Létrehozva: 2023.04.20.

Melyik csillagjegyben születtél? Így találhatod meg az igazi társad!

Nagyon fontos, mi alapján választasz partnert, de jó, ha tudod azt is, hogy az egyes csillagjegyek, mire vágynak, hogyan gondolkodnak, milyen a személyiségük.

Nem egyszerű a párválasztás. Teljesen érthető, ha vágysz egy olyan kapcsolatra, melyben mindkettőtök személyisége pozitívan fejlődik, kiegészítitek és emelitek egymást, valamint elfogadjátok egymás hibáját. Ehhez érdemes saját magaddal is tisztában lenni, fejlődni, változtatni, és megtalálni az egyensúlyodat.  A partnered, szerelmed megtalálásához segítséget nyújtanak a csillagok is. Jó, ha tudod, hogy mi alapján választanak párt az  egyes csillagjegyek.

Horoscope,Concept,,Couple,Guy,And,Girl,On,The,Background,Of
Csillagjegyed elárulja, hogyan találhat rád a szerelem  Fotó: Marko Aliaksandr / shutterstock

Kos

Ha Kos jegyben született partnerrel randevúzol és ismerkedsz, jó ha tudod róla, hogy inkább a kalanddal teli romantikát keresi. Ha olyan párt keresel, aki minden hétvégén veled nézi a kedvenc műsorod, akkor kerüld el őt. Sokkal mozgékonyabb, energikusabb, elvisz bulizni, koncertekre, ha a pörgést szereted, akkor érdemes vele kezdened. Nem fogsz mellette soha unatkozni, de nem lesz otthonülő és nagy családlátogató típus belőle. Ő a vad, színes, és szenvedélyes szerelmet keresi. 

Bika

Nagyon válogatós személyisége van a Bikának. Nem hív bárkit el randevúzni, nem veszi félvállról, ha párt keres. De nehezen veszi tudomásul az elején, hogy a másik embernek saját élete is van, kissé birtokló személyiség. Szeret együtt csinálni mindent, de neked kell a határokat meghúzni, hogy tudomásul vegye, mindkettőtöknek van saját élete, saját feladatai is. Nem a másik feled lesz, ketten két egész életet éltek majd, amit megosztotok egymással. 

Ikrek

Ha az általad kiszemelt ember Ikrek jegyben született, jó, ha tudod, hogy őt tuti többen is kedvelik, elég kacér alkat, színes egyéniség. Ő olyan párt fog választani, akire felnézhet, ajándéknak tekintheti és különlegesnek. Gyöngyszemet keres partnerének, aki értékeli az ő különös képességeit. Vele akkor élhetsz teljes kapcsolatban, ha az érzéseit és gondolatait is megérted. Nem könnyű hozzá tartósan kapcsolódni. De nem lehetetlen.

Rák

A Rák vidám, vicces, és jó ha megérted a humorát. Van, aki nem érti meg, vele tuti nem lesz második randevú, és az életét sem köti vele össze. Nagyon család centrikus, figyelmes, de vele együtt kell nevetni az életen. Kerüld el, ha a rólad kreált viccei nem jönnek be, ha nem tudsz gyermeki létéhez is szeretettel kapcsolódni. Ő szerelmes, de féltékeny típus. 

Oroszlán

Bármilyen jó partnere is vagy egy Oroszlánnak, versenybe soha ne szállj vele. Legyenek saját céljaid mellette, és járj a saját utadon. Nagyon vonzónak fog találni, ha nem akarsz felülemelkedni rajta, hiszen elég versenytárssal találkozik. Szeret uralkodni másokon, te szállj ki ebből a buliból. Győződj meg róla, hogy ambícióid nem vetekednek az övével. Ne szállj vele ringbe! Hagyd kiteljesedni a saját világában, úgy békés és hálás partnered lehet.

Szűz

A Szűz kulturált és intelligens, introvertált személyiség. Szeret beszélgetni, kíváncsi a partnerére. Ha mély és hosszú beszélgetésekre készen állsz, akkor arra is, hogy elmenj vele randizni. Nem szereti a felületes pletykákat. Kapcsolataiban is az értékes, minőségi párt keresi, nem egy jópofa, őrült és nyitott ember. Vele komolyabb dolgokról érdemes beszélni. Nem lehet elhülyülni az életet.

