Létrehozva: 2023.08.19.

Csillagjegyek álommunkái: elég bátor vagy ahhoz, hogy megnézd, jó helyen dolgozol-e?

Vajon kihez milyen munka áll a legközelebb, hol tud elérni a legnagyobb sikereket és mi jelenthet számára kiteljesedést? Most eláruljuk – illetve elárulják a csillagok!

Kétségtelen, van, amikor egy nehéz munkanap után semmi másra nem vágyunk, mint egy hét pihenésre. Ilyenkor úgy érezzük: mindenből elegünk van. Persze a pénz jól jön, de vajon tényleg azt a munkát végezzük, ami boldoggá tesz minket? – teszik fel a kérdést sokan, amikor kifacsarta őket a napi robot, és bizony könnyen lehet, hogy a csillagok adhatnak választ. Horoszkópunk ugyanis megmutatja, milyen jellegű munkák adnak számunkra örömöt, miben tudunk sikereket elérni, és mik azok a feladatok, melyek végzése közben önazonosak maradhatunk.

munka, iroda, feladat, laptop, Shutterstock illusztráció 345950771
Vajon a neked megfelelő munkát végzed? Horoszkópod megmutatja!  Fotó: G-Stock Studio / Shutterstock

Ilyen munkát kell végezned a horoszkópod szerint

Kos

A Kosok számára az az ideális munka, mely során másokat vezethetnek, másokat segíthetnek elérni valami nagy célt. Tűz jegyűek, akik sok energiával rendelkeznek, így könnyen lehet, hogy a legjobban akkor járnak, ha személyi edzőnek állnak.

Bika

A Bikák imádják a luxust, és mi lehetne csillogóbb az étteremkritikusi szakmánál? Ráadásul a Bikák makacsok, ami miatt jobb szeretnek egyedül dolgozni egy olyan környezetben, ahol a véleményük sokat nyom a latba.

Ikrek

Az Ikrek bolygója a Merkúr, ami a kommunikációért és a gondolkodásért "felel" – így számukra azok az állások a legcsábítóbbak, ahol ezek a területek kerülnek előtérbe. Ráaádul imádnak közösségben dolgozni, így a tanári pályát épp nekik találták ki.

Rák

A Rákok születésüktől fogva gondoskodó csillagjegyek, így olyan munka az ideális számukra, ahol másokat maguk elé helyezhetnek: legyenek például gondozók vagy épp ápolók.

Oroszlán

Az Oroszlánnak a lételeme, hogy a figyelem középpontjában legyen, így neki olyan karriert érdemes választani, ahol minden szem rá szegeződik. Lehet táncos, énekes, színész, vagy beszéljen nagy tömegek előtt előadóként – ezek azok a munkák, amik az Oroszlán jegy szülötteinek igazi örömöt okoznak.

Szűz

A Szűz mindig elhivatott, eltökélt és gyakorlatias, ami a hétköznapi rutinokban találja meg igazán önmagát: a könyvelői karriert mintha kifejezetten neki találták volna ki.

Mérleg

A mérlegeknek fejlett a szépérzékük, emellett megvan az az adottságuk, hogy összehozzák az embereket: az ideális feladatkör számukra a rendezvényszervező - legyen szó szülinapról, esküvőről, vagy egy "sima" buliról, ha egy Mérleg kezébe adod a szervezést, nyugodtan hátradőlhetsz.

Skorpió

A Skorpióknak jók a megérzéseik, azonban képesek tárgyilagosan is vizsgálni a dolgokat, így kiváló detektív válhat belőlük, akik könnyedén megoldják még a legcsavarosabb bűnügyeket is.

Nyilas

A tűz jegyű Nyilas egyszerre szeretne provokatív lenni és segíteni másokon, emellett élvezi az olyan feladatokat, melyek minden egyes nap más és más kihívás elé állítják. Épp ezért érdemes megfontolnia, hogy a médiában helyezkedjen el: az újságírást ugyanis pont neki találták ki.

Bak

Sokan úgy tartják, a Bakokból lesznek a legjobb, leghatározottabb, legsikeresebb vezetők. Nagyjából mindegy is, milyen területen, nekik az igazi cél a vezérigazgatói szék, amit eltökéltségüknek hála el is érnek - igaz, sokszor sajnos a magánéletük feláldozásával.

Vízöntő

Emberiség és fejlődés: ez a két szó jellemzi a legjobban a Vízöntőket, akik épp emiatt olyan munkaköröket töltenek be a legszívesebben, ahol nagy hatással lehetnek az életünkre. Így nekik a technológia világában érdemes elhelyezkedniük. Lehet, hogy nem fognak átlagos életet élni, de ők a jövőért dolgoznak, számukra az a legfontosabb, mit hagynak maguk mögött örökségül.

EZO

Kényelem és nyugalom: ez a 3 csillagjegy nem hajlandó beleállni a napi robotba

Szeretnek kicsit többet pihenni a kelleténél?

EZO

Kényelem és nyugalom: ez a 3 csillagjegy nem hajlandó beleállni a napi robotba

Szeretnek kicsit többet pihenni a kelleténél?

 

origo.hu

Itt a világháború, egy EU-tagország katonákat küld Ukrajnába

borsonline.hu

„Jön a gyerek” – óriási örömhírt jelentett be Tóth Gabi szerelme, Papp Máté Bence

vg.hu

Az oroszok ismét áttörtek, az ukránok most Krasznohorivkánál tartóztatták fel őket, Csasziv Jarból szinte semmi nem maradt

ripost.hu

Kegyetlenül nekimentek Hosszú Katinkának, de az úszónő is visszavágott

hirtv.hu

Reagált a rendőrség Magyar Péterék internet blokkolásos sztorijára

origo.hu

Berki Mazsi a gazdag barátjáról: Tudtam, hogy lesz köztünk valami

mindmegette.hu

Rosszul teszed, ha így eszed a tükörtojást! A szakértő elmondja, hogyan illene

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

ripost.hu

Kiakadt Kőgazdag Aurél: nem engedik érettségizni

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.feol.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

EZO

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik jól leplezi az érzéseit

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

EZO

Pengeélen táncol: kiderült, melyik a leghűtlenebb csillagjegy!

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját