EZO

Szerző Sors Edina

2 hónapja

Ennek a három csillagjegynek sorsszerű változásokat hoz a telihold

Sorsfordító energiákkal érkezik a telihold, a feszültségek ellenére most elsimul majd minden

Szerző Sors Edina

A Nap a Rák jegyébe ér, a Hold a Bakban lesz ezen a napon. Így válik teljessé szerdán a Hold. Nagyon erős teremtő energiákat működtet ez a csillagállás.  De a fegyelem, igazságosság, béke ereje a kezedben van, most te alakíthatod az életedet.  A Bak jegy uralkodója a Szaturnusz, mely sorsbolygó is, így nem csoda, hogy felerősíti ezeket az energiákat. Nagyon szép hátszél energiákat adnak a bolygók, hogy megvalósíthasd most önmagad. Erősen érezheted a változást. Most nem lehet elszaladni, és nem tudsz beleragadni sem. Az elengedés a kulcskérdés. Nem a munkahelyet vagy a párkapcsolatod kell elengedni, hanem a benned lévő működéseket, sémákat.  Egy igazi rendrakás most nagyon sokat segít, elsősorban belül a fejedben, de nem árt a környezetedben sem elkezdeni. Tiszta, üres térből lehet teremteni.  A telihold bevilágítja a szakmai életed, elképzelhető, hogy első pillanatban drámainak tűnik, de gyorsan kiderülhet, hogy új szakmai sikerek felé vezet. Ne felejtsd el, hogy az életfeladatot nem tudod megváltoztatni. Így  jobb ha végre elfogadod, beleállsz. Ennek a három csillagjegynek, sorsszerű változást hoz a telihold. Te közöttük vagy?

telihold
Fotó: pixabay.com

Oroszlán

Nem szereted, ha valaki megmondja, mit tegyél? Figyeld meg a saját belső hangodat. Nagy fájdalom, ha nem hallod meg, hogy mit súg a szíved. A karmikus dolgok ebben az esetben erősen munkálkodnak. Folyton a régi történetedben találod meg magad. Hol van az a harcos oroszlánszív? Állj ki magadért, állj ki a párkapcsolatodért. Itt az ideje az elköteleződésnek, egyrészt saját magad mellett, másrészt azokért, akikkel megvalósíthatod azt az életet, ami épít, amiért születtél. Nagy erőkkel állnak melléd a csillagok. Lásd meg, kik fogják a kezed önzetlenül, tisztán és adj teret a kínálkozó lehetőségeknek a hivatásodban is, nem csak az létezik, amit most el tudsz képzelni. Még akár külföldre is sodorhat az élet. Vedd észre, mi a küldetésed.

Nyilas

Rengeteget vállaltál magadra az elmúlt évben. Néha meggondolatlan is voltál, többet a kelleténél. Letisztulnak ezek a dolgok, a sorsszerű változás neked sem marad el az életedben. Kitisztul minden, engedj el munkakapcsolatokat, és engedj be újakat.  Itt az ideje a fejlődésnek. Ne kapd vissza a megszokott helyzeteket egy másik formában. Dönthetsz úgy is, hogy nemet mondasz, de a következményekkel számolnod kell. Ne vágd magad alatt a fát. Merd bátran megtalálni, hogy mi a te belső utad. Mi az ami feltüzel, mi az ami szenvedélyt, örömöt, lelkesedést okoz? Azonnal hozzárendelik az energiák a helyet, a társakat a megvalósításhoz.

Vízöntő

Már erősen érzékeled, hogy a párkapcsolatodban és a munka területén is itt az ideje a változásnak. Engedj el minden ezzel kapcsolatos félelmet. Erősen segít a hited. Figyeld kiknek a társaságában érzel könnyedséget, kik támogatnak és kik azok, akiknek nincsen helye az életedben. Légy a jelenben ez  a kulcs. Munkád, hivatásod kapcsán is. Engedd meg az időnek és a létnek, hogy fordulatait be tudja teljesíteni. Ne rohanj, ne kapkodj, csak figyelj! Párkapcsolatban is találd meg azt a távolságot, ahol nincs feszülés köztetek, nagyon formálnak az energiák. Most nem a cselekedetet visz előre. Szaturnusz a 10-es házban a társadalmi státuszt hozza, nagyon a helyedre kerülhetsz. Hamarosan fellélegezhetsz! A szerelemi életed megoldódik. 

 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!