Megszólalt a férfi akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját

POLITIK
Létrehozva: 2023.07.29.

A Szűz jegyébe lép a Merkúr: ennek a három csillagjegynek hasznot hoz

Három csillagjegy szerencsés napnak néz elébe, amikor a Merkúr belép a Szűz jegyébe. Hasznosan töltheti el az idejét, és hasznos lehet mások számára is. A pénz területén sem lesz okuk panaszra. Te közéjük tartozol?

Szerző Sors Edina

A Szűz jegyének uralkodó bolygója a Merkúr, titokzatos és ebben a jegyben otthon érzi magát. Július 29 és október 5. között tartózkodik a Szűzben ez a bolygó.

Fotó:  Shutterstock

Ebben az időszakban tiszta gondolatok érkeznek, jól fogalmazunk, kommunikálunk, beszélgetéseink elérik céljukat. Szervezettebbek leszünk, a dolgaink gördülékenyebbek lesznek. A Merkúr szombaton lép át az Oroszlánból a Szűz jegyébe, és három  csillagjegy számára pénzt és hasznot hozhat. 

Ikrek

Éber és kíváncsi természet vagy, de most ne akard tudni előre, hogy milyen haszonnal jár, amibe belekezdesz. Hidd el, hogy mindenképpen jól jársz. Légy te is hasznos mások számára, engedd, hogy ez az energia átjárja életed. Az adok-kapok egyensúlya nagyon jó lehetőség, felemelő érzés. Élvezd ki. Pontosan, precízen kommunikálj, mondd el, mire vágysz, és fogadd be, ha megérkezik a a kérésedre a válasz. Hasznos tanácsokat is kaphatsz, de egy befektetésed is hozhat nem várt hasznot.

Szűz

Amint a jegyedbe lép a Merkúr, te egészen biztos elkönyvelheted a hasznot, legyen az az életed bármely területén. Majd kiderül, személy szerint neked mit hoz ez a csillagállás a konyhára. Lehetséges, hogy pénz üti a markod, de az is előfordulhat, hogy hivatásod kapcsán olyan felkérést kapsz, amiből tuti nagyon jól jössz ki, ha bevállalod. Gyakorlatias vagy, rend van az életedben, csak ne légy túl analitikus, élj az élet hasznaival, ne kategorizálj annyit. Élvezd ki a sors adta lehetőségeket. 

Nyilas

Nyitott, optimista ember vagy alapvetően. A Merkúr most segít téged abban, hogy egy jó tárgyalás kimenetele hasznot hozzon számodra. Legyen ez egy régi jogi ügy lezárása, vagy egy örökösödési kérdés. Töltsd a napot hasznosan, munkálkodj a kertben, vagy segíts a szüleidnek, de a pihenés és a saját magad egyensúlya is nagyon fontos és hasznos. Figyeld meg, mi az, amivel most a legtöbbet teheted hozzá az élethez. Hidd el, meglesz a gyümölcse, egy kis nem várt pénz is állhat a házhoz.

 

Te tudtad?

"A görög mitológiában Hermésznek hívták, később, a rómaiaknál lett belőle Merkúr. Ő volt az istenek gyors követe a szárnyas sarukkal, közvetítő az Ég és a Föld között. Az utak és az utasok, a kereskedők és kézművesek, a pásztorok és az útonállók isteneként tisztelték, ami az asztrológiai jelentésnek is megfelel. Merkúr volt a beszéd istene, aki az álmokban adta át az embereknek az isteni üzenetet. És ő volt a vezető, a lelkek kísérője az alvilágba.
A Merkúr a közvetítő az értelmünk és az intuíciónk között. Többek között a pénz bolygója is, a Merkúr ajándéka, ha zseniális pénzszerzési ötletünk támad, de segít bennünket abban is, hogy megtaláljuk a megfelelő szavakat, főleg, amikor a szerelmünket keressük.
Egy bolygó hatása soha sem lehet jó vagy rossz, mindig olyan, mint amilyen bolygóra hangolódik, vagyis amilyen bolygóval kapcsolatban áll. Így a Merkúr össze is zavarhat bennünket, de hozhatja akár a megvilágosodásunkat is"- írta az Astronet.

 

 

origo.hu

Repülővel vitte a magyar pólóst az olimpiára a büszke édesapa - képek

ripost.hu

Miért viselkedik így Milák Kristóf? Kitálalt a világbajnok legenda

life.hu

Hamis krumplisaláta: ha ezzel a zöldséggel helyettesíted a burgonyát, senki sem veszi észre a különbséget

magyarnemzet.hu

A világ a párizsi olimpia esti megnyitóját várja + videó

ripost.hu

Belép a Merkúr a Szűz jegyébe: ennek a 3 csillagjegynek segít rendbe hozni az életét

magyarnemzet.hu

„Milák minden lépését megtervezte ebben a háborúban”

ripost.hu

„Harcosként emelkedsz fel az angyalok közé” – összeomlott a gyásztól a magyar olimpikon

lakaskultura.hu

Hálószoba: Így lesz a nyári forróságban is tip-top a párna

ripost.hu

Akikért hiába teszel meg bármit: ez a 4 csillagjegy a leghálátlanabb mind közül

ripost.hu

Most már hivatalos Harry herceg hazatérése: de vajon hogy fogadja őt a királyi család?

ripost.hu

Ezek nem lehetnek majd a gyerekeknél szeptembertől az iskolában: itt a lista!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek összetörik a szíve idén nyáron

EZO

Érkezik a Rák hava: ennek a 3 csillagjegynek izgalmas nyaralást ígér

EZO

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

ÉLETMÓDI

Kiderült az igazság, ezért imádják annyira a nők a szakállas pasikat

EZO

Képtelenség kirobbantani a kezükből a telefont: ez a 3 csillagjegy függ a leginkább az online tértől

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek felejthetetlen napokat ígér július utolsó hétvégéje

EZO

Karrierista csillagjegyek, akik számára a munka az első

EZO

Akik mindig a maguk feje után mennek: ők a leglázadóbb csillagjegyek