Mérleg

Egyensúlyra vágyik a Mérleg. De nehezen dönt. Olyan párt keres, aki tudja, mikor kell őt nagyon szeretni, és mikor bújhat hozzá a szerelméhez. Akkor jó vele randizni, ha képes vagy a helyébe képzelni magad, és ráérezni éppen mi az a távolság vagy közelség, amiben jól érzi magát. Figyelemre éhes, de nem szabad megfojtani sem. Ha sikerül ráhangolódnod, akkor melegszívű, nagyon jó vele beszélgetni, jó tanácsadó és társ. Mérlegelj te is, hogy szívesen kapcsolódsz-e vele. 

Skorpió

Szereti az extravagáns vacsorákat, és az ilyen jellegű randevút. Híve a nagy gesztusoknak, fontos számára a szexualitás. Ne csodálkozz, ha a vele való kapcsolatba belefér egy kis borzongás. De mielőtt megnyílna, készülj fel egy kis borozgatásra is. Szeret lazulni, de idő kell neki, mire megmutatja, mi is rejlik benne igazán. Titokzatos egyéniség. Mélységek, misztikumok rejlenek benne. Döntsd el, hogy kíváncsi vagy -e rá, mielőtt belemész vele egy szerelmi kapcsolatba. Tuti valami meglepőt fog mutatni. 

Nyilas

Nincs szüksége arra, hogy mindenben egyetérts vele, de mindenképpen szereti megtalálni azt, ami közös benne a partnerével. Ezt meg is vitatja vele. A hasonló érdeklődés fontos neki. Nyitott, szeret utazni, kalandozni. Ha ezt nem nem feltétlenül szereted, akkor bizony nehéz lesz vele. Mellette érdemes felkészülni a kihívásokra is, már az első randin ezt egészen biztosan meg fogod tapasztalni. Szeret vitázni is. 

Bak

Nagyon mélyen törődik a társával, de ezt nehezen fejezi ki, a másik sokszor észre sem veszi. Elég racionális, néha le is csapja a biztosítékot a másképpen gondolkodóknál. Szerelemben, párkapcsolatban viszont előfordul, hogy nála intuitívebb embert választ, ez segíti a földhözragadtságát formálnia. De nem könnyű vele. Ha nem jó partnerrel él, akkor könnyen a munkája rabja lesz. Vele egy randi is arról szólhat, hogyan lehet áttörni a falain. Félreérthetővé válhat, ha nem találja meg az ember a hozzá vezető utat. 

Vízöntő

Gyönyörű, magabiztos, okos, megbízható. Pontosan ezekre a dolgokat szereti a partnerében is. De nem szereti ha szerelme féltékeny. Azt gondolja, hogy jobb, ha tudod, már az is különleges, ha téged választ. Hiszen nem egy nagy párkapcsolat rajongó. Jól elvan a saját világában, és sokan szeretik, néha azzal is megelégszik. Olyan emberrel tud szerelmi párkapcsolatban lenni, aki magabiztos abban , hogy őt szereti. De ha egy kicsit is soknak érzi, akkor veszi a nyúlcipőt. Te erre felkészültél?

Halak

Randi kapcsán elég rugalmas, képes változtatni, alkalmazkodni. Olyan társat szeretne, aki valami újat, érdekeset tud neki mutatni. Nem a rutin és a megszokás embere, olyan partnert keres, aki tud ezzel együtt élni. Fontos számára a közösség, nem egy magányos típus, tehát őt birtokolni szinte lehetetlen. Előfordulhat, hogy valamilyen függősége van, jó esetben ez nem káros tevékenység, de neki szüksége van ezekre a kapaszkodókra. Ilyenkor sokan kapcsolódnak hozzá, ezt is érdemes elfogadni benne. Lehet néha kicsit háttérbe szorulsz. Ilyenkor foglald el te is magad. 

EZO

Ez a négy csillagjegy a végletekig türelmetlen, képtelenek lenyugodni

Te is közéjük tartozol?

EZO

Ez a négy csillagjegy a végletekig türelmetlen, képtelenek lenyugodni

Te is közéjük tartozol?

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

metropol.hu

Géppisztolyos rendőrök zárták le a Lidlt – rettenetes, amit az üzletben találtak

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

hirtv.hu

Megvan ki építheti a valaha volt legdrágább Duna-hidat

origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!