Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2022.09.23.

Belép a Mérleg jegyébe a Nap: boldogságot és poklot hozhat

Beköszönt az ősz, és a Nap a Retrográd Merkúr mellett megérkezik a Mérleg jegyébe. Mit jelent mindez a csillagjegyek számára?

Szerző Sors Edina

A Mérleg jegyébe lép a Nap szeptember 23-án, amikor napéjegyenlőség is lesz. Ez a hónap poklot és boldogságot is hozhat egyes csillagjegyeknek. Lássuk rád milyen hatással lesz?

Libra,Zodiac
Fotó: Shutterstock

Kos

Feleslegesen bizonygatod a külvilágnak, hogy mennyire jó kapcsolatban élsz, vagy éppen magyarázod a bizonyítványod, hogy miért nincs párkapcsolatra szükséged. Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje, hogy helyre tedd kedveseddel a dolgokat. Ha pedig egyedül élsz, lassan érdemes lenne nyitnod a másik nem felé. A Mérleg időszak ugyanis nem engedi, hogy a gyökérproblémát a szőnyeg alatt hagyd heverni, ha nem akarod a poklot átélni, nézz szembe a valósággal, a siker a tiéd lesz.

Bika

Boldog időszakot hozhat a Mérleg energiája, közös programokat tervezhettek. Kezdjetek rendszeres sportba, vagy társastáncba. Megmutatja ez az időszak, hogy egyensúlyban micsoda boldogság van, mennyire szórakoztatóbb együtt lenni, mint egyedül. Közelebb kerültök egymáshoz most, mint valaha. A mértékletesség pedig kulcsfontosságú ebben az időszakban.

Ikrek

Érzed, hogy eljött a változás ideje. Te is és párod is ráéreztek erre, hiszen egyre több játszmát veszel észre a kapcsolatotokban. Ne hagyd, hogy ebben az időszakban a Merkúr hátráló mozgása tönkre tegye az életed. Közben a Mérleg energiái harmónia felé vinnének, ne menj bele a felesleges szóváltásokba. Találd meg az otthon békéjét a pároddal, mert ha most nem sikerül, akkor bizony átadod a gyeplőt magának az ördögnek. Válaszd a pároddal a második esélyt, ne pedig a viszályokat, haragot és a párkapcsolati poklot.

Rák

Lustaság vezérli a Retrográd Merkúr időszakát, és erre felhívja a figyelmet a Mérlegbe lépő Nap. Ez a hónap a kommunikációról szól majd, ha nem lendülsz formába a pároddal, akkor összeomlik minden körülötted. Itt az ideje, hogy új alapokra helyezzetek mindent közösen, a jó szándék fontos, hogy a szerelmetek ismét bizalmon alapuló, és tartós legyen. Csak így mehettek tovább a boldogság felé.

Oroszlán

Áldásként érkezik számodra a Mérleg időszaka. Kissé zűrzavar volt körülötted, amit megsínylett a szerelmi életed. Kicsúsztak a dolgok a kezedből, most lépned kell, és fordítani a cselekedeteiden. Figyelj oda jobban a párodra, ne sorvadjon el a szerelmetek, biztosítsd arról, hogy feltétel nélkül is szereted. Ajándékozd meg, vagy vidd el egy hosszabb utazásra. Mindkettőtöknek jót fog tenni egy kis kikapcsolódás.

Szűz

Csalódottan lépsz a Mérleg időszakába. Az előző hónapban hatalmas elvárásokkal voltál magad felé és párod felé is. A Mérleg energiái kirángatnak ebből az elvárásból, a szerelemben el kell engedned ezeket az érzéseket.  A hála segít neked abban, hogy megírhasd végre a gyönyörű szerelmi történeted. Szeresd magad, hogy teljes mértékben szerethesd a párodat is.

Mérleg

Amint belép a Nap a Mérleg jegyébe, érezni fogod, hogy a helyedre kerülsz. Társasági lény vagy, de a szerelemben a társad mellett a helyed. Egyensúlyba hozod a romantikát és a belső fejlődésed. Párod pedig nem csak megért, de támogat is abban is, hogy a a lelki, szellemi életed is harmonikus legyen. Csodás hónap elé nézel. 

Skorpió

Ha a Skorpió jegyében születtél, akkor rád a Mérleg-szezon hihetetlen jó hatással lesz. Rendkívüli energiát hoz az életedbe. A szerelemben tisztán látsz, és most arra vágysz, hogy a kapcsolatod tartós legyen. Egyensúlyba kerülsz a munkahelyeden is, olyan partnered van, akivel hasonló az érdeklődésed, és szívesen engeded meg neki, hogy saját tere is legyen. Egészséges egyensúlyt és boldogságot hoz ez az időszak.

Nyilas

Vad vágyaid és a mindennapok közötti egyensúlyra hívja fel a figyelmed ez a hónap. A szerelemben biztonságban fogod magad érezni párod mellett, miközben a munkahelyeden valami nagyszerű dolog van kibontakozóban. A boldogságot ennek a kettőssége adja neked, hihetetlen bizalmat kapsz most és te magad is adsz a partnerednek. 

Bak

A nyári energiák szerencsésen oldották fel a kapcsolati zűrzavarokat. Most új szintre léphetsz a pároddal. Ha együtt maradtatok, akkor most a hangsúlyt a párkapcsolat során felmerülő nehézségek megoldása adja. Az egészséges megközelítés nagyon fontos. A pokolból van kiút, ezt megtapasztalhattad. Végre egy kis lazaság vesz körül, légy hálás, hogy ezt jól megúsztad.

Vízöntő

Lehullanak a korlátaid, végre eljött az önkifejezés és az önszeretet ideje. Ami eddig korlátozva volt, most megindulhat az életedben. Pároddal pedig tiszta, érthető beszélgetésen keresztül juthatsz el ismét az intimitás felé. Gyökeresen változtathatsz most a párkapcsolatodon egy nagyon mély beszélgetés után. Képes vagy mindent őszintén kiadni magadból, és ezúttal meghallgatásra lelsz. A csillagos ég lesz a határ, a szerelmi életed kapcsán. A Mérleg időszakát neked találták ki.

Halak

Amint a Nap a Mérlegbe lép, elindulsz befelé. Elhatalmasodik benned az együttérzés, és az, hogy mi zajlik a szerelmedben.  Nyitottabb leszel arra, hogy meghallgasd, figyelj minden szavára. Figyelmességedet értékelni fogja a párod, így az irántad érzett szeretet is jobban megmutatkozik. Mindkettőtök számára tanulságos lesz ez a hónap, szívetek megtelik szeretettel.

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Migránsok okozták balesetet a Liszt Ferenc repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt - fotó

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

travelo.hu

Félmilliós madár pihent meg a Hortobágyon

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

ripost.hu

Kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a Kossuth Lajos utcában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is