EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.01.23.

Ezt üzenik az angyalok neked februárra

Az angyalok folyamatosan figyelnek rád, akkor is ha nem érzed a jelenlétüket. Segítenek, ha látják nem boldogulsz, jeleket küldenek, de te magad is hívhatod őket. Mit üzennek februárra a csillagjegyed szerint? Most megtudhatod.

Az angyalok februárban is őrzik lépteidet. Mit üzennek az egyes csillagjegyeknek? Most megtudhatod!

Angel,Wings,Formed,From,Clouds.
Fotó: phloxii

Kos

Februárban figyeld a gondolataidat, igyekezz lelassítani a benned zajló folyamot, hogy meghalld az angyalok üzenetét. Álmaid, bevillanó képek nem hiábavalók. Jó úton jársz, ha pedig változtatnod kell, felhívják figyelmedet. Minden lépésedet nézik, ne aggódj!

Bika

Ez a hónap is arról fog szólni, hogy kiegyensúlyozd magad azon az életterületen, ahol erre most kiváltképpen szükséged lehet. Ebben lesznek segítségedre az angyalok. Azt üzenik, ha megbillensz ne aggódj, add át ezeket az érzéseket nekik, és minden rendben lesz. Fontos, hogy annyit adj magadból másoknak, amennyit elbírsz, és fogadj is be segítséget, szeretetet.

Ikrek

Bízz magadban és az érzéseidben, a sugallatokban! Az angyalok a sugallatokon keresztül érnek el hozzád, és adnak útmutatást. Amennyire csak tudod zárd ki a külvilág zaját, februárban ha teheted, ne nézz annyi tévét, és a telefonodat is tedd el pihenni időnként a fiókodba.

Rák

Számodra is fontos lesz, hogy képes legyél elcsendesedni, kapcsolódj a belső központoddal. Ne dönts hirtelen, add meg az idejét annak, ha fontos lépés előtt állsz. Nézz rá az élethelyzetedre több szemszögből, ezt üzenik most az angyalok neked.

Oroszlán

Kapcsolataidban változások mennek végbe. Figyeld a szíved, mit diktál, ez pozitív irányba visz el. Angyalaid azt üzenik, hogy a régi kapcsolataidban is és minden az életedbe lépő ismeretlen kapcsán is nyisd meg a szíved. Szerelmedet pedig tedd az első helyre. Bízz benne, hiszen ő a társad.

Szűz

Ideje eldöntened merre mész tovább az úton, az angyalok segíteni fognak. Fogalmazd meg tisztán a vágyaidat. Esti meditációkban, vagy a csendes szoba meghitt hangulatában üzenni fognak. Ez érzésben vagy képekben megjelenhet benned. Bár elég praktikus és gyakorlatias vagy, nyílj most meg az érzékelésnek.

Mérleg

Elképzelhető, hogy az elmúlt hónapokban mások kezébe adtad az irányítást. Kapkodsz és döntésképtelen vagy egy bizonyos dolog kapcsán. Az angyalok azt üzenik, hogy vedd vissza az irányítást az életed kapcsán, hallgass a saját érzéseidre, és az ő segítségükre. Mondd ki, amit érzel és gondolsz, ne félj tőle! Állj a sarkadra!

Skorpió

Te nagyon érzékeny vagy, hallod az angyalokat, üzeneteiket befogadod. Így most könnyen elvezetnek az életfeladatodhoz. Kövesd őket hűségesen, szeretnék ha tudnád, hogy ők minden lépésedet vigyázzák! Karriered pedig szárnyra kaphat, légy türelmes.

Nyilas

Jó úton jársz, de vegyél vissza egy kicsit, ne akarj másokat befolyásolni. Nem biztos, hogy nekik az a jó, ami a te érdekeidet szolgálja. Az angyalok segítenek abban, ha most tiszta szándékból cselekszel, és jól kommunikálsz másokkal, rendezed a korábbi félreértéseket.

Bak

Az angyalok arra kérnek bízz bennük. Meghallgatták kéréseidet. Ha segítenél másoknak az nemes cél, de fogadd el azt a helyzetet, hogy van, ami nem a te dolgod. Szerencsés vagy mert van mögötted megtartó háttér, akár a családodban is, de haladj az utadon, tanulj, mielőtt mások segítésével foglalkozol. Karriered nagyon fontos ez a kettő össze is kapcsolódhat, de segíteni kis körben is áldásos feladat.

Vízöntő

Add át az irányítást az angyaloknak. Engedd meg, hogy csak megtörténjenek most a dolgok veled. Élvezd a kényeztetést, engedd bele magad ebbe a megtartó erőbe. Meg fogsz lepődni, hogy ha elengeded a görcsösséget, a szorongásokat, minden gyorsan megvalósul. 

Halak

Ingoványos a talaj alattad, félelmeidet pedig add át most az angyaloknak. Húzz egy kártyát, írj egy üzenetet, add át nekik a jelenlegi belső terheidet. Arra várnak, hogy elringassanak, hogy segítségedre legyenek. Lélegezd ki végre azt, ami már a szívedet nyomja.

 

 

origo.hu

Az atomháborúra készülnek: Vlagyimir Putyin drámai látogatást tett

ripost.hu

Most jött a hír: balesetet szenvedett a sikeres sportoló, nem tudták megmenteni

mindmegette.hu

Nem sikerült zökkenőmentesen Katalin hercegné visszatérése

magyarnemzet.hu

Ádám Martin esete felháborította a finneket, régi sérelem állhat a háttérben

mindmegette.hu

Ezzel etetik a szurkolókat a németországi stadionbüfékben

magyarnemzet.hu

Eperjes Károly: Milyen telefont kaphatott éjjel fél egykor Törőcsik Marika?

ripost.hu

Kiderült Marco Rossi félelmetes elgondolása: vadállatként készül a válogatott a németek ellen

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. június 17-23.: Gyújts gyertyát Szent Iván előestéjén

ripost.hu

A tudósok is kővé dermedtek attól, ami az óceán mélyéről előkerült

ripost.hu

Most érkezett: mentőhelikopter szállt le az M5-ösön, roncsok mindenütt

ripost.hu

"Nadrágszíjjal kergették apámat, mert bemerészkedett ide" - betonkoporsónak csúfolják a miskolci kockát

ripost.hu

Megbízhatsz bennük: ennek a négy csillagjegynek a legtisztábbak a szándékai

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

ÉLETMÓDI

Kiderült az igazság, ezért imádják annyira a nők a szakállas pasikat

EZO

3 csillagjegynek különös üzenetet küld idén nyáron az őrangyala

EZO

Iszet boszi elárulja: milyen lélekszerződést kötünk az édesapánkkal

EZO

Megbízhatsz bennük: ennek a négy csillagjegynek a legtisztábbak a szándékai

EZO

Te köztük vagy? Ez az öt csillagjegy a legromantikusabb mind közül

EZO

3 gyanús jel: akinél ezeket tapasztalod, abban jobb, ha nem bízol meg

EZO

Az ég is egymásnak teremtette őket: ez a négy csillagjegy tökéletesen passzol egymáshoz