Létrehozva: 2021.10.29.

Ennek a 3 csillagjegynek elmélyül a párkapcsolata novemberben

Különleges időszakban vagyunk, most tisztázódnak a régi konfliktusok és érnek be a változások. A novemberi párhoroszkóp szerint e jegyek szülöttjeinek fordulatot vehet kapcsolata a kedvesével.

Az elmúlt hónapok zűrzavarai után végre fellélegezhetnek a csillagjegyek, így nem csoda, hogy a novemberi párhoroszkóp mély érzelmeket ígér. A Skorpió havában elsimulnak a felszínre került külső és belső konfliktusok, átalakulnak az emberi kapcsolatok, így sok párkapcsolat is drasztikus változásokon megy keresztül. Három csillagjegyre különösen erősen hatnak a kozmikus energiák: az egyedülállóknak hatalmas esélye van, hogy végre megtalálják azt, akivel le tudnák élni az életüket, akik pedig párban élnek, most sokkal erősebb kötődést, mélyebb szerelmet élhetnek át. A rendezetlen konfliktusok megoldódnak, és végre arra tudnak koncentrálni, hogy minél szorosabbra fűzzék a kapcsolatot a szerelmükkel. A novemberi párhoroszkóp lelassulást és elmélyülést ígér.

A novemberi párhoroszkóp szerint fordulat várható a kapcsolatokban (Fotó: pixabay.com)

Megnyílik a Bika

Fotó: pixabay.com

Figyelmét most a kapcsolataira irányítja, és nagyon is jól teszi: legyen szó munkakapcsolatról vagy barátságokról, szerelemről, itt az ideje, hogy a felszínre kerüljenek az elhallgatott konfliktusok, ki nem mondott érzelmek. Ha megnyílik a partnerének, olyan energiákat fedez fel a kapcsolatban, amiknek a létezéséről nem is tudott. Sokkal jobban megismeri a párját, és ezzel csak mélyül a szerelem, vonzódás. Ez a nyitottság segíti a kapcsolatot a növekedésben, és olyan harmóniát és közös rezgést hoz a párkapcsolatba, ami mindkettőjüket felemeli. A Vénusz mozgása miatt a hónap elején erre minden adott lesz, hiszen az egyébként bezárkózó Bika most kíváncsisággal és kalandvággyal fordul a párkapcsolata felé, és könnyen lehet, hogy olyasmit kezdeményez, amit korábban nem mert volna kipróbálni.

Elköteleződik a Rák

Fotó: pixabay.com

Az elmúlt hónap erőpróbái, kétségei és fájdalmas emlékei után szárnyakat kap, és teljes magabiztossággal veti bele magát a romantikába. Nyoma sincs a kétségeknek a partnerét és a kapcsolatot illetően, szeretné teljesen a magáénak tudni a szerelmet, a párját, és még jobban megismerni. Miközben a baráti kapcsolatait rendezi, egyre több minőségi időt szeretne párjával tölteni; ez a hónap a közös programokról, összebújásokról szól. Úgy érzi, minden lehetséges, ezért könnyen lehet, hogy hatalmas lépésre szánja el magát, amivel előremozdítja a kapcsolatot. Ez lehet összeköltözés, de akár eljegyzés is.

Beleáll a változásokba a Skorpió

Fotó: pixabay.com

Az elmúlt hetekben kissé elakadva érezte magát, valahogy semmi nem akart a tervei szerint haladni. Ám november elején ez megváltozik: a bolygóállások a társas kapcsolatokra irányítják a figyelmét, és most átgondolja, melyik kapcsolat válik az előnyére, és melyik nem. A bizonytalanságok után a párkapcsolatát is mérlegre teszi, és rádöbben, hogy van még mit dolgozni rajta, ha előre akarnak lépni. Hosszú és mély beszélgetések ideje ez, de a bolygók támogatják ebben; végül kételyek és kérdések nélkül dönthet amellett, hogy érdemes többet dolgozni a kapcsolatáért. Ha képes elengedni a múlt sérelmeit és fájdalmait, akkor csodálatos, mély érzelmeket élhet meg a párjával.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási meglepetés: nem lesz ott a foci-Eb-n a korábbi győztes

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat