ÉLETMÓDI

Szerző Sors Edina

4 hónapja

Ezek a csillagjegyek igazi pasimágnesek, szexi kisugárzásuk mindenkit elvarázsol

Hihetetlen dögös és vonzó ez a három csillagjegy. Te közéjük tartozol?

Nem kérdés, hogy ahány ember, annyi megjelenés és kisugárzás. Az sem vitás, hogy mindenkinek más a bája, másképpen vonzó, vagy éppen dögös. De ezek a csillagjegyek szinte minden férfi fejét képesek elcsavarni. Lehetetlen nekik ellenállni. Te közéjük tartozol?

Fotó: Shutterstock

Ikrek

Csupa izgalom vagy, kettősséged magával sodor minden férfit. Egyetlen perce sem unatkozik melletted senki. Rejtélyes vagy, nem lehet tudni, mit hoz melletted a következő pillanat. Lendületes, energikus veled együtt tölteni az időt, hiszen imádod az életet. A tempó, amit diktálsz szinte követhetetlen, mégis nagyon vonzó. Csodálattal nézik érdekes egyéniséged, meglepetéssel teli világodat.

 

Skorpió

Annyira intenzív a kisugárzásod és magával ragadó, hogy teljesen leveszed a lábáról a partneredet. Végzetes szexuális erővel hatsz a férfiakra, rendkívül titokzatos, sőt sokszor manipulatív is vagy. Eléred, amit szeretnél, és a rajongóidat gyorsan a padlóra küldöd. Szenvedélyességed nem csak eszköz, de valóság is. Elsősorban a hálószobában izzik tőled a levegő. Érzelmeid sokszor elzárod. Olyan szexi vagy, hogy a férfiak nem tudnak ellenállni neked.

 

Halak

Roppant fantáziadús és kreatív vagy. Egyszerre álmodozó és idealista, romantikus, érzékeny és szenvedélyes. Érzékiséged megfoghatatlan, annyira természetesen árad belőled. Minden találkozás veled egy csoda, a férfiak erre hamar rá is kapnak, mint egy igazi csalira. Őszinte érdeklődésed, vonzó külsőd mindig forró hangulathoz vezet. Már a szemeid sem állnak jól! Vonzod a férfiakat, mint a mágnes.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!