EZO

Szerző Sors Edina

2 hónapja

Locsi-fecsi csillagjegyek: Jobb, ha figyelsz, mit mondasz előttük

Tuti te is ismersz olyan embereket, akiknek be nem áll a szája. Ennek a négy csillagjegyen folyton járnak a fejében a kerekek. Meg is osztják a gondolataikat.

Szerző Sors Edina

Négy csillagjegy van, akik a többiektől eltérően általában sokkal többet beszélnek. Van, aki pletykál is, de van, aki csak nem figyel eléggé arra, hogy mit kéne magában tartania és mit lehet megosztani másokkal. Ők a locsi-fecsik. Te közéjük tartozol?

Portrait,Of,Pretty,Person,Arms,Hold,Two,Vintage,Handset,Doubtful
Fotó: Shutterstock

Kos

Társasági lény vagy, erős akarattal, tudással, és kommunikációs képességgel. Van mindenről véleményed, és ezt meg is osztod rendszeresen. Előfordul viszont, hogy olyan dolgokat is ellocsogsz, amit nem kéne. Nagyon értékes gondolataid között képes vagy átmenni a felszínes csevegésbe. Nem a rosszindulat vezérel, de akire haragszol, annak nem lenne senki a helyében. Dühösen képes vagy azért olyanokat is mondani másokról, amiket nem kéne. Nézz a tükörbe: lásd be, hogy ez már előfordult az életedben.

Ikrek

Imádod az információkat, olyan vagy, mint egy szivacs. Szinte minden érdekel. Nagyon kommunikatív vagy. Eddig nincs is semmi gond. Tudásszomjad miatt sokat beszélgetsz, figyelsz is másokra, de ha te belekezdesz a mondandóba, akkor legyen rád ideje a hallgatóságodnak. Nem lehet melletted unatkozni... A gond csak annyi lehet, ha szűretlenül olyan dolgot is tovább adsz, ami másokra nem tartozik. Nem veled kell megosztani titkokat, az biztos. Gyakran lógsz a telefonon is, be nem áll a szád. 

Szűz

Folyamatosan agyalsz, elemzel és ebbe hosszan bele is ragadsz. Rengeteg információt tárolsz a fejedben, és még rendszerezed is őket. Érdekes játékot játszol. De ez nem elég számodra, kényszeresen meg is osztod másokkal. Rengeteget tudsz beszélni, fűzögeted egyik gondolatot a másik után, és meséled őket annak, aki meghallgat. Nem ártana erre odafigyelned, mert olykor szó szerint sok vagy másoknak. Sokan sajnos erről az oldaladról ismernek téged, és csak annyit mesélnek el magukról a jelenlétedben, amennyit nem bánnak, ha esetleg mások előtt kifecsegsz.

Nyilas

Kalandozni szeretsz, fontosak számodra a kapcsolatok, szeretsz emberekkel ismerkedni is. A pletyka része az életednek. Nem csak élményeidről beszélsz, hanem kapcsolataidról is hajlamos vagy ezt-azt kikotyogni. Barátaid tuti tudnak mindent a családi viszályaidról. Ezen felül sokszor akkor is beszélsz, amikor mondanivalódnak nem sok helye van a beszélgetésben. Figyelj ezekre oda, és meglásd, változni fog az életed. Ha tudsz javítani ezen a nem igazán szimpatikus tulajdonságodon, nem vagy elveszve. Csak vigyél egy kis tudatosságot a társalgásodba. 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!