Létrehozva: 2021.11.24.

Ezt az 5 csillagjegyet extra szerencse éri az ünnepek idején a szerelemben

A csillagok szerint ebben az évben nem csak a karácsonyfa alatt lesz ajándék. Erre az öt jegyre egészen biztosan extra nagy szerencse vár a szerelemben.

A novemberi holdfogyatkozás a Bika jegyében a földi élvezetekre és a szexuális energiák felszabadítására tereli a hangsúlyt. A tudatalattinkban rejtőző érzelmek és emlékek is azért kerülnek most előtérbe, hogy ezt támogassák. December elején a Nyilas jegyében bekövetkező napfogyatkozás pedig még egy esélyt teremt rá, hogy a különösen nagy szerencse formájában még az idén átéld a mágiát a szerelemben. A legjobban persze a Nyilas jegyűek fogják ezt megérezni, akiknek a csillagjegyét a szerencse bolygója, a Jupiter uralja, de a Bikák és a Skorpiók számára is különösen szerencsés lesz ez az időszak. Váratlan találkozások, kalandok vehetik kezdetüket, amelyekre érdemes igent mondani. Mutatjuk, melyik öt jegy számára ígérik a csillagok a váratlan szerelmi szerencse ünnepét.

Az ünnepekre kifejezetten szerencsés időszakot ígérnek a csillagok a szerelemben
(Fotó: pixabay.com)

Bika: érzéki élményekkel érkezik a szerencse

A Bika a zodiákus egyik legérzékibb jegye, és az idei ünnepi szezonban mind a vágyai, mind a kívánatossága segítenek az érzékisége megélésében. A jegyedben járó Uránusz arra kér, hogy rázd fel az életed, és élj meg olyan dolgokat is, amelyek kívül esnek a komfortzónádon – akár szexuális téren is. Ha kapcsolatban élsz, most itt az ideje az újdonságoknak az ágyban, vagy akár annak is, hogy szokatlan helyeken szeretkezz a pároddal. Ha szingli vagy, akkor viszont új szerencsés, romantikus kapcsolat várhat rád. Akármennyire is utálod a változást, most inkább fogadd nyitott szívvel, mert csupa jót hoz számodra.

A Rák jegyűek rendkívül romantikus időszakot élhetnek át (Fotó: pixabay.com)

Rák: rád talál a romantikus szerelem

Az ünnepi időszakban akárhova mész, rád talál a szerelem. Végre sikerül lebontanod a régi, korlátozó hiedelmeidet, és megnyitnod a szívedet a szerencse előtt. A Rák jegyűeknek mélyek az érzelmei, és egyébként is szerethető egyéniségek. Ebben az időszakban pedig minden a szerelemről szól: a régi kapcsolatok megújulhatnak, a régi sérelmek elillannak és új szerelem is érkezhet az életedbe a szerencse égisze alatt.

A Skorpiók most kihasználhatják delejes vonzerejüket! (Fotó: pixabay.com)

Skorpió: a szerencse és a vonzerő kéz a kézben jár

A novemberi holdfogyatkozás a Bika jegyében aktiválta a Skorpió jegyűek horoszkópjában a romantikára való fogékonyságot. December 14.-ig a jegyedben jár a Mars is, amiről köztudott, hogy a szenvedély és a harc emellett a szexért is felelős. Ez elég önbizalommal ajándékoz meg ahhoz, hogy engedj a legmélyebb vágyaidnak. Egyébként is a delejes vonzerődről vagy híres, vagyis ha találkozol valakivel, akivel szívesen megismerkednél, nyugodtan tedd meg az első lépést, nem fog tudni ellenállni neked. Ha már együtt vagy valakivel, hirtelen felpezsdül a szexuális életetek – különösen, ha az érzelmi meztelenséget is meritek vállalni.

Nyilas: Izgalmas szerelmi kalandokat hoz a szerencse

Uralkodó bolygódnak, a Jupiternek köszönhetően egész évben veled volt a szerencse, az ünnepi időszakban pedig különösen így lesz. A Neptunusz és a Mars a szerelemben és a romantikában hoz szerencsét kened. Mindig készen állsz egy kalandra, most pedig rengeteg alkalmad lesz rá – de még az is megtörténhet, hogy rád talál egy új, tartós kapcsolat. Ha már együtt vagy valakivel, teremts romantikus körülményeket: tölts egy kis italt, gyújts gyertyákat, és emlékezz vissza, miért épp a párodat választottad annak idején. Ha szingli vagy, vegyél egy-két új ruhát, mert ebben az időszakban különösen jól jön, ha jól nézel ki!

A Bak jegyűek megszállottan szerelmesek lehetnek ebben az időszakban! (Fotó: pixabay.com)

Bak: szerelem és megszállottság várhat rád

A legnagyobb szerencse a Bak jegy szülötteire vár ebben az időszakban. Az ünnepi időszakban a Vénusz, a szerelem és szépség bolygója a jegyedben halad, és ott is marad egészen a jövő év márciusáig. remek időszak ez arra, hogy használd a csáberődet és új szerelmet vonzz be az életedbe. Most különösen szenvedélyes kapcsolatot hozhat az utadba a szerencse, különösen, ha december 9. és Szilveszter között találkozol valakivel. Vigyázz, mert a mostani csillagállások a megszállottságnak is kedveznek! És ne légy meglepődve, ha úgy érzed, hogy a szerelmeddel már az előző életedben is találkoztál – lehet, hogy így van!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mit szólnak a baloldali jogvédők, hogy Magyar Péter kínozta a feleségét?

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

mandiner.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

10 tuti húsvéti sütemény, aminek a locsolók is elkérik a receptjét

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep