EZO

Szerző Sors Edina

1 hónapja

Érkezik a Vízöntő telihold: 4 csillagjegynek sorszerű fordulatot hoz az életébe

Érzelmi változásokkal teli napok előtt állsz, a telihold pedig nagy erővel hat. Ami most történik sorsszerű, ez a négy csillagjegy semmiképpen nem marad ki ebből.

Szerző Sors Edina

Augusztus 12-én, hajnali 3 óra 35 perckor a Hold a Vízöntő jegyében lesz teljes, amikor a Szaturnusz is együtt áll vele. Sorsszerű változásokat hoz és erős érzelmi energiákat. Itt az ideje, hogy megtanulj a szívedre hallgatni. Bár a csapból is az folyik, hogy spórolj, de ha nagyon megszorítod az övet, eltávolodsz teljesen az örömforrástól. Ezért talán érdemes az életeden változtatni, ehhez kapsz segítségül  energiákat most. Figyelj a  a valódi értékekre, segítségedre lesznek, és az érzelmek is táplálni fogják azt az utat, hogy a változtatás gyakorlatias és sikeres legyen. Bár  a világ változik, az energiák nem mindig könnyűek,  akármilyen helyzetbe kerülsz, időt kell adnod a pihenésre. Itt az ideje annak is, hogy úgy alakítsd az életed, hogy kevesebb költséged és nagyobb bevételed legyen. Ehhez kapod meg vezetőnek a szíved sugallatait, az érzelmek csodáit. Ugyanakkor tudnod kell, hiába próbálsz most logikával haladni, szinte lehetetlen. Nem valami ellenében kell menned, hanem magadért, ami számodra fontos. Mindenkire hatással van ez a nap, de ez a négy csillagjegy most sorsszerű érzelmi változáson megy keresztül, ezt támogatja a telihold. Te közöttük vagy?

Backgrounds,Night,Sky,With,Stars,And,Moon,And,Clouds.,Wood.
Fotó: Shutterstock

Bika

Ha ebben a jegyben születtél, akkor a telihold energiái az érzelmeket helyezik fókuszba. Ne csodálkozz, ha szívedből ébredő kérdések merülnek fel benned karriereddel kapcsolatban. Jó helyen vagy? Jól teszed a dolgod? Merre tovább? Mennyit érsz? Szereted a stabilitást, talán nem is gondolkodtál változáson, de ha erős késztetés van benned, ne kételkedj. Érzelmeid megmutatják, mit kell tenned, hogy a változások ellenére, minőségi életet élhess. Próbálkoztál már kérni fizetésemelést? Esteleg lehetséges, hogy más bevételi forrásod is lehetne? A családod támogatni fog, merj bátran változtatni most! Nincs idő gondolkodni, hiszen gyorsan mozdul a világ. 

Mérleg

Szerelmi kapcsolat terén hoz sorsszerű változást ez a nap. Örömöt, gyönyört, boldogságot ígérnek a bolygók. Rávilágít viszont arra is,  hogy itt a vége a flörtöknek és a hűtlenségnek. Tanító jellegű energiák érkeznek. Hagyd, hogy érzelmeid irányítsanak, ne az ösztöneid. Így tapasztalhatod meg a kapcsolatban azt az örömforrást, mely előrevisz. Hihetetlen erők és stabilitás lakik a kapcsolatodban. Együtt könnyebb építkezni az életben. Tárd ki szíved, engedd magadhoz végre igazán közel a másikat. Hidd el, mindez nem csak jó érzés, de a jövődre is nagy hatással lesz. Teljesen más aspektusa mutatkozik meg a szerelemnek. 

Nyilas

Mozgalmas napot hoz a telihold. Befejezetlen ügyeid végre terítékre kerülnek, így egyszerűbb lesz a belekezdeni abba, amit a szíved diktál. A Vénusz is segítségedre lesz abban, hogy életed kalandja valóban elkezdődjön. Ha most veszel ki szabadságot, mész nyaralni, akkor a telihold napján figyeld meg, milyen újdonság adódik. Milyen emberekkel találkozol, halld meg a fontos mondatokat egy beszélgetésben. Most nagyon jól jön a pihenés. Rengeteg érzést leszel képes feldolgozni, és így tiszta szívvel tudsz kapcsolódni. Partnerre és társa lelhetsz. 

Vízöntő

A sorsbolygó és a telihold is nagyon erős hatással van rád. Egy ideje nem érzed a benned lévő szenvedélyt, nem tudod, mi mellett voksolj, merre menj. Belül érzed, hogy a legfontosabb, hogy önmagad légy. Tedd fel a kérdést: ki vagyok én? A válasz benned van. Ne foglalkozz azzal, mások mit szólnak hozzá. Hallgass az érzéseidre, kövesd a szíved útmutatását. Amint belülről ragyogni kezdesz, észreveszi mindenki, akinek dolga van veled. Láthatóvá válik sorsod tiszta útja, adj magadból bátran, helyezd energiáid áramlásba. Ne a hogyant keresd, ne az ideális helyzeteket. A változás elhozza ajándékait, nagy lehetőség ez most neked.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!