EZO

Szerző L.A.

Létrehozva: 2023.11.01.

Novemberi horoszkóp: nagy változásokat hoz az új hónap

Több csillagjegynek is nehézségei lesznek...

A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó befejezi hátrálását november elején, és elindul előre, a Merkúr pedig 10-én a Nyilas jegyébe lép. A novemberi horoszkópból minden kiderül, hogyan hat ez a csillagjegyekre az asztoronet.hu alapján!

Fotó: Pixabay

KOS:

A novembered felemásnak ígérkezik. Veszteség érhet, amit rosszul viselsz. Figyelj oda, hogy mire adsz ki pénzt! Kritikus napok: november 3, 4, 11 és 13.  7-én és 17-én valaki segít, hogy ne érjen kár, de tartsd titokban, hogy ki volt az! Jó hír, hogy egyre jobb passzba kerülsz, ahogy a bolygók sorban belépnek a Nyilasba: 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars. Ettől te egyre biztosabb leszel abban, hogy vége lesz a rossz időszaknak.

BIKA:

November lesz az év legrázósabb hónapja. Vigyázz mindenkire, aki fontos neked, mert próbának lesz kitéve minden kapcsolatod! Kerülj minden vitát! Szakításveszélyt mutatnak a bolygók 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Akkor lehet baj, ha hevesen reagálsz.

IKREK:

Nem lesznek életed legjobb napjai november elején. Bolygód, a Merkúr meghűlést, gyengélkedést mutat. Előzd meg a nagyobb bajt sok mézes teával, gyömbérrel, citrommal és fokhagymával! Közben nem szabad panaszkodnod se az időjárásra, se a munkádra, mert ezek is lebetegíthetnek. 10-től Merkúr a Nyilasban ellentmondásos találkozásokat jelez. Számíts rá, hogy lesz, amelyik vonz, és lesz, amelyik taszít!

RÁK:

Végre novemberben elemedben leszel, millió ötlet pattan ki a fejedből. Szaturnusz is segít (november 4-től előre mozog), és azt javasolja, hogy kapkodás helyett készíts tervet! Ezzel párhuzamosan sajnos egy barátság nehéz időszakon megy keresztül. Vagy el fogtok távolodni egymástól, vagy ellentétes véleményen lesztek. Legkritikusabb napok: 3, 4, 11 és 13.

OROSZLÁN:

Az otthon békéjének megóvása a legnagyobb kihívás a számodra novemberben. A családból valaki olykor kihoz a sodrodból. Különösen november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. A legjobb ellenszer, ha semmit sem veszel személyed elleni támadásnak. Kérdezd meg nyugodtan, hogy a másik segíteni akar-e! Fokozatosan javul a helyzet, ahogy bolygók sorban belépnek a Nyilasba: 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars.

SZŰZ:

Igencsak eseménydúsnak ígérkezik a novembered, amit nem fogsz bánni, mert több témában is átbillensz a holtponton. Amennyiben az utóbbi hetekben, hónapokban nem láttál kellően látványos eredményeket, akkor örülhetsz, mert ennek végre vége. A következő területeken várható változás: pénz, párkapcsolat, ingatlan ügyek. Közben legyél óvatos az utakon, különösen: november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. A hónap második felében váratlan vendég toppanhat be…

MÉRLEG:

A kétségbeesés fenyeget novemberben: a pénz miatti aggodalom eluralkodhat rajtad. Feladatod a bevétel – kiadás egyensúlyának megteremtése és megtartása. Sok kísértés lesz és csak lemondás árán tudod megoldani, hogy ne menj mínuszba. Különösen nehéz napok: 3, 4, 11 és 13. A kedvező napok: 7 és 17. Kapsz segítséget, kérdés, hogy észre veszed-e és elfogadod-e.

SKORPIÓ:

Nem szabad félvállról venned mindazt, amire a bolygók figyelmeztetnek. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek veszélyesek rád nézve és a kapcsolataidra is. Vigyázz magadra és a szeretteidre! A kapcsolataid is törékennyé válhatnak, különösen 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Tegyél meg mindent, hogy ne legyen ok vitára! Lesz két szerencsés nap is: 7-én és 17-én.

NYILAS:

Csalódást, változékonyságot, elbizonytalanodást mutatnak a bolygók november 10-én, 23-án, 25-én és 27-én. Fejtörést okozhatnak családi és ingatlan ügyek. A korai sötétedés és hideg, szeles idő sem tesz jót neked. Melegítsd fel magadat forró italokkal, forró teával, forró csokival, forralt borral! 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars lép be a Nyilasba, és te ismét tudsz mosolyogni.

BAK:

Bolygód, a Szaturnusz november 4-én több mint 4 hónap hátrálás után végre elindul előre. Ettől visszanyered a jövőbe és az életbe vetett hitedet. Emellett ha jót akarsz magadnak, akkor minden beszélgetésbe kapcsolódj be, mert fontos információkhoz juthatsz. Tanulás és/vagy utazás lehetőségét is mutatják a bolygók. Szinte biztos, hogy megbánod, ha nem mész. Nagy kihívás lesz számodra, hogy kimaradj a vitákból 3-án, 4-én, 11-én és 13-án.

VÍZÖNTŐ:

Feszült leszel novemberben. Hol a főnököd, hol a családod elégedetlenkedik, mindenki többet akar tőled. Szét kell szakadnod, hogy párhuzamosan több helyen teljesíteni tudj. Legnehezebb kihívások ezeken a napokon várnak rád: november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Enyhül a nyomás azáltal, hogy bolygók sorban jegyet váltanak: 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars.

HALAK:

November 4-én befejezi a hátrálást a Halakban járó Szaturnusz, és elindul előre. Az eddig lassító energiák megszűnnek. Vége a nosztalgiázásnak, csak előre! Szuper napjaid lesznek: november 7, 17. Időzítsd ide a fontosabb ügyeidet! Sajnos vitát és súlyos nézeteltérést mutatnak a bolygók 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Ne hagyd magad, de ügyelj a stílusodra!

 

origo.hu

Elképesztő, váratlan bejelentés az amerikai katonákról

ripost.hu

"Nem tudom értelmezni" - váratlanul stílust váltott Tóth Andi

borsonline.hu

Hajdú Péter az apaságról: "Minden nélküle eltöltött óra elvesztegetett idő"

hirtv.hu

Videószimulációban mutatták be, hogy mi maradna Budapestből ha atomtámadás érné + videó

life.hu

Katalin hercegné műtétje: megdöbbentő dolog derült ki az operációról

magyarnemzet.hu

Óriási razzia volt a belvárosban, megvan kiket kaptak el

ripost.hu

Völgyi Zsuzsi nem hagyta magát! Csipős válasszal üzent Curtisnek

travelo.hu

Júniustól 12 horvát üdülőhelyre utazhatunk a Flixbusszal

ripost.hu

Ekkorra időzítsd a nyári szabid! Mutatjuk a kánikulai időszakokat

ripost.hu

"Egyre nehezebb" – Mellékhatásokkal küzd Katalin hercegné, sokat fogyott és hullik a haja

ripost.hu

Rengeteg rendőr és mentő lepte el a budapesti pláza környékét, nagy a baj

ripost.hu

"Plasztika nélküli, egyszerű szépség" - odavannak Mikes Annáért a rajongók

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Velük megéri családot alapítani: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb apuka

EZO

Megmutatja hatalmát az univerzum, 3 csillagjegy élete most felfordul

EZO

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

EZO

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

EZO

Megsúgták az égiek: Ez a 4 csillagjegy törődik a legtöbbet a szerelmével

EZO

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

EZO

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek