1 éve

Manikűrhoroszkóp: válasszunk állatövi jegy szerint (x)

Elterjedt a hiedelem, hogy a csillagjegyek fontos szerepet játszanak az ember jellemének és ízlésének kialakulásában. Gyakran, amikor nehéz választás előtt állunk, nem csak a szívünkre és az eszünkre hallgatunk, hanem olykor a csillagokra is. Segítségünkre lehetnek akár a szalonban is, amikor nem tudjuk kiválasztani a következő manikűrünk színét vagy mintáját. Lássuk, mit ajánlanak az állatövi jegyek!

 

Kos

A Kos optimista és kreatív gondolkodásmóddal rendelkezik, ezért e csillagjegy képviselőinek egyszerűen tilos egyszínű, egyszerű manikűrt csinálni. Az érdekes, összetett és divatos minta az elemük. Az árnyalatokat is a „minél feltűnőbb, annál jobb” elv szerint kell kiválasztani.

Bika

A Bikák a legmegbízhatóbb emberek a világon. Bármilyen üzletben támaszkodhatunk rájuk, és biztosak lehetünk abban, hogy igéretüket betartják. Igazi perfekcionisták, manikűrjükben is a maximális tisztaság és minőség elvét követik. Az üde, nyugodt, természetes színek közül válogassanak. Érdemes figyelmet fordítani a kék tónusokra is, amelyek nyugalmat és harmóniát nyújtanak.

A https://makeup.hu/categorys/23453/ linkre kattintva széles körömlakk-választékot találhatunk, ahol minden csillagjegy megtalálja a hozzá illőt.

Ikrek

Az Ikrek a legkiszámíthatatlanabb. A rutin ellenzője, minden újdonság szerelmese, különc, és a fokozott odafigyelés híve. Egyszerűen nem képes szeretni az unalmas árnyalatokat, ezért mindig szüksége van különleges, színes manikűrre. A legjobb szín a sárga, bármilyen csillogással, strasszal, elvont mintával.

Rák

A Rákok nagyon érzékenyek, érzelmesek, szentimentálisak. Nem szeretik az erőszakosságot, a durvaságot, ezért a manikűrben is óvakodjanak az élénk árnyalatoktól. A pasztell, finom színek, valamint a fehér és az ezüst extra nyugalmat biztosítanak, amire oly gyakran szükségük van.

Oroszlán

Minden társaság lelke, az elegancia, a kecsesség és a szigorúság megtestesítője, így nem nélkülözheti az ideális manikűrt… A jel színe a vörös és az arany, ezek egyszerűen tökéletesek az Oroszlánok számára, hiszen kiemelik csábító erejüket.

Szűz

A legokosabb és legracionálisabb csillagjegy, a Szűz mindenben imádja a rendet. Gyakran túl komoly és gyakorlatias, amihez lágy árnyalatok ajánlatosak: gyöngyház, szürke, fehér, valamint kissé rikítóbb világoszöld és barna.

Mérleg

A légies és álmodozó Mérleg az egyensúly és a harmónia örökös keresésében van. Természeténél fogva kifinomultsággal van felruházva. A MAKEUP webáruház azt tanácsolja a Mérlegnek, hogy egyszerűen kövesse az összes manikűrtrendet: természetes vagy pasztel, nyugodt árnyalatok, érdekes, minimalista dekorációk tökéletesek lesznek.

Skorpió

A Skorpiókat az érzelmek fösvénysége és titokzatossága jellemzi. Megszokták, hogy mindent magukban tartanak, és csak a kiválasztott emberek felé nyílnak meg. De a külső merevség és hidegség mögött valójában érzékiség és kiszolgáltatottság rejlik. Számukra a legjobb a fekete, a bordó, a sötétbarna és más „misztikus” színek.

Nyilas

Optimista, vidám, soha nem fél a nehézségektől. Tehát egy egyszerű szabály vonatkozik rá a manikűrben: ha klasszikus, akkor egy csavarral. Francia? Igen, de színes vonallal! Monokróm manikűr? Oké, de minden köröm más színű!

Bak

A Bak nagyon szorgalmas és praktikus. Ennek ellenére a legmelankolikusabb és legpesszimistább jel, ezért jobb, ha elkerüli a sötét színeket. A legjobb választás a világos árnyalatú, visszafogott klasszikus, meleg tónussal.

Vízöntő

Az önellátó Vízöntőknek rendkívüli elméjük van, ami gyakran segít nekik olyan ötleteket generálni, amelyeket rajtuk kívül senki más nem tudna kitalálni. Emiatt nehezen találnak hasonló gondolkodású embereket, akik megértenék őket. A kék árnyalatú manikűr alkalmas az ilyen légies személyiségek számára, amelyek nyitottságot és emberséget sugároznak.

Halak

A Halak nagyon puha, könnyű, meleg karakterrel rendelkezik, a leghidegebb szívet is megolvasztja. Gazdag képzelőerővel és fejlett intuícióval, a művészet, a zene, a költészet iránti szeretettel is büszkélkedhet. Ezért csak hideg, nyugodt árnyalatokhoz kapcsolódjon. Tej, lila, kék és ezüst válhat be igazán.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a drámai kutatás: sokkal nagyobb baj a magas vérnyomás, mint ahogy eddig gondolták

origo.hu

Celeb skalpvadász lehet Szabó Zsófi új udvarlója

mandiner.hu

Hivatalos: lemondtak magyar állampolgárságukról a Liu testvérek

ripost.hu

Újabb brutális tömegbaleset: 13 autó és egy kamion karambolozott - helyszíni felvételek

magyarnemzet.hu

Itt az újabb injekció a fogyni vágyóknak, lehet, még a WHO is fogja ajánlani

origo.hu

Váratlan fordulat: most dőlhet el az orosz-ukrán háború

travelo.hu

Ez a világlátott magyar kisfiú 9 éves korára már 43 országban járt

magyarnemzet.hu

Tippek a májméregtelenítés beépítéséhez az életmódjába (X)

vg.hu

Technológiai fejlesztések megvalósítása a ZOLMAT Kft.-nél (x)

mindmegette.hu

Egy igazi retró édesség: így készül a diótorta főzött krémmel.Receptvideó! (x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ez a három csillagjegy ragyogni fog a szerelemtől áprilisban

EZO

Jön az évtized legfontosabb asztrológiai eseménye: jegyet vált a Plútó

EZO

Ennek a három csillagjegynek lendületet és újrakezdést ígér a Kos újhold

EZO

Íme a toplista, ezek a legszexibb csillagjegyek

EZO

Így vonzd be húsvétkor a szerelmet és a szerencsét az életedbe

EZO

Ennek a három csillagjegynek szerencsét hoz a Merkúr-Jupiter együttállás

EZO

Hűséges férjet szeretnél? Ezekkel a csillagjegyekkel örökké tart a szerelem

EZO

Áprilisban fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek