Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2023.03.07.

Telihold és tízmilliószoros nap: erre figyelj és végre boldog leszel

Ma van az év első tízmilliószoros, teremtő napja, adj energiát annak, amire vágysz!

A tibeti buddhista naptár szerinti a legfontosabb napok a tízmilliószoros napok, melyek Buddha életeseményeihez kapcsolódnak. Minden évben más dátumra eső, négy különleges napon teremtő energiák és erők hatványozódnak. A tibeti szerzetesek az ősi buddhista hagyományok szerint határozzák meg az idejüket: minden évben az első, a negyedik, a hatodik és a kilencedik holdhónapok 15. napján ünneplik azokat. Hitük szerint, gondolataink, tetteink tízmilliószoros teremtő erővel hatnak ezeken a napokon. A jó és rossz dolgok egyaránt sokszorozódnak.

Little,Buddha,Statue,Surrounded,By,Tea,Candles
Fotó: Alexander Baumann / shutterstock

Március 7-én a Chötrül Düchen, a Csodák, illetve a vajmécsesek ünnepe van.  Ilyenkor vajból készült, apró gyertyákat gyújtanak a hívők, és Buddha csodatévő tetteit idézik felegymásközött és a családokban. Ha szeretnéd élvezni ennek a napnak az áldásos hatásait, akkor a következőket teheted:

Fogd fel a tízmilliószoros napot egyfajta lehetőségnek, hogy közelebb kerülj mindahhoz, amire vágysz, és hagyd magad mögött a haragot, ellenségeskedést, a lehúzó, hátráltató erőket. Fókuszálj ma az érkező pozitív gondolatokra, érzésekre. Fontos, hogy békét találj magadban. Kerüld el, vagy engedd el az érkező negatív gondolatokat, és érzéseket: mint, például az irigység, düh, félelmek, bosszúvágy, mindazokat, melyek gátolhatják a teremtő energiák áramlását. Adj szeretet, odafigyelést, jókívánságokat másoknak, de ez az ünnep arra is jó, hogy pénzbeli felajánlásokat tegyél, anyagi ajándékokat. Mások javára is tegyél, viszonzás, elvárás nélkül. A buddhisták ezt a napot általában meditációval töltik, mantráznak. A nap folyamán, amikor időd engedi, te is csendesedj el, figyelj befelé, tisztítsd meg a szíved! Este pedig gyújts te is gyertyát vagy mécsest.

 

Iszet boszorkány tanácsa: Csak pozitívan! 

Fontos kiemelni, hogy nagyon vigyázzunk a negatív dolgokkal ezen a napon, mert mindenkire negatívan hatnak, méghozzá 10 milliószoros erővel. Ráadásul a negatív kívánság nem csak arra hat, akinek kívánják, hanem arra is, aki azt kívánja. Ugyanis ott éri utol, ahol az illetőnek a legfájdalmasabb érzelmileg, és akár az is megtörténhet, hogy egy szeretett személynél fog jelentkezni az a negatív hatás, amit másnak kívánt.

Ezeken a napokon ne csak magunkra gondoljunk, hanem másokra is, hiszen a jó cselekedeteink ránk ugyanolyan jó hatással lesznek, mint arra, akivel jót tettünk vagy jót kívántunk. Vagyis minden számunkra vagy egy szerettünk számára fontos élethelyzetben teremthetünk jólétet és egészséget ezen a napon. Arra azért figyelni kell, hogy senkit ne befolyásoljunk, mert ez ugyanúgy vissza is fordul, és gondoljunk bele, hogy mi sem szeretnénk, ha befolyásolnának minket - figyelmeztet Iszet.

 

Munkahely: ha egy közösségben nem megfelelő a kollégák között a viszony, akkor kérhetünk tiszta energiát, és azt, hogy harmónia legyen a munkatársak között.

 

Párkapcsolat: ha minden rendben van, akkor is kérhetjük, hogy továbbra is legyen harmónia és szeretet a kapcsolatban. Ha viszont nincs békesség vagy nem működik, viszont kérjük azt, hogy a konfliktusoktól tisztuljon le a kapcsolat, és legyen mindig békesség és szeretet. Ha pedig valakire még nem talált rá a szerelem, akkor kérje azt, hogy jöjjön el az életében.

 

Egészség: mindig fontos, hogy testi-lelki egészséget kérjünk, mivel ép testben ép lélek, de ugyanúgy fordítva is ép lélekben ép test rejlik.

Önbizalom: hiánya esetén erősíthetjük az önbizalmunkat vagy más számára is kérhetjük.

Tanulás: itt nagyon fontos kiemelni, hogy az, aki magának kéri, például egy diák, akkor ne csak a teljesítményére gondoljon, hanem arra is, hogy legyen erős és kitartó a tanulmányai alatt.

Elfogadás: ezen a napon erősíthetjük az elfogadás érzését, de az elengedést is egy élethelyzetben vagy egy személlyel kapcsolatosan is. Például a blokkok és félelmek elengedése ide tartozik.

Siker: ez lehet a siker bármilyen formája, vagy az életünk területén bárhol, ahol szeretnénk azt elérni.

Pénz: anyagi, gazdasági jólét, ha szeretnénk bármilyen pénzzel kapcsolatos dolgot megvalósítani, ami lehet vétel vagy eladás is. Vagy nagyobb anyagi bevételre szeretnénk szert tenni.

 

Mit tegyünk ilyenkor?

Gondolati síkon fókuszáljunk arra, amit el szeretnénk érni, pontosabban a nap folyamán többször is koncentráljunk az adott célra, de arra ügyeljünk, hogy ne legyünk zaklatottak a teremtés pillanatában. Az elménket igyekezzünk lenyugtatni és csakis arra figyelni, amit szeretnénk. Ha lehetőségünk van rá, akkor vonuljunk el egy nyugodt helyre és úgy koncentráljunk a célunkra. Ezt kiegészíthetjük azzal is, hogy egy fehér gyertyát vagy mécsest gyújtunk, és egy lapra ráírjuk a kérésünket. Majd a gyertya lángjában elégetjük a papírt, amire felírtuk azt. Ha teljesen elégett, a hamuját szórjuk ki a szabadba. 

 

Fókuszáljunk a lényegesre!

Van egy nagyon fontos tudnivaló ezzel a nappal kapcsolatban: ne akarjunk egyszerre mindent kérni, és jól megfontoltan gondoljuk át a kívánságunkat. Ugyanis minden egyes kívánságnak van következménye, és ez nem olyan, hogy másnap meggondoljuk és töröljük azt. Azt javaslom, hogy 2-3 kérésnél ne legyen több, mert abból egy nagy energetikai káosz is keletkezhet.

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szenzáció: Zidane nyártól sztárcsapat edzője lesz

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Szoboszlaiék utolsó esélye jön: így búcsúzhat szépen Klopptól a Liverpool

mandiner.hu

Nyugaton végre megfejtették, miért menekülnek a németek Magyarországra

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is