Létrehozva: 2023.09.13.

3 csillagjegy, akinek karácsonyig válságba kerülhet a házassága

Az ősz elég erős energiákat hoz: lesz, aki szerelembe esik, ám nem mindenki ilyen szerencsés. Ez a három csillagjegy párkapcsolati gondokkal vívódhat, nem szabad elbagatellizálni a helyzetet, mert a végén még válás lesz a vége!

Az ősz és a tél kezdete sem lesz mindenki számára csupa vidámság és boldogság, a Mars bolygó hatása elég erős ebben az évben. Bizony párkapcsolati viták is megnehezíthetik az életedet. Észre sem veszed és ott találhatod magad, hogy nehezen tudod visszafordítani a zuhanásból a házasságodat. Nézz magadba, vedd észre, ha halogatsz egy fontos beszélgetést, vagy ha már az év folyamán többször is hatalmas bomba robbant a kapcsolatodban! Keress fel szakembert, vagy kérj megbízható helyről segítséget, ha másképpen nem megy! Ennek a három csillagjegynek válságba kerülhet a házassága, de nem kell mindenképpen a válást választani. Te közéjük tartozol?

Husband,And,Wife,Are,Arguing,At,Home.,Angry,Man,Is
Fotó: Just Life / Shutterstock.com

Kos

A Mars bolygó az ősz elejére igen puskaporos hangulatot hoz az életedbe. Nagyon figyelj a párodra, mert elbeszélhettek egymás mellett. Ha nem sikerül most mindent elrendeznetek, ami már régóta zajlik köztetek, akkor a nézeteltérések bizony súlyos következményekhez vezethetnek. Ha régóta éltek házasságban, akkor sürgősen keressetek fel akár egy terapeutát is, hogy segítséget kérjetek. Lobbanékonyságoddal eleve nem mész sokra, a nyugodt párbeszéd és a szeretet még lehet gyógyír a kialakult helyzetetekre. Ha érzitek, hogy válságban vagytok, akkor fektessetek energiát abba, hogy megoldódjon a problémátok. Nagyon rossz energiákat hordoz egy visszafojtott kapcsolat, ne legyen hatással más élethelyzetre, vagy ne sérüljenek a gyerekek! 

Mérleg

Egyik percben dühöngsz, a másikban mosolyogsz. Nagyon nehéz kiismerni, mi is zajlik benned. Kontrolláld a kirohanásaid ősszel, mert baj lehet az egészből. Az sem lenne rossz, ha végre eldöntenéd, mit szeretnél. Maradni vagy menni? Ezt a csiki-csuki játékot nem szabad sokáig játszani, mert megunja a párod. Ne ülj fel a libikókára, ha érzelmekről van szó, mert nem biztos, hogy nevetni fogsz a végén. Nehezen hozod meg a döntéseidet, de most a párkapcsolatodról van szó. Józan gondolkodásra és a szívedre is szükséged lesz. Ne halogasd ezt a problémát, mert a végén még a párod nélkül ülsz le a karácsonyi vacsorához.

Nyilas

Eltávolodtál mostanában a kedvesedtől. Régi dolgokat szeretnél rendbe tenni, de ez a párodat most nem is érdekli. Tele van tervekkel, azon munkálkodik. hogy megvalósítsa őket. Te viszont ragaszkodsz ahhoz, hogy az alapokat tegyétek tisztába. Ha nem juttok közös nevezőre, hogy tovább haladjatok, akkor bizony nagy bajba kerülhet a kapcsolatotok. Az sem megoldás, ha a szokott módon megsértődsz és bizony bünteted a párod, mert nem hajlandó a te szabályaid szerint játszani. A féltékenység sem segít! Találd meg a hozzá vezető utat, vagy adj neki teret, de mindenképpen őszintén beszéljetek egymással. Ne legyen az út végén szakítás a megoldás. Az ünnepekre nagyon figyeljetek, kellemetlen, ha olyankor nincs harmónia a családban. 

 

 

origo.hu

Őket keresik még mindig a verőcei hajótragédia után - fotó

ripost.hu

Te ismered a Rubik-kocka titkát? Lerántjuk a leplet

life.hu

A Bridgerton család: ezzel a gyönyörűséges modellel alkot egy párt a sorozat szívtiprója

magyarnemzet.hu

Verőcei hajóbaleset: újabb részletek derültek ki a motorcsónakról

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

vg.hu

A világ legdrágább virágát még Elon Musk sem vehetné meg

ripost.hu

Katalin hercegné végre személyesen adott hírt magáról

mindmegette.hu

Ezt a fűszert keverd a fasírtba és olyan finom lesz, mint még soha

ripost.hu

4 év után előmerészkedett a botrányos színész, alig lehet ráismerni a Transformers sztárjára

ripost.hu

Az UFO-vadász állítja, hogy aggasztóbb dolgot talált, mint az idegenek

ripost.hu

"Jobban illik hozzád" - hoppá, kit ölelget Tóth Gabi?

ripost.hu

Ekkorra időzítsd a nyári szabid! Mutatjuk a kánikulai időszakokat

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

EZO

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

EZO

Megsúgták az égiek: Ez a 4 csillagjegy törődik a legtöbbet a szerelmével

EZO

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

EZO

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

EZO

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

EZO

4 csillagjegy, akik szakítás után is megszállottan ragaszkodnak az exükhöz