Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.20.

Érkezik a telihold, sorfordító változást hoz három csillagjegynek

Vasárnap lesz teljes a Hold a Bak csillagjegyben, másodszorra a Rák Nappal szemben. Sorsfordító és elkerülhetetlen változást hoz három csillagjegynek.

Vasárnap július 21.-én kerül szembe a Rák Nap és a Bak Hold. Ráadásul ez ebben a hónapban a második alkalom. Úgy nevezik ezt a ritka állást, hogy Kék Hold. Három csillagjegyre sorsfordító hatása lesz ennek az energiának, te is közéjük tartozol?

Astrological,Zodiac,Signs,Over,The,Moon,In,Hand.,Knowledge,Of
Fotó: PeachShutterStock /  Shutterstock

Rák

Gyógyító hatással van rád a Bak telihold, így most nagy lehetőséget is hoz egy hatalmas változásra. Nem tudsz elszaladni  a feladataid elől, főleg ha már egy jó ideje azt érzed, hogy folyton egy helyben vagy. Végre lendületet kapsz, és döntést is hozhatsz. Érzelmeid megváltoznak mélyre ereszkedhetsz, de onnan a csúcsra is törhetsz. Ideje a múlt béklyóját letenni és kimászni a dagonyából. Fontos a család, de most inkább a munka területén van esélyed egy nagyobb váltásra. Ez meghatározza a jövődet. Ha nem lépsz, előbb-utóbb a sors teszi meg. 

Bak

Nem szereted kiadni az érzéseidet, többen ridegnek is tartanak ezért. Gondold végig, mi tölt el szenvedéllyel, mert ez a telihold most feloldja a benned lévő gátakat. Hatalmas változást hozhat számodra, megláthatod a dolgok és történések mögött a szépet, és a komfortzónán kívülről új perspektívába kerül szinte minden. Ez segíti az emberi kapcsolataidat és a személyes fejlődésed. 

Halak

Bak telihold most egy karmikus kapcsolatot dob eléd, egy olyan embert, aki merőben megváltoztatja az életed. Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor bizony lehet, hogy egy komoly szerelem is szövődhet belőle, de inkább segítője lesz a kapcsolatod megerősítésének. Egy olyan folyamat indul el benned és az életedben, amiért később nagyon hálás leszel. Sok örömöt és vidámságot is ad neked, élvezd ki a jelenlétét. Minden beszélgetésetek és együtt töltött idő felvillanyoz, kreatív és humoros lesz a viszonyotok. Az életed más területére is hatással lesz ez a barátság vagy szerelem. Légy nyitott!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek