Létrehozva: 2022.08.04.

Őrület, de ezek a csillagjegyek igazán tisztán látnak. Te köztük vagy?

Néhány csillagjegy a tisztánlátás képességével érkezett a Földre. Mit is jelent ez? Te közéjük tartozol?

Szerző Sors Edina

Minden emberben lakozik képesség, mely misztikusnak, nem eviláginak tűnik, megfoghatatlan. A médiumi adottságot, tisztánlátást viszont nem mindenki tudja vagy szeretné működtetni. Akadnak, akik nem erre születtek, de vannak, akik fel tudják venni a kapcsolatot olyan energiákkal, szellemekkel, akik segítségével gyógyítani tudnak, vagy üzeneteket tudnak közvetíteni. Ilyenkor az életet tisztán és másképpen látják. Átlátnak élethelyzeteket, a dolgok és történések okát, miértjét, és akár képekben, gondolatokban vagy érzésekben felismerik saját maguk és mások jövőjének lehetőségét is. Ez a három csillagjegy tisztánlátó, te közéjük tartozol?

Double,Exposure,Portrait,Of,A,Young,Woman,Close,Eye,Face
Fotó: Shutterstock

Rák

Ha a Rák jegyében születtél, különleges érzékenységgel születtél. Nagyon könnyen ráhangolódsz másokra, tudod, milyen távolságot tarts vagy milyen közel engedd magadhoz őket. Ezt felhasználva vagy képes a kapcsolatteremtésre. Családon belül a gondoskodásod is így történik. Tudod, ki mennyit képes elfogadni tőled és mennyit tudsz adni az egyes családtagoknak. Hogyan és kinek vagy segítőtársa. Ezt a képességed családon kívül is használod. Sokszor ránézésről leolvasod mások érzéseit, hangulatát. Nem csak a fizikai történések a fontosak számodra, hanem azon túl az is, hogy mások életében pozitív segítő lehess, lelki és szellemi szinten is. Fel is hívod az emberek figyelmét, ha valami olyan meglátásod van a jövő kapcsán, amit te különösen megérzel. Mindig tudod, mikor kell megszólalnod, és mikor hallgatnod arról, amit látsz.

Skorpió

Te is vizes jegyben születtél, mély meglátásokkal, a dolgok rálátásával. Mint egy puzzlét, úgy látod át a világ működését. Erős lelki energiáid vannak, mellyel képes vagy átadni azt a belső tudást, ami segíthet másoknak. Képes vagy a szellemvilághoz kapcsolódni, de sokszor másra viszed a fókuszod, ha megijedsz saját képességeidtől. Tudod, hogy tisztán látni egy adomány az égiektől, de csak akkor alkalmazod és adod át másoknak, amikor megértél rá, eljött az ideje. Ha ugyanis rosszul vagy nem pontosan teszed, megütheted a bokád. Fontos, hogy ne használd rosszul ezt az ajándékot. Közvetíts olyan üzeneteket mások felé, amiről érzed, hogy jó helyre és jó időben kerül. Elég a munkahelyeden egy elengedett mondat, pontosan az a kollégád fogja meghallani, megérteni, akinek szól. Add át magad a szíved sugallatainak.

Halak

Ha felfedezted magadban ezt a képességet, és rendszeresen gyakorlod, akkor szinte te vagy a környezeted álomfejtője. Nem csak álmodozó vagy, de könnyen olvasod és érted mások álmainak szimbolikáját is. Képes vagy fogni és látni az élet jeleit nem csak az álmokon keresztül, de a külvilágban is. Nagyon szuper ez az adottság, ha ügyesen csinálod, sok ember számára lehetsz tanító. Fel tudod hívni mások figyelmét arra, hogy a gondolataik, érzéseik milyen útra viszik őket. Te is látsz összefüggéseket. Persze ezt először saját életeden keresztük tapasztalod meg, nyitott vagy az önismeretre, de szeretett életfeladatod is lehet ezzel kapcsolatos. Spirituális tanítóvá is válhatsz. Sőt nem ritka a Halak jegyben született emberek között, hogy alternatív gyógyászattal  vagy természetgyógyászattal, esetleg jógával foglalkoznak. Nem ritka az sem, ha ez utóbbi pont az álomjóga.

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

travelo.hu

Nem engedik fel a magyar hegymászót a világ egyik legmagasabb csúcsára

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!