EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.11.24.

Érkezik az Ikrek telihold, ennek a 4 csillagjegynek teljesen felkavarja az életét

Erős energiákkal érkezik a telihold, fontos lesz a kommunikáció, de a feszültségek elkerülhetetlenek. 4 csillagjegyre különösen hat az ereje. Te közéjük tartozol?

November 27-én délelőtt 10 óra 16 perckor az Ikrek jegyében lesz telihold. A Mars energiái is segítik ezt a folyamatokat. A telihold mindig egy elengedést is szimbolizál, nagyon erős energiákkal hat az emberi testre. Ami akadályoz azt engedd el az életedből, ideje a jó érzések felé haladni, hogy a boldogság határozhassa meg a mindennapjaidat. Fejezd be az önkorlátozó tetteidet, vagy gondolkodásmódodat, ha nem teszed, akkor egyre nehezebbek lehetnek a terheid. Az erős energiák felforgathatják az életed, nem engedik az égiek sokáig a régi rögződéseket, egészségtelen élethelyzeteket. Ennek a 4 csillagjegynek érdemes ezekre odafigyelni, máskülönben hirtelen és váratlanul éri őket a változás. Te közéjük tartozol?

Horoscope,-,Zodiac,Signs,With,Full,Moon,The,The,Middle
Fotó: pixelparticle

Kos

Ne ess át a ló túloldalára! Szinte megfékezhetetlenül haladsz, de ha belebonyolódsz abba, amit teszel, nagy pofont kaphatsz az élettől. Mindenképp gondold végig a mondatokat, mielőtt kimondanád, ne tiporj bele más lelkébe. A Nyilas energiái visznek, de az Ikrek szétszórtsága nem tesz neked most jót. Hiába érzed, hogy jó úton haladsz, ha nem tudod, hol a határ. Légy figyelmes a környezetedre, ne sérts meg másokat. Fontos, hogy mit kommunikálsz. Kellemetlenül jöhetsz ki egy baráti beszélgetésből is. Ne tedd!

Ikrek

Nagyon jól kommunikálsz, de a telihold feszültsége mellett, nem lesz könnyű a helyzeted. Ha valaki rád bízott egy titkot, most könnyen bajba kerülhetsz, ha esetleg tovább adtad másnak. Nem jó pletykálni, ezt te is tudod. Ez a kis incidens teljesen felkavarhatja az emberi kapcsolataidat. Nem biztos, hogy a harmadik fél jó néven veszi, hogy kikotyogtad a számára fontos érzéseit. Jól gondold meg, mit mondasz és kinek, mert felesleges magadnak és másoknak is galibát okozni. A telihold energiái pedig most több dolgot is felszínre hozhatnak.

Nyilas

Tudás és a hit tengelyén jön létre a telihold. Számodra ez elég nagy próbatétel is. Változást és átalakulást hoz. Szakmai téren nagyon jót ígér, csak ne hagyd figyelmen kívül a Mars energiáit, ami a Nyilas jegyéből figyelmeztet arra, hogy ne ess túlzásba! A változás számodra pozitívan végződhet főleg, ha új munkahelyen kezdesz ezekben a napokban. Siker felé visznek ezek a pillanatok, és az életed teljesen megváltozhat. Hitedet teszi próbára ez a nap, a tudást már régen megszerezted.

Halak

Jobb, ha előveszed béketűrő képességedet. Ne keveredj felesleges vitákba, mert hurrikánként törhet be az életedbe olyan helyzet, ami lelkileg is megvisel. Telihold napján kerüld a felesleges feszültségeket, igyekezz úrrá lenni az erős energiákon. Ne rántson el egy munkahelyi nézeteltérés, de maradj ki a családi vitából is. Felkavaró érzések lehetnek benned, így nehezen hangolódsz rá ennek a teliholdnak a pozitív hatásaira. Válts nézőpontot!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Versenyző luxusautók okozhatták a halálos balesetet Szalántánál

origo.hu

Macron újabb döbbenetes nyilatkozata háborúba taszíthatja Európát

life.hu

Victoria Beckham ilyen valójában: kitálaltak a zárt ajtók mögötti viselkedéséről

hirtv.hu

Gyurcsány egykori minisztere is felbukkant Magyar Péter mögött

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

origo.hu

Továbbra is nagy a titkolózás Berki Krisztián haláláról

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

ripost.hu

Dárdai kiborította a bilit; Szoboszlai is nagy gondban

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?