Létrehozva: 2023.03.17.

Ősi titkokat rejt a héber horoszkóp, most segítünk megfejteni őket

Mi az a héber horoszkóp, és mi jellemző rád eszerint? Most minden kiderül!

A tradicionális, európai horoszkópot senkinek sem kell bemutatni, ahogy a kínait sem, ugyanakkor kevesen tudják, de más horoszkóprendszerek segítségével is közelebb kerülhetünk magunkhoz. Ilyen a héber horoszkóp is, mely ugyanúgy 12-es osztatú, valamint ugyanúgy egy év alatt ér véget egy ciklus, azonban csillagjegyek helyett törzsekhez kötik a születési időt, emellett azonban tökéletes összhangban állnak az ünnepekkel és a hónapokkal is, amiben helyet kaptak. Most az Astronet segítségével megmutatjuk, mely törzs szülötte vagy a héber horoszkóp szerint, és mi jellemző rád.

ég, égbolt, ezotéria, ezo, horoszkóp, Shutterstock
Melyik törzshöz tartozol a héber horoszkóp szerint és mi jellemző rád? Most megtudhatod! Fotó: Evdokimov Maxim / Shutterstock

Héber horoszkóp

Júda (március 21-április 20.)

Jelentése ‘magasztalni, hálát adni’, jelképe az oroszlán. A jegy szülötteként a dolgok, érzések, tények kimondásával határozod meg a helyed a világban. Elszánt vagy és sokszor önfeláldozó, becsületes és őszinte, aki mindig kimondja, amit ki kell mondani.

Jiszakhár (április 21- május 21.)

Erős megérzések és nagyfokú racionalitás jellemez. Érzelmes, mélyérzésű, jó humorú személyek születtél, aki mindig gondol tettei következményeire is. Óvatos vagy és határozott, nem ritkán valamilyen tanácsadó szerep jut rád a társaságban.

Zebulon (május 22-június 21.)

A haladás képessége tartozik hozzád. A fejlődés, az építkezés, a lelki érés a legfontosabb számodra. Ennek megfelelően gyors észjárás jellemez, mely szerteágazó érdeklődéssel párosul, ami miatt gyakran unsz rá dolgokra, és késztetést érzel arra, hogy új irányba vidd az életedet. Épp emiatt rugalmasan reagálsz a változásokra.

Rubén (június 22-július 23.)

Jelképe a felkelő Nap, képessége a látás. Nagy a képzelőerőd, olyan összefüggéseke is rájössz, amikre mások nem. Ösztönösen reagálsz, azonban gyakran kerülsz a félelmeid csapdájába. Szerencsére a szeretet erejével azonban ki lehet hozni a “fényre”. Tartózkodó, finom lélek vagy mély érzésekkel.

Simon (július 24-augusztus 23.)

Nevének jelentése “meghallgatás”, a jegyhez a hallás képessége tartozik. Kiemelten fontos számodra mások meghallgatása, segítése. Bölcsesség jellemez, odafordulás, empátia és együttérzés. Mindig észreveszed, ha valaki segítségre szorul a környezetedben.

Gád (augusztus 24-szeptember 23.)

Nevének jelentése szerencse, képessége pedig a cselekvés. A jegy szülötteként a te feladatod kimozdítani  a dolgokat a holtpontról. Kemény munka, szorgalom, tenni akarás jellemez, emellett őszinte szívvel gondoskodsz másokról. Ez a csillagjegy képes a leginkább az önkritikára, önnevelésre, és mindig őszinte magával és másokkal szemben.

Efrájim (szeptember 24-október 23.)

Jelképe a szőlőtő, a hozzá tartozó érzék pedig a tapintás. Benned kapcsolódik össze az érzés és az érzékiség, a test és a lélek: te vagy az emberek közti kapocs. Nem félsz az intimitástól, kész vagy megnyílni. Bárkiben meglátod a jót, ami miatt támaszként szolgálsz másoknak.

Menasse (október 24-november 22.)

A legtitokzatosabb héber csillagjegy. A szaglás érzéke tartozik hozzád: kiszagolod a rejtett motivációkat, érdekeket, mozgatórugókat, amelyek a világ kerekét forgatják. Ősi, nagy, rejtett bölcsesség birtokában vagy, de idő, míg hinni mernek neked. Az összefüggések, a háttérben zajló folyamatok érdekelnek, így nyitott vagy az okkult tanok, a pszichológia, az asztrológia iránt is. Az élet nagy kérdéseire keresed a választ.

Benjámin (november 23-december 22.)

Jelképe a farkas, a hozzá tartozó képesség pedig az alvás, az álmodás: az összeköttetés tudatos és tudattalan között, evilági és túlvilági közt. Nagyfokú regenerálódásra vagy képes, hatalmas erőtartalékaid vannak, amik minden nehézségen átsegítenek. Mindig betartod, amit ígérsz, hűséges társ vagy. Kívülről nyugodtnak tűnsz, belül azonban heves érzések feszítenek.

Dán (december 23-január 20.)

Jelképe a kígyó, képessége pedig az igazságkeresés. Őszinte, egyenes jellem vagy, nagy szókimondással, komoly indulatokkal, melyek mindig türelmetlenségéből fakadnak. Jobbá akarod tenni a világot. Viselkedésed csendes, kiegyensúlyozott. Intelligens, forradalmi ötleteid gyakran meglepik a környezetedet is.

Ásér (január 21-február 19.)

A név jelentése boldogság. Az ízlelés érzéke tartozik hozzá, ami áttétetelesen a világ átformálását is jelenti. Nyitott vagy a világból érkező ingerekre, örömökre, tapasztalásokra, így a befogadásra is. Személyiséged ugyanakkor hajlíthatatlan, megváltoztathatatlan. Első ránézésre talán sodódsz az eseményekkel, de a horgonyaid mélyre érnek.

Naftáli (február 20-március 20.)

A szarvasünő a jegy jelképe, a hozzá tartozó képesség pedig a nevetés. A létezés teljes spektrumát képes vagy befogadni és megélni, minden kihíváson és akadályon átsegít a belülről jövő derűd. Remek a humorérzéked, és jól tudod: a nevetés elűzi a félelmet. Ambiciózus, tehetséges vagy, ugyanakkor hiszel benne: egyik fontos életfeladatunk, hogy megtaláljuk az örömöt a létezésben. 

EZO

Most kiderül az igazság: Horoszkópod megmutatja, hogyan vitatkozol

Mutatjuk, hogy csillagjegyed hogyan kezeli a problémákat.

EZO

Most kiderül az igazság: Horoszkópod megmutatja, hogyan vitatkozol

Mutatjuk, hogy csillagjegyed hogyan kezeli a problémákat.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot, késsel fenyegette, gyakran bezárta - borzalmas részletek

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

life.hu

Négy csillagjegy szülöttei úgy bánnak az édesanyjukkal, mint egy királynővel

vg.hu

Rákay Philip reagált a Most vagy soha! második hétvégi nézőszámára

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadná-e Európát

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Varga Judit vallomása: „Egy lelki-beszűkült állapotban tartott engem”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep