Létrehozva: 2023.10.03.

Áldást hoz októberben az őrangyalod

Egész életedben védelmez az őrangyalod, elhárítja az ártó energiákat. Októberi angyalhoroszkópodból megtudhatod, mit üzen neked most.

Őrangyalod jelenléte nagyon erős ebben a hónapban. Vedd észre üzenetét, mutatjuk mit sugallnak októberre a csillagjegyeknek!

Guardian,Angel,On,Blue,Sky,Background.,Religion,And,Faith,Concept
Fotó: LiliGraphie / Shutterstock.com

Kos októberi angyalhoroszkóp

Megérdemled az égiek segítségét! Tudatosítsd és hidd el, hogy őrangyalod csak a kérdésedre figyel- arra, hogy pontosan megfogalmazd, miben szeretnél változtatni. Annyi a dolgod, hogy nyitott szívvel fogadd isteni útmutatását és segítségét.

Bika októberi angyalhoroszkóp

Koncentrálj a szeretetre, figyeld a belső hangod, adj hálát mindenért, amiben szerencsésnek érzed magad. Ne a hiányra fókuszálj, ne engedd,hogy a félelmeid vegyék át a vezetést. Ha a hálára koncentrálsz, megtapasztalhatod az univerzum bőségét. 

Ikrek októberi angyalhoroszkóp

Most tisztázódnak a számodra homályos dolgok az életedben, minden egyértelmű és örömteli. Érezd meg az égiek áldását. Légy hálás, és segíts te is másokon-ezt üzeni neked az őrangyalod októberre.

Rák októberi angyalhoroszkóp

Ad át e nehézségeidet az égieknek! Ha imádkozol, vagy meditálsz, az angyalok megnyitják a kapukat az égiek felé, és ne lepődj meg, ha csodákat élsz át. Bízz az ima erejében! Ez az őrangyalod üzenete.

Oroszlán októberi angyalhoroszkóp

Jelenlegi helyzetedre más emberi kapcsolataidon keresztül érkezik a megoldás, ez az őrangyalod üzenete. Figyeld meg azokat a kapcsolataidat a hónapban, melyek támogatnak, emelnek. Halld meg azokat a szavakat, mondatokat, melyek téged előre visznek. Így minden a helyére kerül októberben.

Szűz októberi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod most arra bátorít, hogy haladj a belső útmutatásod szerint, még akkor is, ha jelenleg nem tudod, pontosan merre vezet az utad. Az égiek a megérzéseiden keresztül küldenek neked útmutatást. Figyelj az intuíciódra!

Mérleg októberi angyalhoroszkóp

Nézz szembe a félelmeiddel, a benned lévő bizonytalanságokkal, ne akarj megfelelni másoknak, és akkor nem lesz hatalmuk feletted. Engedd el a szorongásaidat, irányítsd rájuk a tudatosság fényét, és megtapasztalod, hogy nincs mitől félni.

Skorpió októberi angyalhoroszkóp

Segítséget kértél az égiektől, és az meg is érkezik az életedbe. Az angyalok jelekkel próbálják felkelteni a figyelmedet. Talán úgy alakítják, hogy sokszor tűnik fel ugyanaz a szám a környezetedben, vagy jósló álmod is lehet. Figyelj a jelekre, amik mutatják, melletted állnak!

Nyilas októberi angyalhoroszkóp

Tanulj meg lassítani, szemlélődni, befelé figyelni. Ha folyton csak hagyod, hogy sodorjanak az események és a túlzott lendület, akkor elmész fontos dolgok mellett. Állj meg egy pillanatra, és nézz körbe: lásd meg, mennyi mindenért lehetsz hálás!

Bak októberi angyalhoroszkóp

A bőség számos formában érkezhet, néha teljesen váratlanul. Légy nyitott, és fogadd el hálás szívvel. Az angyalok meghálálják most a korábbi jó cselekedeteidet.

Vízöntő októberi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, hogy bízd rá minden aggodalmadat és gondodat, ő pedig majd továbbítja őket az égiek felé. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az univerzumtól érkező bőséget is nyitott szívvel fogadod.

Halak októberi angyalhoroszkóp

Ha pozitív fordulatokra számítasz, és tele vagy pozitív energiákkal, pozitív tapasztalatok és lehetőségek áramlanak az életedbe. Ne hagyd, hogy a negatív energiák vagy az átmeneti visszaesések gátolják a haladásodat. Az őrangyalod arra kér, ne veszítsd el a hited, menj tovább az utadon.

Forrás: Astoronet.hu

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ragyogó napsütés után felhőszakadás, jégeső jön

borsonline.hu

Megrendült közleményt adott ki a NASA: magas adattartalmú jeleket fogtak be a szondák

hirtv.hu

Vezércikk - Már nem érdekli a balliberális médiát, milyen eszement módon képes viselkedni Magyar Péter konfliktushelyzetben + videó

ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

hirtv.hu

Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed