Nyomkövetővel a lábán szavazott ellenünk az EP-képviselő

KÜLFÖLD
1 éve

Ez a három csillagjegy mindent kockára tesz a szerelemért

Akad az életben olyan időszak, amikor a szerelemért az ember mindenre képes. A most érkező Hold erre a három csillagjegyre hatalmas hatással lesz. Te közöttük vagy?

Halak telihold után a Kosba lép ez az égitest, így a szerelemre nagy hatással van a tüzes jegybe érkező bolygó. Határozott, gyors lépésekre ösztönöz egyes csillagjegyben születetteket. A fejekben felmerülő gondolatoknak esélyük sem lesz, átveszi a szív az irányítást. Hiába tűnnek a dolgok teljesen képtelennek, a szív egyszerűen végrehajtja azt, amire vágyik. A Kos Hold nem ismer határokat! Természetesen ehhez bátorság kell, mert könnyen megeshet, hogy nem tudod ugorj a mélybe vagy sem! Ez a három csillagjegy most nem hátrál meg, pedig fél a sérüléstől, vagy attól hogy rossz döntést hoz, mégis valami nagyon erős energia hajtja, megérkezik a lehetőség az igazi bátor kockáztatásra. Ha dobban a szív menni kell! Ez a három csillagjegy most nagy dobásra készül, de ilyen a szerelmi kockázat.

Szerelem Fotó: Shutterstock

Kos

Nem jellemző rád, hogy mások véleményére hallgass. Még a szerelemben sem. Általában a saját eszed diktál. Most viszont átveszi a szíved és az érzelmeid az irányítást. Ilyen ritkán fordul elő az életedben. Ragadd meg az alkalmat és vállald fel a mély érzéseidet. Igen, talán az az ember, aki melletted van, ő az igazi! Nem kell folyamatosan agyalni és logikusan dönteni. Merj kockázatot vállalni és a párod elé állni. Bevallani, amit érzel. Ha pedig szingli vagy, engedd magadhoz közelebb azt, aki az életedbe toppan. Ezek a napok, míg a Kosban van a Hold alkalmasabbak egy mélyebb szerelem kialakulására. A szív van most a központban, nem az elme irányít!

Mérleg

A bolygók most támogatnak a kommunikációban. Merj kiállni a saját érzéseid mellett, merd bevallani, milyen életet és szerelmet szeretnél. Itt az ideje kimondani azt, ami a szívedben lakik. Ha vállalod ennek a kockázatát, a szerelmi életed magasabb szintre léphet. Kivételesen ne mérlegelj, csak dönts, lépj, és engedd meg magadnak az igazán jó szerelmi kapcsolatot. Eljött az ideje a szívből való döntésnek. Hidd el képes vagy rá, gyerünk ugorj be a mélyvízbe! Végre tudd, hogy mit akarsz!

Bak

Szereted a kényelmet a párkapcsolatodban, soha nem a kockázat vezérel. Sokszor tűnhetsz hideg szívűnek. Döntéseidet megfontoltan hozod, és logikusan. A szerelemben ez nem egy jó megoldás. Ezt te is tudod a lelked mélyén. Hirtelen kitörő érzésekre ösztönöznek a bolygók, ne csodálkozz azon, ha úgy érzed, elvesztetted az eszed. Azon se csodálkozz, ha most költségekbe vered magad a szerelemért. Vedd meg bátran a repülőjegyet, ha arra visz a lépés. Képtelenség lesz visszatartani a benned dúló érzéseket, vágyakat. Ne is tedd meg, kockáztass!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ismét bővült Ördög Nóráék családja

metropol.hu

Megrázó részletek derültek ki a tengelici lány haláláról - videó

mandiner.hu

Reakció Brüsszelből az EP-szavazásra: Az alkotmányos puccs szervezői elszántak abban, hogy bármilyen eszközzel megvalósítsák céljukat

ripost.hu

Percenként csupán egy lépés: mindössze ennyit tudott megtenni Suhajda Szilárd az Everest halálzónájában

vg.hu

Videón, ahogy egy csapat serpa lehoz egy malajziai hegymászót az Everest halálzónájából

origo.hu

Gátlástalanul hazudozott a magyar tévésztár

travelo.hu

Videó: Nézzetek körül a hamarosan nyitó győri élményfürdőben!

mindmegette.hu

Főzz bodzát az eperlekvárba, és a végeredménytől odalesz a család!(x)

ripost.hu

Brutális fordulatot vesz az időjárás: rég nem látott hőfokok térnek vissza

ripost.hu

Kiderültek a részletek Vastag Csaba titkos esküvőjéről: ilyen gyönyörű menyasszony volt a szerelme

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ennek a három csillagjegynek sorsszerű fordulatot hoz ma az Oroszlánba lépő Vénusz

EZO

Ennek a három csillagjegynek pénz hullik az ölébe nyáron

EZO

4 csillagjegy, akiket óriási szerencse ér idén nyáron

EZO

Ki, mire költené a lottóötöst? A csillagjegyek megmutatják

EZO

Heti horoszkóp: a Nyilas és a Szűz kemény leckét kap, a Bak mindent boríthat

EZO

Négy csillagjegy, akinek nagy fordulatot ígér a pünkösdi hétvége

EZO

Három csillagjegy, akikre most varázslatosan szép napok várnak

EZO

A Jupiter most mindent felforgat, ezeknek a csillagjegyeknek kell nagyon vigyázniuk