EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.10.05.

Szeleburdi csillagjegyek: vicces velük az élet

Szeleburdi, és kelekótya csillagjegyek, akik felvállalják egyéniségüket, megoldják a feladataikat. Beszínezik az életet. Te is közéjük tartozol?

Szeleburdi személyiséggel élni, lehet bosszantó, hiszen figyelmetlenségből, túlzott lazaságból, meggondolatlan tettekből néha kiszámíthatatlan és kapkodó események alakulnak ki. De ennek a szétszórt viselkedésnek is vannak nagyon vicces pillanatai, nemcsak negatív oldala, és nem is szabad az ilyen embereket folyton rossz nézőpontból megítélni. Kik azok a csillagjegyek, akik ezekkel az energiákkal születtek? Milyen is az ő játékos és humoros oldaluk? Te közéjük tartozol?

Attractive,Woman,Stands,With,Pensive,Expression,Contemplating,Her,Outfit,Choice
Fotó: WAYHOME studio / Shutterstock.com

Mérleg

Hihetetlen energiákat vagy képes abba belefektetni, hogy a dolgok egyensúlyban legyenek az életedben. Nagyon nehezen döntesz, mindent megvizsgálsz, de pont ezért sokszor szétszórt vagy, és a többi feladatodat elhanyagolod, elkésel más fontos dolgokkal. Annyira beleveszel a folytonos mérlegelésbe, hogy közben szeleburdi módon viselkedsz. Nem tudsz annyi mindenre egyszerre figyelni, és kapkodóvá válsz. Mindez időnként teljesen vicces kívülről nézve, de az elkövetett hibáid, vagy éppen a mozdulatlan döntésképtelenséged azért neked sokkal nehezebb, mint a szeretteidnek. Te mélyen megéled, néha szenvedsz is tőle, de a családod és a barátaid látják, hogy mindez nem a világ vége. Hozzád tartozik, és rengeteg más pozitív erényed mellett, teljesen elfogadható. Míg te, túlságosan komolyan veszed az életet, előfordul, hogy a környezeted az egészen nevet. Légy lazább ebben a tekintetben. 

Vízöntő

Híres vagy világmegmentő ötleteidről, lázadó elméleteidről, de nagyon idealista vagy, és sokszor maga a tett elmarad. Így néha az is kimarad az életedből, hogy a gondolatokon túl egy villanyszámlát befizess. Szétszórtságod, bohókás egyéniséged totálisan vicces. Felelősség tudatod megvan, csak a figyelmed kalandozik el, sajátos rendszerben élsz, ami nem mindig kapcsolódik a valósághoz. Amikor pedig észleled, hogy túl sok volt a gondolkodásból, vagy a világmegváltásból, akkor kapkodva állsz neki a feladataid végrehajtásának. Olyan vagy, mint egy álmodozó, elmélkedő ember, aki hirtelen esik le a földre és akkor viszont nekilát a tetteinek rendezéséhez. Kívülről nézve, játékosan vagy szétszórt, aki rádöbben, hogy vannak rendszerek is a földön. Mások számára szórakoztató tudsz lenni, valld be, hogy azért ezt sokszor te magad is élvezed. Nem véletlen, hogy földönkívülinek tartanak. 

Halak

Rengeteget törődsz másokkal, és ritkán mondasz nemet, ez viszont a teljes szétszakadáshoz vezethet. Kicsúszhatnak a kezedből a szálak, sokat segít, ha listákat készítesz. Ha nem teszed, szeleburdi tetteid lesznek. Amikor elengeded a gyeplőt, kapkodásba kezdesz. Neked a rendszer és a társaság a segítséged. Ebben a közegben érzed magad jól. A társaid, szeretteid rád is hagynak mindent, végignézik, ahogy fontoskodva, és szinte tökéletese mindent megszervezel: megmosolyogják azt, hogy te még ebben is nagyon jól érzed magad. Nem véletlen, hogy mielőtt te szétesnél összefogsz másokat. Igazi hebrencs vagy, aki roppant jól megoldja az életet. Vidámság kísér, bármerre is jársz. Nagyon sokat lehet veled együtt is nevetni. 

 

 

origo.hu

Viszlát, hatótávpara! - BYD Seal U DM-i menetpróba

ripost.hu

Rettentően nehéz IQ-teszt, ami a személyiségedre is magyarázatot ad

metropol.hu

Eldurvult a válás, élve ásta el feleségét a kegyetlen férj

mandiner.hu

Halálos fenyegetést kapott Zelenszkij – és nem is akárkitől

ripost.hu

Ekkorra időzítsd a nyári szabid! Mutatjuk a kánikulai időszakokat

hirtv.hu

Öt sülysápi érintettje is van a szombati hajóbalesetnek + videó

ripost.hu

Katalin hercegné végre személyesen adott hírt magáról

mindmegette.hu

Nincs kedved órákig sikálni a sütőrácsot? Dobd a fűbe egy éjszakára!

ripost.hu

4 év után előmerészkedett a botrányos színész, alig lehet ráismerni a Transformers sztárjára

ripost.hu

"Jobban illik hozzád" - hoppá, kit ölelget Tóth Gabi?

ripost.hu

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

ripost.hu

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

EZO

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

EZO

Megsúgták az égiek: Ez a 4 csillagjegy törődik a legtöbbet a szerelmével

EZO

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

EZO

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

EZO

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

EZO

4 csillagjegy, akik szakítás után is megszállottan ragaszkodnak az exükhöz