Létrehozva: 2023.08.29.

Robban a szerelembomba: 3 csillagjegy, akiknek új kapcsolatot ígér az ősz

Végre eljött az ideje ennek a három csillagjegynek, komoly, szenvedélyes szerelem lép az életükbe. Boldogságra és csodás napokra számíthatnak.

A Vénusz bolygó az Oroszlánban szeptember 3-án befejezi hátráló mozgását, ezzel elindítja az ősz nagy szerelmi változásait. Néhány csillagjegynek pedig szenvedélyt és robbanásszerű változást hoz, sőt, új kapcsolatot, romantikát, és az ősz folyamán stabilitást is ígér. Vajon téged is megperzsel a szerelem tüze? 

Horoscope,Compatibility.,Loving,Couple,And,Zodiac,Wheel
Fotó: New Africa / Shutterstock.com

Ikrek

A Vénusz az Oroszlán jegyében jár, amíg hátráló mozgást végez, addig úgy tűnik, az utadba kerülő udvarlók még csak kerülgetnek. Amint viszont a bolygó közelíteni kezd, abban a pillanatban észre fogod venni a változást. Akinél eddig elakadt a beteljesületlen szerelem terén, az most végre elindul a kölcsönös egymásra találás felé, aki eddig hezitáltált, végre világosan látja, mit is szeretne igazából.  Nem kell választanod, hidd el! Egyszerűen érezni fogod, hogy merre visz a szenvedély, a vágy és ki az, aki felé őszintén meg tudsz nyílni. Szeptember 3-a után elérkezik hozzád az igaz szerelem!

Rák

Fantasztikus érzések ébrednek benned szeptemberben. Nyár végére sikerül letenni minden nehéz lelki terhet, és az önismereti munkád is egyre csak előre visz. Gyógyulnak a régi sebeid, és elérkezik számodra egy nyitottabb és frissebb időszak. Hirtelen és gyorsan megbabonáz a szerelem, komoly kapcsolat toppan be az életedbe. Az évszak folyamán a Vénusz is átlép majd a Szűz jegyébe, így még az is benne van a pakliban, hogy elég hamar stabillá válik a szerelmed. Persze ne gondolj még a lánykérésre, de a biztonságérzetet hamar megérezheted.

Skorpió

Komoly kapcsolatra vágysz egy ideje. Eleget kalandoztál, és szeretnéd megtapasztalni a szenvedélyt a kapcsolaton belül is. Nem kell aggódnod, lesz elég jelentkező ősszel, de vigyázz a túlfűtöttségeddel, és a régi sérelmeidet ne vetítsd rá a másikra! Berobban az életedbe valaki, aki annyira más lesz, mint az eddigi kapcsolataid, hogy te is meglepődsz! Bár sok időd nem lesz gondolni mindezen, de nem is bánod. Végre teljesen elmerülhetsz a vágyaid és az érzéseid tengerében, ezúttal kiteljesedik ez a szerelem.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek