Létrehozva: 2023.08.21.

Vigyázz, mert ezek a csillagjegyek nehezen tartanak titkokat

Nem mindenki tud titkot tartani, ezért jobb, ha nem osztasz meg mindent magadról. De van három csillagjegy, akik kapcsán egészen biztos, hogy jobb, ha lakat marad a szádon!

Nem egyszerű belátni, ha valaki pletykás, vagy éppen alkalmatlan mások titkainak megőrzésére. Ez egy olyan tulajdonság, amit alapjában meg lehet tanulni kezelni, de jobb, ha az ilyen embernek kevesebbet árulsz el magadról. Ez a három csillagjegy bizony képtelen a titoktartásra, jobb, ha vigyázol velük.

Shh!,Women's,Secrets.,Cropped,Shot,Of,Female,With,Finger,In
Fotó: Jacob Lund / Shutterstock.com

Ikrek

Nem érdemes az Ikrekre rábízni semmilyen titkod sem. Alapvetően nem rosszindulatú, de figyelmetlen és sokszor kicsúszik olyan a száján, ami nem biztos, hogy másokra is tartozik. Szeret sztorizni és sokszor olyan dolgokat is elmesél, amit valakitől csak hallott. Észrevétlenül is imád pletykákat hallgatni, de másokkal megosztani is. Természetesen a titkokat azért másképpen kezeli, mint a történetek nagy részét, de ha meg szeretnéd magad kímélni egy csalódástól, jobb, ha nem vele osztod meg őket. Nem fogja a sírba vinni magával, amit rábízol.

Szűz

Szinte mindent kifecseg, szeret csámcsogni mások történetein, ő is pletykás. Mások életébe képes beleártani magát, pedig célszerűbb lenne számára, ha inkább a saját életével foglalkozna. Ha valaki elköveti azt a hibát, hogy rábízza a titkát, akkor elképzelhető, hogy hamarosan vissza is tér hozzá. Mert annyira nem képes titkot tartani a Szűz, hogy a végén maga alatt is vágja a fát, és minden kiderül. Nem szeret szembenézni ezzel a hibájával, pedig csak akkor tudna rajta változtatni, ha egyszer valaki a szemébe mondaná az igazságot. Már ha ezt meghallgatná, már az is egy nagy előrelépés lenne számára.

Nyilas

Nem igazán törődik a tényekkel, de az igazságérzete magas. Nagyon kíváncsi, mindent és mindenkiről tudni akar. Tele van energiával, lendületes, és ha történetet mesél, sokszor ki is színezi azt. Nagyon óvatosnak kell lenni vele kapcsolatban, mert nem biztos, hogy ha a titkodat feded fel, azt megőrzi. Elég cinikus tud lenni, ha másokról van szó, és harmadik személynek szereti kibeszélni a másikat. Előfordul, hogy az emberek háta mögött sztorizik róluk, és kikotyogja a beszélgetés hevében a rá bízott titkokat. Jobb, ha megesketed, hogy ne árulja el senkinek, amit mondtál, akkor van rá esélyed, hogy megtartja azt. Azért nem ördögtől való a Nyilas jegy szülötte, de jobb vigyázni vele is. 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek