Donald Tusk: a NATO katonái már Ukrajnában vannak

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.03.01.

Ennek a 3 csillagjegynek pokoli nehéz hónapja lesz márciusban

A tavasz első hónapja az asztrológia szerint az érzelmekről és a kapcsolatokról fog szólni. Sokak álma most fog valóra válni. Három csillagjegy számára azonban nem lesz fenékig tejfel az élet márciusban.

Minden évben különleges ez a hónap, hiszen az ébredező természet az embereket is megérinti; sokan ilyenkor esnek szerelembe, mások végre a tettek mezejére lépnek. A bolygóállások ebben a hónapban hatalmas energiákat hoznak, hiszen március hetedikén a sorsbolygó, a Szaturnusz jegyet vált, 23-án pedig a Plútó hozhat nagy változásokat. Sőt, lesznek, akikkel csodák történnek ebben a hónapban! Három csillagjegy számára azonban nehéz lesz a március. Ha közéjük tartozol, érdemes lélekben felkészülnöd az előttünk álló időszakra: legyen szó akár munkáról, tanulásról vagy szerelemről, érdemes lesz résen lenned!

Angry,Young,Woman,Looking,At,Smartphone,Frustrated,By,No,Signal
Vannak, akikre kemény hónap vár. Fotó: fizkes / Shutterstock

Halak

Míg a február igencsak szerencsés hónap volt számodra, addig a március a változásokról fog szólni – és nem éppen a legkellemesebbekről. Amikor a Szaturnusz a jegyedbe lép, lehetőséged nyílik a fejlődésre mind lelki, mind fizikai síkon. Ez pedig azt jelentheti, hogy rengeteg új kihívással találkozol a munkádban és a magánéletedben is. Bár ezekből rengeteget fogsz tanulni, minden erődre, energiádra és türelmedre szükséged lesz, hogy átvészeld ezt az időszakot. Meg kell tanulnod türelmesnek és kedvesnek lenned önmagaddal szemben, míg a környezetedben lévők felé itt az ideje határokat húznod. Ez pedig számtalan konfliktust szülhet. Ám, ha vége ennek az időszaknak, és sikerrel vetted az akadályokat, fantasztikus évre számíthatsz.

Bak

Egyik balszerencse éri a másikat márciusban, nem győzöl majd szaladni az események után. Óvatosan és körültekintően kezeld a nehézségeket, máskülönben csak bonyolítasz majd a helyzeteken. Rengeteg konfliktusra számíthatsz, legyél óvatos az őszinteséggel, hiszen sokszor ez csak ronthat a viszonyon a másikkal. Érdemes az egészségedre is jobban figyelni, mint máskor, ha még nem sportolsz rendszeresen, itt az ideje futócipőt vagy kondibérletet vásárolni. Ebben a hónapban több kapcsolatodról kiderülhet, hogy meghaladtad őket, vagy sosem voltak megfelelőek a számodra; bármilyen fájdalmas is, érdemes azokat az embereket elengedned az életedből, akik visszahúznak. Hosszú távon kifizetődő, hiszen így olyan új kapcsolatokat engedhetsz be az életedbe, melyek előre visznek, gyarapítanak téged szellemileg és lelkileg is.

Skorpió

A párkapcsolatban élő Skorpióknak alaposan feladja a leckét a március, rengeteg konfliktust ígérnek a csillagok. A közeli barátokkal, családdal is megrendülhetnek a kapcsolatok, sok lesz a vita, veszekedés; gyakran amiatt, mert úgy érzed, a határaidat sértik meg a körülötted lévők. Emellett mintha minden a terveid ellen dolgozna, bármit is veszel a fejedbe, nehezen fog összejönni, vagy sokkal később, mint számítottál rá. Próbálj meg türelmes lenni, amit lehet, engedj el, és inkább figyelj önmagadra. Ez a hónap nem a legalkalmasabb a pénzügyi befektetésekre. A hónap legnagyobb tanítása számodra, hogy próbáld meg elengedni a régi, berögzült szokásaidat, és nyiss a változásra. Hó végére lecsendesednek az energiák, és végre minden visszatér a normális kerékvágásba.

 

origo.hu

Gulácsi Péter mindent elveszített

ripost.hu

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

magyarnemzet.hu

Ez az év poénja: így csinált bohócot Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergelyből

mindmegette.hu

Patkánydarabokat találtak a szeletelt kenyérben: több, mint 100 ezer csomaggal hívtak vissza

hirtv.hu

Ez várhat Szoboszlaira a Liverpoolban

origo.hu

Az Egyesült Államok szerint az atomháború az egyetlen megoldás

mindmegette.hu

Megállíthatatlanul terjed a magyarok körében, egyre többen isszák ezt reggelire

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Szívrohamot kapott a magyar kézilabdázó, híreket kaptunk az állapotáról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek a legtisztább a szíve!

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

EZO

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik jól leplezi az érzéseit

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold