1 éve

Torkos csillagjegyek: ez a három jegy nem bír magával, rajong a finom ételekért

Van, aki rendszerint csak kutyafuttában kap be egy-két falatot, mások viszont szeretik megadni a módját az étkezésnek. Léteznek kifejezetten torkos csillagjegyek is, akik a legfinomabb ínyencségek valóságos szakértői.

Van, aki puszta szükségletként fogja fel az evést: amikor megéhezik, akkor eszik valamit, ennél nem jelent számára többet az egész. Másoknak viszont nagy jelentőséggel bír az ételek íze, illata, harmóniája, egyáltalán nem mindegy, mi kerül a tányérjukra. Ezek a torkos csillagjegyek szeretik az ünnepi vacsorákat, a sokfogásos menüket, sőt, néha akár még a szokatlan ízkombinációkat is. Nem csak az evés, hanem az ételek elkészítése is örömmel tölti el őket: a konyhában is szívesen kísérleteznek. Az ő kamrájuk mindig tele van, a fűszerpolcukon pedig rengeteg különlegességet találni. Vajon te közéjük tartozol?

A Bika jegyűek kedvelik a finom édességeket
Fotó: Pixabay.com

Bika: minden élvezetre vevő

A Bika jegyűekről köztudott, hogy minden élvezetre vevők, így a finom ízek, az igazi ínyencfalatok is rabul ejtik őket. A Bika jegye a Mérleggel együtt a Vénusz uralma alatt áll, ez a hatás gondoskodik az e két jegyhez tartozók kifinomult ízléséről. A torkos csillagjegyek első számú képviselője, a Bika számára nagyon fontos, hogy az élet mindig kellemes, az étel pedig ízletes és laktató legyen. Épp ezért viszonylag ritkán merészkedik ki a komfortzónájából. Ez az asztalnál is igaz: általában ragaszkodik a megszokott ízekhez, de azokkal kapcsolatban nagyon magas elvárásai vannak. Különösen szereti az ízes mártásokat, a finom édességeket, és a minőségi borokat. Ezekre az átlagnál többet költeni is hajlandó.

Egyes csillagjegyek számára az étkezés és a főzés valóságos művészet
Fotó: Pixabay.com

Rák: a torkos csillagjegyek „főszakácsa”

A Rák jegyűek nemcsak jókat enni szeretnek, hanem másokról is szívesen gondoskodnak. Így nem csoda, ha a konyhában is feltalálják magukat. A torkos csillagjegyek „főszakácsai” a drága éttermeknél többre becsülik az otthoni vacsorapartikat, különösen, ha ők találhatják ki és tehetik az asztalra a menüt. Az esetek többségében édesszájúak, jobban kedvelik az édességet, mint a sós rágcsálnivalókat. A Rák jegyűek többsége a karantén idején is rendszeresen finom sütiket készített a családnak, sokan komoly hobbicukrásszá képezték magukat.

A Szűz jegyűek pontosan tudják, melyik étterem a legjobb a városban
Fotó: Pixabay.com

Szűz: tökéletes az ízlése

Ha tudni akarod, melyik étterembe érdemes elmenned egy ismeretlen városban, kérdezz meg erről egy Szűz jegyű barátodat. A torkos csillagjegyek „étteremkritikusának” tökéletes az ízlése. Bár a Szűz sem egy kifejezetten vállalkozó kedvű csillagjegy, az asztalnál általában győz a technikai bravúrokra való fogékonysága, így olyan különlegességeket is képes megrendelni, amelyeket a Bika és a Rák jegyűek megízlelni sem lennének hajlandóak. Az sincs ellenére, hogy kiszolgálják, így szívesen jár étterembe, de csak a legjobbak jöhetnek nála szóba. Éles szemmel veszi észre a konyhai bakikat.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!