EZO

Szerző Sors Edina

2 hónapja

Ennek a 4 csillagjegynek őrületes fordulatot hoz a február

Egy kis csavar az év elejére: változásokkal kecsegtetnek az energiák.

Szerző Sors Edina

Februárra már beindulnak a bolygók, a Mars és a Merkúr is egyenesbe fordul. Többen változáson mennek keresztül, de ennek a négy csillagjegynek kifejezetten nagyobb fordulatot ígérnek. Te közéjük tartozol?

Droste,Effect,Background.,Abstract,Design,For,Concepts,Related,To,Astrology
Fotó: Paolo Gallo / shutterstock

Kos

Ha nem vigyázol, intést kaphatsz az élettől. Fenekestől fordulhat fel az életed, ha nem veszed tudomásul, hogy nem egyedül vagy a világon. Itt az ideje, hogy segíts másokon, ne csak a saját javaidat vedd alapul. Fontos mások szükséglete is, ha nem adakozol eleget, az élet veszi el tőled. Bizony, ott van annak lehetősége, hogy átmenetileg a földre teperjen az élet. Ha nem figyelsz erre, akkor busás árat fizetsz érte. Jobb, ha meg is kérdezed a hozzád közel állókat, miben lehetsz a segítségükre. Még az üzleti életben is anyagi problémáid lehetnek. Sorsfordító és tanító lesz számodra a február. Ne csüggedj, ha átmész a vizsgán, ismét jobb időszak következhet. 

Oroszlán

Most telt be a pohár! A munkahelyeden folyamatosan a nyakadba varrnak már mindent, és nem is szereted, amit csinálsz? Érthető, ha felmerül benned, hogy továbbállj. Ha van még némi remény a változtatásra a jelenlegi helyeden, akkor is csak átmeneti a megoldás. Forgószélként érkezik a lehetőség, tálcán kínálják az égiek. Ne csodálkozz, ha utadra tesznek és persze a te döntéseid is fontosak, de végre a helyére kerül a karriered. Nagyon régóta nyitott benned a kérdés, hogy mit is kéne csinálni és hogyan. Mi a te feladatod ebben az életben? Itt az ideje, hogy megvillantsd a tehetséged, végre elfoglald a királyi helyed! 

Szűz

Február közepén a telihold hatására hivatásod kapcsán érhet nagy hatás. Ne csodálkozz rajta, ha megfordul veled a világ. Nem lehetsz folyton pártatlan, itt az ideje az állásfoglalásnak. Szeretnél kimaradni a munkahelyi konfliktusból, de ez most kivételesen nem fog menni. Hiába akarod racionálisan megoldani, ebben most az érzéseidre érdemes hallgatni. Ne gyere ki a végén vesztesként, és ne seperd a szőnyeg alá a helyzetet. Káosszá vállhatnak így a napjaid, kibillenhetsz az egyensúlyodból. Nem a betegállomány a megoldás, hanem az, hogy szembenézel azzal, mire vágysz.  A guillotine nem a te fejed felett lebeg, de a viharból nem maradhatsz ki. Vigyázz, ne érintse ez minden más életterületed. El fognak csendesedni a kedélyek, de a végére te is más emberré válsz. 

Skorpió

Megerősödik a kommunikációd ebben a hónapban. Jobban kifejezed, mit szeretnél, és a munkában is nagyon jól fogod ezt hasznosítani. Teljesen felforgatja a február az anyagi helyzetedet: tuti te leszel az, akit előléptetnek, vagy máshonnan jutsz előre ezen a téren. Persze figyelj oda, hogy a siker ne szálljon a fejedbe. Az ugyanis a kollégáidban ellenszenvet válthat ki. A pénz szagától sem kell elájulnod, jobb, ha inkább megtanulod ügyesen kezelni. Értékelni fogják a munkádat, teljesítményedet, az elismerés is jól jön a karrieredben. De jó, ha ezek az energiák a helyükre is kerülnek. Ha ügyes vagy, akkor kölcsönös megértésben munkálkodhatsz a főnököddel és a kollégákkal.

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megrázó interjút adott a gyászoló Görbe Nóra

origo.hu

Putyin elmondta, meddig fog harcolni Oroszországgal a Nyugat

vg.hu

Ingyen taxizhatnak az idősek a főváros egyik kerületében

ripost.hu

Most jött: Óriási a káosz a Déli pályaudvaron

mandiner.hu

Putyin nem kertelt, nyíltan közölte, hogy szerinte meddig fog harcolni Oroszországgal a Nyugat

mandiner.hu

Ezt a képet soha nem akarta látni a Liu fivérekről, végleg eldőlt a két klasszis sorsa

sonline.hu

A Provident Pénzügyi Zrt. Kereskedelmi Tanácsadó munkatársat keres

ripost.hu

Ennek a három csillagjegynek szerencsét hoz a Merkúr-Jupiter együttállás

ripost.hu

Lépett az MLSZ: soha többé nem ismétlődhet meg az MTK-stadionban megalázott kisfiú esete

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ez a három csillagjegy ragyogni fog a szerelemtől áprilisban

EZO

Jön az évtized legfontosabb asztrológiai eseménye: jegyet vált a Plútó

EZO

Ennek a három csillagjegynek lendületet és újrakezdést ígér a Kos újhold

EZO

Íme a toplista, ezek a legszexibb csillagjegyek

EZO

Így vonzd be húsvétkor a szerelmet és a szerencsét az életedbe

EZO

Ennek a három csillagjegynek szerencsét hoz a Merkúr-Jupiter együttállás

EZO

Hűséges férjet szeretnél? Ezekkel a csillagjegyekkel örökké tart a szerelem

EZO

Áprilisban fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek