Létrehozva: 2023.09.30.

Októberi horoszkóp: ez a csillagjegy lesz a hónap nyertese

Hatalmas energiák szabadulnak fel, ám az októberi horoszkóp szerint egy csillagjegynek különösen kedvez majd ez a hónap.

Az októberi horoszkóp számos csillagjegynek fordulatokat és változást ígér az Astronet szerint.

Printed,Astrology,Charts,With,Yelow,And,Autumn,Leaves,And,Blueberries
Fotó: Bada1 / Shutterstock.com

KOS októberi horoszkóp

Ha nem akarsz folyton vitát, október 12-ig bánj úgy a környezetedben lévőkkel, mint a hímes tojásokkal. Ezek után már könnyebb lesz fenntartani a békét, mert a Mars jegyet vált. A pénzre viszont nagyon vigyázz októberben, extra kiadásokat jeleznek a csillagok! Lehet, hogy elromlik valami, vagy többe fog kerülni, mint ahogy kalkuláltál vele. Szóval kapcsolj takarékos üzemmódba!

BIKA októberi horoszkóp

A Bika bizony nem fog rajongani ezért a hónapért. Egyrészt azért, mert a Mars október 12-től irritáló, provokáló személy elviselését jelzi. Másrészt azért, mert 28-án és 29-én 2 nap alatt 3 kellemetlen bolygószembenállás lesz, ami súlyos nézeteltérést szimbolizál. Lehetőleg erre a 2 napra ne tegyél fontos megbeszélést, döntést! Közben a közérzeted sem lesz topon. Vagyis tanácsos lenne „tiszta”, természetes étrenddel és több alvással kímélned magadat.

EZO

Itt a nagy októberi pénzhoroszkóp, mutatjuk, kinek fordul a sorskerék

Szuper lehetőségeket és fejlődést is hoz az október.

EZO

Itt a nagy októberi pénzhoroszkóp, mutatjuk, kinek fordul a sorskerék

Szuper lehetőségeket és fejlődést is hoz az október.

 

IKREK októberi horoszkóp

Fantasztikus formában leszel október 22-ig. Ne halogass semmit! Menj a dolgok elébe! Októberi nagy kihívás számodra az egészséged és vitalitásod megőrzése. Kezdj el valamit mozogni, sportolni! Lehet ez kocogás, edzőterem, otthoni jóga, vagy akár úszás.

RÁK októberi horoszkóp

Az egyensúly megtalálása a feladatod októberben. A karriered és a családod is fontos. Egyik sem élvezhet elsőbbséget, mert mindkettő fontos. A Mérlegben járó bolygók (Mars október 12-ig, Nap október 22-ig, Merkúr október 5 és 22 között) pont ebben segít neked. Kiváló hír, hogy 12-én a Mars belép a Skorpióba, és ettől varázsütésre megnő a vállalkozó kedved. Még gyermekvállalás is szóba jöhet. Persze ez függ a korodtól és a körülményeidtől. 

OROSZLÁN októberi horoszkóp

Október 12-ig ígéretes lehetőségek sora áll előtted. Lehet ez utazás, tanulás, szellemi munka, testvéri vagy szomszédi segítség. Kár lenne lemaradnod bármelyikről, csak mert ellenséges vagy merev vagy! Október 12-től azonban változások várnak rád, felfordul otthonod megszokott békéje. Eljött a változás ideje... 

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek meg van írva, hogy változtassanak a világon

Vannak olyan csillagjegyek, akik az átlagnál jobban törekednek arra, hogy jobb hellyé tegyék a Földünket.

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek meg van írva, hogy változtassanak a világon

Vannak olyan csillagjegyek, akik az átlagnál jobban törekednek arra, hogy jobb hellyé tegyék a Földünket.

