Létrehozva: 2022.09.01.

4 csillagjegy, akire szeptemberben rátalál a szerelem

Nincs mire várni, szuper napok, és romantikus esték érkeznek ezeknek a csillagjegyeknek a mindennapjaiba.

Szerző Sors Edina

A Vénusz, a szerelem bolygója szeptemberben kétszer vált jegyet. Előszőr a Szűzbe, majd a Mérlegbe költözik, romantikus gyors energiát ad a hónapnak, annak ellenére, hogy öt bolygó retrográd (hátráló) mozgást végez közben. A szerelem ennek a négy csillagjegynek igazán beköszönt az életébe. Te közöttük vagy?

Horoscope,Concept,,Couple,Guy,And,Girl,On,The,Background,Of
Fotó: Shutterstock

Kos

Ebben a hónapban a Vénusz a Mérlegbe is ellátogat, így nem úszod meg a szerelmi bonyodalmakat. Persze ez szépen letisztul számodra, de bizony az egyensúlyig, lesz némi kis érzelmi feladat. Nem ülhetsz bele csak egyszerűen a jóba. A Merkúr mozgása számodra támogató beszélgetéseket hozhat, ez segíti elő a szerelmi életedet. Ha egyedül élsz, bizony neked sem kizárt, hogy bekopogtat valaki az életedbe, és mire vennéd a nyúlcipőt, máris a középpontba kerül a szerelem. Így a hónap végére a gondolataid, szavaid és tetteid szinkronba kerülnek. A romantika pedig visz magával, repít a levegős Mérleg energiáival. Engedd be ezt az életedbe! Párkapcsolatban is nagy változásokat élsz meg. A szerelem frissen és érezhetően lep meg. 

Szűz

Hirtelen minden könnyedebbé válik számodra, hiszen a Vénusz az uralkodó bolygód sétál be a jegyedbe. Minden olyan tisztán és nyilvánvalóan következik be, ami a szerelmet illeti. Nem férhet kétség ahhoz, ami történik. Végre kiteljesedhetsz a kapcsolatodban, a párod nagyon fogja értékelni. Te pedig végre egy kicsit szárnyra kapsz. Ha egyedülálló vagy, akkor felelősséget vállalsz saját szerepeidért a friss kapcsolódásban. Értsd ennek a fontosságát, hiszen mindannyian a nőiség különböző minőségeit éljük meg, így itt az ideje a vénuszi energiákat tisztán megélned egy kapcsolatban. Adj esélyt a szerelemnek, engedd el a tökéletesről való ábrándozást. 

Mérleg

Kedves Mérleg! Micsoda hónap előtt állsz! Új úton jársz a szerelem terén, az elmúlt hónapok az érzelmi gyógyulásról szóltak, gyermekkori sebeidet ápolgattad, a szeretet számodra napról-napra mást jelent. Ahogy a Merkúr retrográdba fordul a Mérlegbe, olyan kapcsolati segítséget kapsz, akikkel megbeszélheted, hogy hogyan tovább ezen az érzelmi változáson. Akár párkapcsolatban élsz, akár csak most kezdesz randevúzni támogatni fog a Jupiter, a szerencse bolygója is. Hátráló mozgása a Kosba lendületet ad. Csak azt hidd el, a szerelem számodra is lehetséges. Egy induló energia támogat, bárkivé válhatsz, akivé szeretnél, olyan kapcsolatod lehet, amilyenről álmodsz. Érdemes a kapcsolatodba tiszta energiákat befektetni, indulhat egy csodás személyes újév! Szó szerint beüt a szerelem az életedbe!

Halak

A Halak csillagjeggyel szemben a Szűz van, tehát ebben a hónapban nagy energiák érkeznek hozzád, és ez komoly változást ígér számodra a szerelemben. Már az augusztus 27-i újhold óta érezheted, hogy valami más történik veled, mint az elmúlt hónapokban. Változnak az érzéseid, sokkal több romantikát veszel észre a környezetedben is. Jobb érzés a lemenő nap sugara, vagy kellemes fiatal szerelmeseket látni. Vénusszal együtt a Merkúr is belép a Szűz jegyébe, így lehetőséged lesz csodálatos nyílt beszélgetésekre. Elragad a romantika, miközben egészséges határokat is szabhatsz. Elképzelhető, hogy egy mély szerelmi kapcsolat toppan be az életedbe. Ezt tudatosan fogod kezelni, nagy eséllyel hosszú távú kapcsolat lesz belőle.

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlai kezdett, de a Liverpool nem tudott csodát tenni az Európa-ligában

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

vg.hu

A vártnál előbb érkezett a felezés a bitcoin piacán: ennek senki sem örülhet

metropol.hu

Dárdai fiának súlyos döntést kell meghoznia: mi lesz a magyar válogatott új sztárjával?

mandiner.hu

Erre senki sem számított: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít