1 éve

Miben vagy tehetséges? Csillagjegyed ezt is elárulja

Mindenkiben van valami egyedi, létezik benned is valami különleges! Te megtaláltad ezt a képességed? Segít benne a csillagjegyed!

Léteznek tehetséges csillagjegyek? Vagy mindben találhatsz valami különlegeset? Bizony a tehetség mindenkiben ott rejlik. Ha ezt megtalálod magadban az egy valódi kincs. Minden csillagjegynek vannak erősségei, de ennek megtalálásában segíthetnek az érzéseid, a gyermekkori álmaid, és az, hogy milyen csillagzat alatt születtél.

Twelve symbols of the zodiac and planet

Kos

Erős vezéregyéniség, ez nem is kérdés. Így könnyen lehet, hogy egy vállalkozás kiteljesedésében és az álmai megvalósításában van a kulcs. Ebben rejlik az igazi tehetsége. A céltudatos és mégis szívből jövő megvalósításban.

Bika

Szereti a luxust, és szereti a finom ételeket, kreatív személyiség. Előfordul, hogy különleges és ízletes ételekben találja meg művészetét, de az anyag megformálásában is csodákra képes. Lehet festőművész, szobrász, ezekhez a tevékenységekhez különleges érzéke van.

Ikrek

Nagyon jó kommunikációs képességekkel rendelkezik. Az írás és az emebri kapcsolatok körül kellene kibontakoztatni a tehetségét. Igen intellektuális alakat, rengeteg informáicót képes befogadni. Ezek áramlását is képes elősegíteni.

Rák

A család nála elsődleges. Nagyon érzékeny, empatikus és alkotó is. Művészetek terén is kibontakozhat, alkotása mindig mások szívéig hatol. Gyermekekhez is különleges képessége lehet. Nem ritkán fogyatékkal élőknek is segítsége lehet.

Oroszlán

A királynak tehetsége a dekorációban, divatban, zenében vagy szereplésben van. Jó szervező, és szeret a középpontban is lenni. Nagyon kreatív. Elég széles a skála, amiben a tehetségét megtalálhatja, de mindenléppen köze van a szépséghez.

Szűz

Nagy szórakoztató típus. Mellette persze bármit csinál azt szereti tudatosan és szinte táblázatba szedve tenni. A Szűz is kreatív alkat, nagyon türelmes, és nyugtató ember. Szociális területen is képes megtalálni önmagát.

Mérleg

Nőiséggel, nemiséggel, gyerekekkel kapcsolatos lehet az útja. Rejlik benne valami természet feletti is. Képes belemerülni alkotásokba, horgolástól kezdve a hímzésen át a közösségi foglalkozásig nagy a skála. Nem csoda, ha mandalákat fest. Sokszor a zenéhez is különleges kapcsolat fűzi.

Skorpió

Érdekes személyiség a Skorpió. Mindig az Addams family című film jelenik meg az emberek előtt, ha erről a jegyről van szó. Furcsa humorának és szarkasztikus viselkedésének köszönhetően, elragadja az embereket. Akár lehet humorista is, de még magából is képes nevetséges alakot formálni. Szórakoztatás területén is tehetséges lehet.

Nyilas

Nagy tanító és segítő, sokat adhat magából. Coachok sokszor közülük kerülnek ki. Fontos számára, hogy az emberiséget is megajándékozza, nagyon figyelemes, és jó a memóriája. Lehet ő a legjobb fodrász, egy biztos, a szíve vezérli el oda, ahol megvalósíthatja önmagát.

Bak

Nyugodt, céltudatos, és kitartó. Hihetetlen teljesítményekre képes. Előfordulhat, hogy valamelyik sportágban sikeres. Igazi győztes alkat. Vezető képessége sem elhanyagolható, sokan hallgatnak rá, ezért természetes az is, ha a saját munkájában teljesedik ki.

Vízöntő

Annyira sokszínű, az élet bohóca is lehet, de tehetsége egészen biztos intuitív képességeivel függ össze. Legyen az jóslás, vagy mások segítése, de az sem ritka, ha feltaláló vagy valami teljesen egyedi dolog rejlik benne. Különleges , de nem az anyag nagy megformálója. Néha valami más síkon mozog, nem a valóságban.

Halak

A mozgás, a költészet, a tánc az ő világa, de sokszor a színjátszásba is belekóstol. A képzelete útján áramlik, és azt képes a világ elé tárni. Az emberek szolgálatába is képes beállni. Erős megérzései vannak, és rengeteget álmodik, ezeket is képes a világnak megmutatni. Így alkothat is, egy a lényeg magán keresztül mutatja ezt meg. Tehetséges csillagjegy a Halak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!