 

SZŰZ októberi horoszkóp

Remek módon kezdődik az októbered: 3-án lesz egy Merkúr – Plútó trigon, majd 22-én Vénusz – Jupiter, 31-én Vénusz – Uránusz trigon. Mivel ezek a bolygók föld jegyekben járnak, biztonságban érezheted magadat. Az is neked kedvez, hogy Merkúr október 5-ig, Vénusz október 9-től jár a Szűzben. Előbbitől okosnak, utóbbitól szépnek érezheted magadat. 11-én Plútó elindul előre. Így tanácsos a múlt analizálása helyett a jövő stratégiájával foglalkoznod.

MÉRLEG októberi horoszkóp

A te kezedben van az irányítás addig, amíg a bolygók a Mérleg jegyében járnak: Mars október 12-ig, Nap október 22-ig, Merkúr október 5 és 22 között. Foglalkozz magaddal! Nem önzés, ha most a saját „szekeredet tolod”. És fogadd el azt a segítséget, amit kínálnak neked! Lesznek feszült napjaid: 9 és 21. De ezek azért kellenek, hogy éber maradj. A hónap vége felé egyre jobban oda kell figyelned a pénzedre. Most nem fér bele semmi felesleges költekezés.

SKORPIÓ októberi horoszkóp

Az év legjobb hónapja lesz számodra az október. 12-én bolygód, a Mars belép a Skorpióba, és te főnixmadárként támadsz fel. Eszméletlen sok energiád lesz, amitől leküzdhetetlennek érzed magadat. Ráadásul a bolygók szép sorban belépnek a Skorpióba: 22-én Merkúr, 23-án Nap. Ezzel visszakapod az elveszettnek hitt irányítást. Ám 28-án részleges holdfogyatkozás lesz. Vigyázz minden kapcsolatodra! Különösen azokra, akik közel állnak hozzád!

NYILAS októberi horoszkóp

Az október az egészség hónapja neked. Kiújulhatnak régi betegségek. Ne halogasd, azonnal fordulj orvoshoz, vagy többel kötöd be!  A korodtól függetlenül vigyáznod kell magadra, hogy dolgozni, tanulni, teljesíteni tudj. És nem mellesleg a szórakozáshoz kell vitalitás…

BAK októberi horoszkóp

Több jó hírt is tartogat számodra az október. 11-én a Bakban járó Plútó végre elindul előre, ami véget vet az egy helyben toporgásnak. Annak is örülhetsz, hogy 3-án, 22-én és 31-én szuper fényszög lesz az égen, ami téged igazol. Vigyázz! Mert attól, hogy neked volt igazad, még nem válsz népszerűvé. Sőt egyesek neheztelhetnek rád. 28-án és 29-én ne menj bele gyerekes erőfitogtatásba, vitába, versenybe! Méltatlan lenne hozzád az ilyesmi.

VÍZÖNTŐ októberi horoszkóp

Ebben a hónapban a kommunikáció, a tanulás, a vizsgázás és az utazás támogatva van. Ezeket szorgalmazd, és sikerre számíthatsz. Vigyázz, mert 12-én a Mars jegyet vált, és a munkahelyeden rivalizálást, illetve kellemetlen összetűzést jelez. Veszélybe kerülhet a pozíciód, sőt a munkád is. Igyekezz kimaradni a vitákból, és megúszhatod!

HALAK októberi horoszkóp

Határozottan az lesz érzésed októberben, hogy végre beértek a gyümölcsök, és szüretelhetsz. 12-én Mars jegyet vált, 13-án trigonba kerül a Halakban járó Szaturnusszal, 22-én és 24-én is lesznek szuper fényszögek az égen. Ezzel párhuzamosan a közlekedésben fokozottak óvatosnak kell lenned. 28-án és 29-én kifejezetten veszélyes bolygószembenállások lesznek az égen. Vigyázz magadra és a többi úton lévőre! Akár autós, akár gyalogos, akár biciklis vagy.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború

magyarnemzet.hu

Nekiment Von der Leyennek a horvát elnök a tervezet TikTok-tilalom miatt

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

travelo.hu

Magas árakkal igyekszik elriasztani a turistákat az olasz Riviéra ékszerdoboza

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük