Létrehozva: 2023.06.11.

Júniusi szerelmi horoszkóp, ezeknek a csillagjegyeknek elhozza az igazit

A nyár első hónapja is hozhat kalandot, szerelmet és még az igazit is. Kik a szerencsések? Te közöttük vagy?

Szerző Sors Edina

Júniusban beindul végre az igazi nyár, és a csillagok is támogatják a szerelmet, ami ilyenkor igazán vibráló energiákkal jelenik meg. Párkapcsolati változások már májusban is terítéken voltak, a krízisek viszont végre megoldódhatnak. Ha egyedül élsz, akkor ez a hónap meglepetéseket tartogathat számodra. Lássuk, ha szingli vagy, mire számíthatsz, mutatjuk, mit jelent ez a 12 csillagjegy számára.

Concept,Of,Love,Compatibility,Between,Zodiac,Signs,And,Finding,Perfect
Fotó: Kaspars Grinvalds

Kos

Júniusban indulhat az igazi flört. Dobj be mindent, ami a csábításhoz kell. Csinos rucik, kedves mosoly. Ne feledkezz el arról sem, hogy a belső energiák nagy hatással vannak a férfiakra. Tudatosan add saját magad, igyekezz optimista, és legfőképpen szenvedélyes maradni. Ki tudja, még a végén komoly kapcsolat is lehet egy hétvégi randiból.

Bika

Ne várj az igazira, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet részed egy könnyebb kalandban. Ne sürgess semmit, nem tudsz elébe menni a dolgoknak, élvezd ki ezt a hónapot, és ha érdemben nem történik semmi, azt is fogadd el. A csodás nyári napokat barátokkal is eltöltheted és a családdal is élvezheted ezt a hónapot. Ne add fel, hátra van még a nyár, bármi megtörténhet.

Ikrek

Ez a nyár elsöprő szerelmet ígér, de a júniusi csillagállásokban még nincs ez megírva. Készülj tudatosan a kapcsolatra, szépülj, mozogj, és csak olyan dolgokat tegyél, ami vidámságot okoz neked és a haveroknak. Fontos, hogy a közösségi életedben is pozitív szerepet vállalj. Remek kommunikációval sokakat elkápráztathatsz. A szerelem pedig időben betoppan az életedbe.

Rák

Kedvező időszak számodra a június, romantika van a levegőben. Itt az ideje a randevúzásnak, eljött az ideje, hogy igent mondj. Sétálj nagyokat, hagyd, hogy udvaroljanak. Ismerd meg közelebbről az érkezőt, fogadd be a szeretetet. Nem rohansz sehová, de azért legyen a kapcsolódásnak dinamikája, ne várj hetekig a második randival. Éld meg a kezdetek igazi izgalmát.

Oroszlán

Érzelmi kilengésekkel indulhat ez a hónap, szinte azt sem tudod, milyen kapcsolatot szeretnél. De ha sikerül tisztába tenni a gondolataidat és a szíved vágyát, akkor te vagy az, akinek eljöhet az életébe most az igazi. Tiszta lapokkal indulhatsz, és a csillagok ezt támogatni fogják. Légy nyitott és a szerelem a romantika máris rohanni fog feléd. 

Szűz

Kialakulóban valami a szerelmi életedben, de ha nem vagy benne biztos, akkor még most engedd el. A nyár vége lesz a te időszakod, ezért ne ragadj bele júniusban valami kompromisszumokkal teli, kezdődő kapcsolatba. Számodra ez a hónap még  inkább az elengedésről szól, hogy helyed és időd legyen egy új találkozáshoz.

Mérleg

A Vénusz bolygó támogatásával léphetsz előre, forr a levegő és a szenvedély körülötted és benned. Június végére kikristályosodik, hogy mit is kezdhetsz ezekkel az energiákkal, akkor léphet be egy komoly kapcsolat az ajtódon. Addig viszont bulizz, szórakozz, és egyensúlyként néha azért jókat pihenj is. 

Skorpió

Nem te fogod megtalálni most az igazit. Kicsit befelé fordulsz, nincs is itt ennek az ideje. Ne csüggedj, ez az időszak is szükséges az életben. Az egyedüllétnek is megvan a maga fontossága. Használd ki és tedd meg azokat a dolgokat, amiket elhanyagoltál az elmúlt időszakban. Persze, ha éppen jobb lábbal kelsz fel, belefér egy jó hétvége a barátokkal és a családdal is ebbe a hónapba.

Nyilas

Vágy és vonzódás van a levegőben, így te vagy az egyik esélyese ennek a hónapnak. Bár a kapcsolat nem úgy indul, mint egy mély szerelem, mégis lehet, hogy a nagy Ő áll most éppen veled szemben. Ismerd fel, hogy amit ez a kalandnak induló kapcsolat hoz, mert több annál, mint aminek elsőre gondoltad.

Bak

Még nem tartasz ott, hogy júniusban eléd álljon a nagy szerelem, hiszen pontosan azon munkálkodsz, hogy a kapcsolatot először a fejedben rendbe tedd. Mit is jelent számodra egy párkapcsolat? Mire vágysz? De rengeteg más kérdés is megfordul most benned. A szerelemhez még nyílnod kell, de jó úton haladsz.

Vízöntő

Engedj a szerelemnek! Itt az ideje, hogy neked is bekösse valaki a fejed. Ne ellenkezz folyton, ha valamikor, akkor most júniusban erre minden lehetőséged meglesz. Persze érthető, ha továbbra sem akarsz elköteleződni, de ha Vízöntő jegyében születtél, jó, ha tudod, hogy az alkalom most van itt!

Halak

Számodra fontos a romantika és ezt a hónapot is átszövi. Bár lehet, nem az igazi kopogtat, de maga az érzés egy kalandos kapcsolatban is előbukkanhat. Flörtölni mindenkinek szabad, nem vagy az, aki ezt túlzásba viszi. De biztatunk, hogy azért most éld meg ezt a játékot. Nem kell túl komolyan venni.  

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felismerhetetlen lett Tom Cruise barátnője, a Top Gun szőke bombázója

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

astronet.hu

Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

ripost.hu

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?