1 éve

Ennek a 4 csillagjegynek fantasztikus lesz a szeptember elseje

A bolygók szeptember elején sem tétlenkednek. A Merkúr és a Hold táncra perdülnek. Akad, akinek feszültséget hoznak, de kik azok, akinek csodás napjuk lesz?

A hónap első napján a Hold és a Merkúr fényszöge olyan energiákat mozgat meg, hogy ne csodálkozz, ha érzelmesebb leszel, gyorsan reagálsz dolgokra. Engedd bele magad ebbe az energiába, ne állj ellen, és akkor feloldódnak a feszültségek. Hiszen a túlérzékenység, túlreagálással is járhat. Érzékenyen reagálhatsz a beszélgetésekre, ezért most ne keveredj vitába! Ha ügyesen bánsz a hatásokkal, előnyödre válnak. Ennek a négy csillagjegynek kifejezetten jó napja lesz!

Csillagjegy-szeptember (Fotó: Shutterstock)

Ikrek

Számodra nagyon jól alakul ez a nap. Bármit szeretnél elérni, támogatást kapsz hozzá. Nem is gondoltad volna, hogy ilyen egyszerűen is mehetnek a dolgaid. Megtapasztalhatod, hogy segítséggel sokszor sokkal könnyebben és vidáman is valóra válhatnak vágyaid. Legyen ez a munka terén, vagy egy kellemes szabadidős tevékenység, egyszerűen szárnyalni fogsz! A szerelemben is kényeztetésre számíthatsz.

Bak

Idén számmodra különleges nap a szeptember első napja. Megérik a munkád gyümölcse, semmit nem tettél hiába. Érezni fogod a sikert, az elismerés pedig szintén nem várat már sokáig magára. Igen, ér mosolyogni, sőt! Estére nem kell, hogy leeressz, a siker energiáival a jókedv is megérkezik a nap folyamán, még egy ital is belefér az ünneplésbe! Merd megélni az érzéseidet! Itt az ideje.

Vízöntő

Fantasztikus hangulatban ébredsz, tele energiával és összeszedetten. A munkahelyeden is minden rendben halad, a kollégáiddal is lesz egy kis időd jót beszélgetni. Akadálytalanul, játszi könnyedséggel élvezheted a napot. Jó híreket kapsz, a magánéleted is meglepetésszerűen nagyon jóra fordul. Romantikus estéd lehet. Mi mást is kívánhatsz az ősz kezedetén? Még egy utazás is belefér a hónap végén, feküdj fel a pozitív szeptemberi energiákra.

Halak

Igazán jó kezdet ez neked. Hozd ki a legtöbbet ebből a napból. Panaszra semmi okod nem lesz, minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Az előző napok befektetett energiái igazán megtérülnek. Nincs okod aggodalomra. Rugalmasan, vidáman telik a nap. Jutalmazd meg magad este egy pohár borral és fogadd el, ha a párod meg akar masszírozni. Jár neked egy kis lazulás is! Élvezd a szeretetet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!