Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.07.01.

Légy óvatos, ezek a csillagjegyek mindenkit manipulálnak

Néha észre sem veszi az ember, hogy valaki befolyásolja, manipulálja. Vannak mesteri megtévesztők. Kik ők?

Minden ember képes arra, hogy megpróbálja a másikat arra kényszeríteni, hogy azt tegye, amit ő szeretne. Ehhez manipulációs eszközökhöz is nyúl. De van három olyan csillagjegy, aki ezt hihetetlen profin teszi, különleges képességeket fejlesztett ki. Lássuk, kik ők!

Containment,Manipulation,Of,Puppet,That,Tends,To,The,Red,Heart.
Fotó: ADragan / shutterstock

Ikrek

Remek kommunikációval varázsolja el áldozatát, a valóságot kiszínezi, meghajlítja, hamis biztonságérzetet ad, ezzel megtéveszt másokat, akik viszont szívesen megnyílnak neki. Okos, célratörő és nagyon módszeres, érdemes vele óvatosnak lenni. Meghallgatni, időt adni annak, hogy amit mond megérjen az emberben. Benne aztán minden megvan, ami a sikerhez kell. Alapvetően kedves, kifejezetten jószívű, és örömmel osztja meg azt, amije van. Viszont nem ismer elnézést, ha a céljai eléréséről van szó. Ha valamit a fejébe vett, azt bizony el is éri: nem hangosan, nem erőszakosan, viszont pontosan tudja, hogyan csavarja úgy a dolgokat, esetleg hogyan manipulálja a megfelelő személyeket, hogy végül elérje azt, amit szeretne.

Mérleg

Képes bedobni csábító, bájos énjét, hogy másokat rábírjon valamire. Hihetetlen manipulátor, aki a folytonos egyensúly érdekében mindenkinek tetszeni és megfelelni is akar. Ez rengeteg energia, mert figyelmesen mindenhová azt az arcát mutatja, amit mások látni szeretnének. A konfrontáció elérése, vagy döntéseinek halogatása érdekében is bármire képes. Nagyon érzékeny, nagyon romantikus, és nagyon tudja, mit akar. Alapvetően nem töri magát úgy a sikerért és a figyelemért, de meglepően célratörő tud lenni. Manipulatívnak azért tűnhet, mert közben a végsőkig ragaszkodik a kedvességéhez, és ahhoz a narratívához, hogy ő a jó oldalon áll. 

Skorpió

Titokzatos, jó megfigyelő és mindig egy lépéssel mások előtt jár. Mesterien irányítja mások érzéseit. Ha megsértik, vagy megcsalják, elég bosszúálló. Ilyenkor bevet minden eszközt és érzelmileg manipulál. Más ember gyengesége az ő erőssége. Akit közel enged magához, attól feltétel nélküli hűséget szeretne, ezért pedig úgy forgatja csápjait, hogy azt a másik észre sem veszi. Ha csalódik valakiben, akkor annyi neki. Bizalmát egy életre elveszítette. Akkor vesz revansot, amikor már nem számít rá a másik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek