagyon fontos számára a luxus, a biztonság, az anyagi javak. Ha nem találja meg szerelemét fiatalon, akkor egy idő után képes olyan párt választani, aki az igényeinek megfelelő, de nem a szerelem vezérli. Abba a hibába is képes beleesni, hogy esetleg beképzeli magának a szerelmet, de valójában  fontosabb számára a másik mellett érzett biztonsága. Ha viszont olyan társat talál magának, akivel jól érzi magát, akkor rengeteg energiát fektet a kapcsolatba, és áldozatokat is hoz érte. De ilyenkor általában szó sincs szerelemről, csak gondoskodó.

Ikrek

Rengeteg  benne az ellentmondás. Vágyik a biztonságos otthonra, de tartós és erős kötelék nehezen megy neki. Az Ikrek nehezen viseli a felelősséget, képes pánikolni a házasság súlyától. Olyan partnert választ, aki erős és határozott, aki mellett megnyugodhat, de ezt nem szerelemből teszi. Családalapítás terén az időt húzza, mert nagyon szereti a saját szabad mozgását, és rengeteg idő kell neki, mire valóban elköteleződik. 

Bak

A Bak szívesen menne férjhez szerelemből, csak nagyon sokszor elragadja a munkája, a hivatása és végül olyan társat választ, akivel nagyon hasonló az érdeklődésük, vagy éppen az időbeosztásuk. Előfordul, hogy munkahelyi kapcsolatból alakul ki egy mélyebb szeretet és tisztelet azzal az emberrel, akit végül maga mellé választ. Ebben egy hiba szokott lenni, hogy később bár a kapcsolata jól működik, ha eszébe jut álmodozik a szerelem érzéséről. Persze nem zárja ki az élet azt sem, hogy az idő ezt is megoldja és abba szeret bele, akihez hozzáment. 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek