Létrehozva: 2023.12.02.

Megérkezett az adventi horoszkóp: kiderül, mi vár rád decemberben

Csillagjegyed elárulja, hogyan készülsz valójában a karácsonyra.

Kos

Nagy lendülettel veted bele magad az előkészületekbe, de valahol menet közben kifáradsz, így bizony marad beszereznivaló az utolsó napokra is. Akkor aztán mindent összevásárolsz, amire futja, és gáláns meglepetésekkel várod a szeretteidet. A vacsora is nagyvonalú, válogatott finomságokkal készülsz a szentestére és az azt követő napokra.

Close,Up,Of,Printed,Astrology,Chart,With,Venus,,Pluto,And
Eláruljuk, mi vár rád decemberben  Fotó: Bada1 /  Shutterstock

Bika

Szereted a karácsony meghitt hangulatát, de ez nem sarkall semmiféle elhamarkodott cselekvésre. Ráérősen készülődsz, kényelmesen, a fotelból szemlézed a webáruházak kínálatát. Aztán az utolsó héten megijedsz, és egy füst alatt beszerzel mindent. A szentestére elegáns, kifinomult receptekkel készülsz.

Ikrek

Sokáig halogatod, hogy egyáltalán elkezdj gondolkodni az ajándékokon, hiszen mindig ezer dolgod akad, és sokfelé szóródik a figyelmed. Aztán valamikor december elején feleszmélsz, és Szélvész kisasszonyként végigrohansz a plázákon. Pár nap alatt megveszel mindent, be is csomagolod a meglepetéseket, és nem is érted, más min stresszel annyit. A vacsorát szíved szerint megrendelnéd, és ha van rá lehetőséged, meg is teszed.

Rák

Számodra a karácsony az év fénypontja, hiszen ilyenkor együtt van a család! Gondos figyelemmel készülődsz már októberben, izgulsz, hogy mindenkinek megtalálja a tökéletes ajándékot. A vacsora megtervezésére és a díszítésre legalább ekkora hangsúlyt fektetsz, és nem feledkezel meg a karácsonyi üdvözlőlapokról sem. Házias ételeiddel mindenkit elégedetté teszel és visszarepíted őket a gyerekkorba.

Oroszlán

Otthonod és feldíszített fád bármelyik magazinban megállná a helyét! Elvárod, hogy minden tökéletesen sikerüljön, nem sajnálod az időt és a pénzt a szervezkedésre, te magad azonban inkább irányítani szereted a munkálatokat: kiadod, ki mit szerezzen be, telefonálsz, utánanézel, a kanapéról navigálod a faállítást… Az ünnepi vacsora elkészítését viszont kezedbe veszed, grandiózusan díszítesz, tálalsz, és garantált, hogy az ajándékokkal sem okozol csalódást!

Szűz

Ebben is pontos és precíz vagy. A beszerzendők listája már szeptemberben elkészül, nálad sosem fogy ki a cellux, nem fogy el a liszt, mindent időben megveszel vagy megrendelsz. Barátnőid is szívesen fordulnak hozzád ötletekért, te vagy az, aki mindig elő tud állni egy személyre szabott ajándékötlettel vagy egy praktikus recepttel. Az ünnepek előtti nagytakarítás is a szerepel a beosztásodban, és bár lakásod amúgy is patyolattiszta, karácsonyra szinte ragyog!

Mérleg

Imádod a karácsonyt, amikor végre megcsillogtathatod remek ízlésed. Nálad minden szép és esztétikus: a fények, a díszek, a választott zenei aláfestés, a kedves ajándékok. Soha nem esel túlzásokba, de nem is felejtesz ki senkit: kedves apróságokról gondoskodsz minden rokon, barát számára! Ha te főzöl, az ízek is tökéletesen harmonizálnak.

Skorpió

Fanatikus karácsonyrajongó vagy. Már az ősz beköszöntével gyakran hangoztatod, hogy „Nyakunkon az ünnep!”, idejekorán hozzá is kezdesz a díszítéshez, és amikor februárban végül kénytelen vagy lebontani a fát, őszinte szomorúságot érzel. Imádod a sejtelmes adventi fényeket, a gyertyákat, az izgatott készülődést. Remek meglepetéseket eszelsz ki, de az áruházi tülekedést nehezen viseled, ezért inkább online rendelsz.

Nyilas

Gyermeki örömmel készülődsz az ünnepre, élvezed minden percét. Persze állandóan rohansz és időhiánnyal küzdesz, de nem csüggedsz: boldogan tervezgeted az újabbnál újabb receptcsodákat. Aztán hogy ezekből mennyi valósul meg, az a jövő zenéje… Az ajándékokkal abszolút túlzásba esel: úgy érzed, az ünnep ürügyén végre legálisan költekezhetsz. Az adni vágyás vezérel, akkor vagy boldog, ha látod szeretteid örömét.

Bak

A visszafogott elegancia híve vagy. A karácsony nálad mindig hagyományos, úgy teríted az asztalt, ahogy a családi házban szokás volt. Időben elkezded az ajándékok beszerzését, és mindig utánanézel az áraknak, felkutatod a lehetséges akciókat. A fát tradicionális piros gömbökkel díszíted, és pontban 16 órakor terített asztallal várod a családtagjaidat.

Vízöntő

Egészen biztos, hogy módot találsz rá, hogy a saját ízlésedre formáld vagy valahogy megreformáld a karácsonyt. Elképzelhető, hogy választasz egy színt, és abban az árnyalatban „úszik” az egész lakás, vagy valamilyen furcsa menetrendet eszelsz ki karácsonyra, csak hogy még véletlenül se ugyanúgy teljenek az ünnepek, ahogy tavaly. A valódi meglepetések mestere vagy! Előfordul, hogy nem veszel semmit, vagy egészen különleges ötletekkel ejted ámulatba szeretteidet.

Halak

Az te karácsonyod mindenki karácsonya! Nagyvonalúságod túlmutat a saját családodon: gyakran veszel részt jótékonysági akciókban, adományozásban. Szíved szerint hatalmas vacsorát rendeznél, amire nem csak a távolabbi rokonságot, hanem a magányosan élő barátaidat is meghívnád. A szenteste valódi üzenetére figyelsz, és igyekszel megtalálni a harmóniát ebben az időszakban. Ezért nem kapkodsz, nem rohansz, és nem esel túlzásokba, kedves gesztusokkal jelzed szeretetedet, ragaszkodásodat.

EZO

Ennek a négy csillagjegynek sok pénz üti a markát decemberben

Kik az igazán szerencsések decemberben?

EZO

Ennek a négy csillagjegynek sok pénz üti a markát decemberben

Kik az igazán szerencsések decemberben?

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Erős széllel jönnek a zivatarok

origo.hu

Zelenszkij őrült üzenetben fenyegeti szövetségeseit

metropol.hu

Most érkezett: baleset történt, erre készüljenek a 4-es 6-os villamos utasai

vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

ripost.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami a tenger mélyén fogadta őket

origo.hu

Kiderült az igazság a megcsalásos botrányba keveredett Marics Petiről

astronet.hu

Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek

magyarnemzet.hu

Jövő héten érkezik a végrehajtó, bezárhatják a legendás budavári cukrászdákat

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.baon.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

EZO

Pengeélen táncol: kiderült, melyik a leghűtlenebb csillagjegy!

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás