Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2023.03.02.

Szerencsét és pénzesőt hoz ezeknek a csillagjegyeknek a Vénusz és a Jupiter együttállása

Markáns energiákat hoz ez a különleges bolygóállás. A Vénusz és a Jupiter külön-külön is szerencsét jelent, együttesen pedig hatalmas változásokat okozhatnak. Nézd meg, hogyan hat a te csillajegyedre az együttállásuk!

Meglehet, hogy a napokban már érezted, hogy mindenki szenvedélyesebb és akaratosabb, mint lenni szokott. Nos, ez nem véletlen: a Vénusz és a Jupiter a Kos jegyében ezeket az energiákat mozgatja be, a szenvedély pedig szerencsére is váltható! Bár minden évben létrejön ez az együttállás, a Kosban utoljára 12 éve figyelhettük meg – és minél ritkább egy esemény, annál nagyobb jelentőséggel bír az asztrológiában, írja az astronet.hu. Bár már napok óta látható a Vénusz és Jupiter együttese az égbolton, valójában csak március 02–án, hajnalban történt meg az együttállás. A Vénusz, a „kis szerencse” bolygója a hétköznapok szerencsés helyzeteit mutatja, a Jupitert pedig a „nagy szerencse” bolygójának is szoktuk emlegetni, ami sorsfordítóan szerencsés helyzeket is hozhat. Minden csillagjegy szülöttjének más területen hoz szerencsét a két bolygó különleges helyzete; nézd meg, neked miben!

Conjuction,Of,Planets,Jupiter,And,Venus,On,Night,Sky,Above
Fantasztikus szerencsét hoz a Vénusz-Jupiter együttállás! Fotó: Erkki Makkonen / Shutterstock

Kos

Bármire képes lehetsz most, hiszen lelkesedésed, szenvedélyed nem ismer határt. Egyedül a túlzásoktól kell óvakodnod. A Vénusz szerelmessé tehet, de vigyázz, ne ragadjon el a szenvedély.

Bika

Bár a Kos jegyében van az együttállás, és ez a horoszkópodban olyan terület, ami nincs közvetlen hatással rád, mégis csoda történhet, ha hiszel benne – hiszen a Jupiter a hit bolygója.

Ikrek

Számodra a szerencsés kapcsolatok jelentősége erősödhet fel: barátok, mentorok, szövetségesek segíthetnek az utadon. Járj nyitott szemmel, bárhol megtalálhatod, akik a segítségedre lesznek!

Rák

A Vénusz szerencsehozó ereje a részletekben van, hinned kell benne, hogy az apró gesztusok hozhatják el számodra a változást, ha élsz velük. A karriered területén fellendülés várható.

Oroszlán

Ami a Kos jegyében zajlik, az jó hatással van rád, plusz ezen a napon a Merkúr és a Szaturnusz is együtt áll, ami tanácsot jelent – ez pedig rengeteg energiát ad neked, rajtad áll, mire használod fel.

Szűz

Fel kell tenned magadnak a kérdést, miben lenne szükséged most a leginkább szerencsére. Az együttállás szerint a kiadások terén számíthatsz rá: valami olcsóbb lesz, vagy ingyen juthatsz hozzá.

Mérleg

Felélénkül a szerelmi életed: ha szingli vagy, és most találkozol valakivel, abból házasság lehet. Ha kapcsolatban vagy, komolyabbra fordulhat a kapcsolatotok, akár lánykérés is lehetséges.

Skorpió

A munkád területén érezheted a szerencsét, ami nemcsak a munkahelyedet jelentheti, hanem egyéb kötelezettségeidet. Fel kell tenned a kérdést magadnak, szívesen csinálod-e, és szereted-e?

Nyilas

Tele vagy életkedvvel ezen a napon, érdemes megkísértened a szerencsét valamilyen nyereményjátékkal – de fontos, hogy higgy benne. Emellett szerencsés vállalkozásba foghatsz.

Bak

Nem szereted a változást, csak ha csendesen, lassan jön. Bár az izgalmak nem hiányoznak, a szerencsének örülni fogsz, ami ingatlan ügyekben, rokonaid ügyében várható.

Vízöntő

Utazásban, tanulásban, vizsgában, tárgyalásban és kereskedésben érhet téged a szerencse a mai napon. Nagyon fontos, hogy aktuálisan mi fontos most neked; és az, hogy légy bizakodó!

Halak

Számodra a bevételt növelheti meg az együttállás: ezen a napon plusz pénzhez juthatsz. Kérdés, adsz-e esélyt Fortunának: érdemes szerencsejátékba, nyereményjátékba beszállnod ma!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlaiékat is megzavarhatja az Eb-n a skót sztár lélegzetelállítóan szép kedvese - galéria

origo.hu

Next Top Model Hungary: eljött a meztelen fotózás ideje

borsonline.hu

Most kaptuk: robbanás volt az áruházban, elvesztette a karját egy férfi

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

origo.hu

Egy szál kombinéban fogdossa magát Fésűs Nelly lánya

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?