Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.06.28.

3 csillagjegy, akinek júliusban új fejezet kezdődik az életében

Ez a három csillagjegy fellélegezhet egy kicsit, hiszen a dolgok a helyükre kerülnek. A változás elkerülhetetlen, de érdemes kivárni a végét!

Július 3-án a Bak teliholddal indul a hónap, és 10-én a Mars is átsétál a Szűz csillagjegyébe. Ebben a hónapban a változásokhoz érzelmi önfegyelemre van szükség. Az aggódás helyett érdemes ilyenkor valamilyen hasznos elfoglaltságot találni. A változás folyamata nem áll le, csak visszavesz lendületéből és más minőségbe kerül. Júliusban előtérbe helyeződik az életmód és egészség témaköre is. Az Oroszlán Mars akarat energiája átlendül a szükséges, muszáj energiájú Szűzbe. Több bolygó is retrográd mozgásban van. Ennek a három csillagjegynek új fejezetet nyit az életében. Te közöttük vagy?

Concept,Of,Romantic,And,Love,Between,Zodiac,Signs.,Horoscope,Astrology
Fotó: Miha Creative / shutterstock

Rák

Az év legjobb hónapja vár rád. Belső béke kerít hatalmába, és végre belépsz a tudatos gyógyulási folyamatba. Lelked és érzéseid ki tudod fejezni. Ha egyedül élsz, még egy társ is beléphet az életedbe. Hirtelen minden komolyra fordulhat. Megérzéseid jól működnek, hidd el, hogy ami történik nem véletlen. Újdonságokkal teli hónap a július, merd bátran elfogadni azt, amit magával hoz. Pénz is áramlik hozzád. Nyaralj egy kicsit, itt az ideje. Minden rendben van, élvezd a nyugalmat, eleget harcoltál.

Szűz

Kedvezően alakul számodra a július. Olyan jeleket dobnak eléd az égiek, melyeket jó, ha észreveszel. Áldás kísér az elkövetkezendő időszakban. Sikert érhetsz el munkában, vagy rendezheted, szépítheted az otthonod. Végre kreatívan a sajátodnak érzel most mindent az életedben. Terveid, álmaid megvalósulhatnak. Beérik a korábbi munkáid gyümölcse. Új perspektívákat nyit mindez az életedben. Egy kis pihenésre is lesz lehetőséged. Erre már nagy szükséged van.

Bak

Az élet kihívásokat hoz számodra ebben a hónapban. Kifejezetten a rendrakásra hívja fel a figyelmedet. Hatalmas energiáidat sporttal, mozgással tudod levezetni, miközben egyensúlyt kell találj, egészségedre odafigyelve. Inspiráló lehetsz mások számára, és mutasd meg milyen kitartóan és szorgalmasan tudsz egy számodra fontos cél érdekében tenni. Kapcsolataid, munkád, hivatásod és az anyagi helyzeted is rendeződni fog. Eljött az idő, hogy a sors is rendezze feléd a számláját, a múltban befektetett energiáid végre kifizetődnek. Ezzel pedig új kapuk nyílnak meg, hiszen az önmegvalósításra is lesz időd, energiád és pénzed is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek