Létrehozva: 2023.10.17.
Módosítva: 2023.10.17.

3 csillagjegy, akit hamarosan megtámadnak az asztráldémonok

Negatív energiák vesznek körül? Furcsa képekkel ébredsz, vagy hirtelen különös testi tüneteket produkálsz? Hallottál már az asztráldémonokról? Ezt a három csillagjegyet most érintheti a támadás. Te közéjük tartozol?

Léteznek asztrális lények, entitások, meghalt lelkek, más dimenziós lények, akik nem képesek fizikai testet ölteni itt, mégis energetikailag hatást gyakorolnak az emberre. Az asztráldémonok, pedig olyanok, akik negatív energiákkal támadnak, vannak köztük olyanok, akik esetleg az életük folyamán fekete mágiával foglalkoztak, és nem távoztak el teljesen. Energiájuk most is hat a világra, ránk emberekre. Alacsony rezgésük ellen érdemes megtisztítani a teret, és védelmet kérni a mindennapokra. Az sem árt, ha fizikai síkon is csinálsz egy nagytakarítást magadban. Vigyázz! Ezt a három csillagjegyet most megtámadják  az asztráldémonok. Te közéjük tartozol?

Frightened,Young,Woman,Looking,In,The,Mirror,And,Seeing,In
Fotó: Aleksei Isachenko /  Shutterstock

Ikrek

Nyílj meg bátran, de ne felejtsd el, hogy léteznek asztrális lények, akik ilyenkor alig várják, hogy elszívják az energiáidat. Védd meg magad, kérj segítséget! Ha azt érzed, hogy nagyon fáradt vagy a napokban, pedig igyekszel pozitív maradni, vagy esetleg nagyon furcsa álmaid vannak, ami után rossz hangulatban ébredsz, akkor érdemes figyelni és érzékelni, hogy mi is zajlik benned és körülötted. Ha a negatív gondolataid kifejezetten bizonyos helyhez kötöttek, akkor lehet, hogy a szobádban, van olyan energia, ami nagy hatással van rád. Ha ismersz olyan technikát, amivel a teret lehet tisztítani, akkor tedd meg, de minimum gyújtsd meg egy füstölőt, már azzal is tehetsz magadért. Ha pedig most hallod ezt először, akkor kérj tanácsot egy spirituális segítőtől. 

Skorpió

Nagyon fogékony vagy az asztrálsíkon létező energiák kapcsán. Előfordulhat az is, hogy képes vagy a szellemekkel kommunikálni. De ez még nem véd meg téged sem ha a közeledbe kerül egy asztráldémon. Tudod mit kell tenned, ne hagyd magad! Kimerítő, lehúzó, rossz gondolatokat hozó szellemi lények közelségétől szabadulj meg. Kérdezz rá, miért is jöttek, mit akarnak tőled? Nem kell megijedni, csak tudd, hogy ha folyton rossz a kedved, esetleg hirtelen jelenik meg egy furcsa testi tünet, akkor nemcsak orvoshoz érdemes rohanni, a szellemi síkot is megtisztítanod magad körül. És ne feledd, a hálószobában lévő tükör egy átjáró lehet az asztrális síkról, ha teheted, ezt a bútordarabot tedd ki az előszobába! Kérd az őrangyalod segítségét is, a fény mindenütt ott van!

Halak

Előfordulhat, hogy nem hiszel más síkokban, és az asztrális lények kapcsán is szkeptikus vagy, de érzed, hogy valami nem stimmel körülötted. Nem tudod fenntartani a pozitív energiákat, folyton valami megborít, kizökkent. Még az is lehetséges, hogy egy bizonyos álom folyton visszatér, amikor elalszol. Furcsa, félelmetes képek gyötörnek. Bár lehetetlennek tűnnek, de érzelmileg mégis erősen megfognak. Ha volt a családban valaki, aki korábban nem természetes halállal ment el az életből, esetleg támadás áldozata lett, akkor erősen érintett lehetsz az asztrálsíkról érkező energiák kapcsán. A megoldás soha nem az ellenállás, hanem a tisztítás. Füstölőkkel, finom, magas rezgésű olajokkal, ásványokkal tudsz magadon segíteni, ha pedig nem működik, keress fel egy hozzáértő embert. 

 

origo.hu

Ez a festői falucska volt egykor Nagy-Magyarország legészakibb települése

origo.hu

Fordulat jön a háborúban nem akárki miatt

mindmegette.hu

Ezeket jó, ha tudod a paprikaültetésről, ha bőséges termést szeretnél

hirtv.hu

Reagált a rendőrség Magyar Péterék internet blokkolásos sztorijára

mindmegette.hu

A 10 legtutibb ebédötlet hétvégére: ezekből garantáltan duplán szed majd a család

hirtv.hu

Nem akárhogy riogatnak a németek a kínai elnök budapesti látogatása miatt + videó

origo.hu

Megrázó dolgok derültek ki Várkonyi András lányának haláláról

astronet.hu

Erre lehetetlen felkészülni – együttállások a Bikában 2024.05.13-tól

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Kiakadt Kőgazdag Aurél: nem engedik érettségizni

ripost.hu

Ötéves lett Harry herceg kisfia, váratlan, amit a királyi családtól kapott

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

EZO

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik jól leplezi az érzéseit

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

EZO

Pengeélen táncol: kiderült, melyik a leghűtlenebb csillagjegy!