Létrehozva: 2021.04.23.

Tudod, mi az a karmikus csapda? Így kerüld el

A kínai horoszkópod segít, hogy ne ess bele a karmád csapdájába. Mi is az a karma? Azt is megtudhatod!

Szerző Sors Edina

Mit jelent ez a kifejezés: karmikus csapda? A szanszkrit karma szó egyrészt maga a cselekedet, a tett, másrészt az ok-okozat törvénye. Kimondja, hogy minden cselekedetnek, gondolatnak vagy szónak következménye lehet. Áldásként vagy teherként tér vissza hozzád, mint egy bumeráng. A karma a kínai horoszkóppal is összefüggésben áll. Ha megismered a csillagjegyedre leselkedő csapdákat, nagyobb eséllyel kerülheted el őket. Mit kell megtanulnod?

Patkány

Nem tudsz egyhelyben ülni, sokat utazol, könnyen váltasz munkát. Szeretsz új kapcsolatokat kötni, barátkozó vagy. A karmikus csapdád az lehet, hogy olyan élethelyzetbe kerülsz, amikor meg vagy kötve. Így tanulhatod meg a valódi mozgás és szabadság lényegét. Amíg folyamatosan gátolva érzed magad a vágyaidban, addig bizony nem tanultad meg a leckét.

Bivaly

Nehezen változtatsz élethelyzeteken, időnként be vagy ragadva. Vedd észre, ha valaminek vége, enegedd el. Hiába nem szeretnéd, az örök változás az élet rendje. Ilyenkor jelez is feléd az élet. Mássz ki a sors csapdájából, vedd észre a jeleket, míg aprók, ne várd meg míg erőnek erejével kényszerít ki.

Tigris

A függetlenséget szereted az élet minden területén. Adottságaid megvannak ahhoz, hogy a célod elérd. A munka területén is szinte töretlenül haladsz a megvalósítás felé. Az akadályok sokszor elkerülnek. De a karmád visszatart benne. Méltatlan módon a végeredmény előtt félreaállítanak. Ha ez többször megtörtént veled, figyelj rá. Tudd ez nem véletlen, a karmikus csapdádba estél. Figyelemmel, tanulva a múltból változtass ezen.

Nyúl

Előfordul, hogy gyámoltalannak tűnsz, és gyengének. Olyan élethelyzetekbe vagy képes belekerülni, amikor mások támogatására szorulsz. Igazi vészhelyzetekben viszont magadtól is felállsz. Nagy csapda az, amikor a külvilág folytonosan segítségedre rohan, holott a képességeid adottak. Meg tudsz állni a lábadon, ne várd meg, míg veszélybe kerülsz. ha nem lépsz ki a karmád csapdájából, a kapcsolataidat veszélyezteted.

Sárkány

Nem ismersz lehetetlent. De nem használod a kreativitásod sokszor, és nem veszel figyelembe lehetőségeket. Sokszor mutat az élet más utakat, te mégis mész a saját fejed után. Ne feledd, az iránymutatások folyamatason jelen vannak. Ne ess a saját csapdádba, ne várd meg, míg a karma megmutatja, amit nem látsz, fájdalmas pofonokat oszthat neked. Légy nyitott több alternatívára, a csökönyösség nem mindig jó megoldás.

Kígyó

Szenvedélyes és érzékeny vagy. Ezért sokszor véded magad. Félsz a sérülésektől. Minél nagyobb falat építesz magad köré, a karma annál jobban eléd dobja azokat az embereket, akik közelednének feléd. Ott van a fény, csak meg kell látni. Bizalommal és szeretettel könnyeben mászol ki a csapdából. Ha megtanusz bízni és nyitni, nem fosz megsérülni és egyre több pozitív visszajelzést kaphatsz másoktól is.

Öntudatos és büszke vagy. Úgy tűnik jól boldogulsz egyedül. Mégis legbelül társadra támaszkodsz. Ő nyújtja neked a biztonságot az egyensúlyt. Nagyon szabadnak tűnsz és teret is adsz a másiknak, párkapcsolatod mégis hullámzó, mert amikor megbillensz visszakapaszkodsz hozzá. A karma olyan helyzeteket gurít eléd, mikor önbecsülésed, önbizalmad csökken, így képes leszel megtapasztalni az egyedüllétet. Ne ess abba a csapdába, hogy folyton azt kelljen bebizonyítanod, hogy megállsz a lábadon. Elég jó vagy, nem kell másra támaszkodnod.

Kecske

Te a világ összes feladatát magadra vállalnád, csak hogy bebizonyítsd, bármire képes vagy. Ne vedd át más feladatát, hiszen az az ővé, nem fog jobban szeretni téged, és ez nem valódi segítség. Elveszed tőle azt, ami a dolga, amit neki kell meglépnie. Nem verseny az élet, és nem is kell belefeszülni. A sors betegséggel vagy veszteséggel kényszerít rá a pihenésre, ha ezt nem hagyod abba. Mássz ki a folytonos csapdából, lassulj le és fogadd el, hogy az energiák a helyükre kerüljenek, és ne járd végig ugyanazt az utat mégegyszer.

Majom

Álmaid képes vagy megvalósítani, érzékeny vagy a lelked mélyén, de vigyázz arra, hogy ne mások vállán dobbants! Arra is figyelj, hogy amíg elérod a célod, ne taposs el másokat. Az emberek így azt hiszik, érzéketlen vagy. A környezeteddel harmóniába működj, nem csak az egyéni célok a fontosak. Ne várd meg, mig mindenki elfordul tőled. Ha ez már egy párszor megtörtént veled, itt az ideje, hogy tanulj belőle.

Kakas

Nagyon jól bánsz az energiáiddal, erősséged a kommunikáció, főleg verbálisan. Vedd tudomásul, hogy nem kell mindig felülkerekedned, inkább használd ki őszinteségedet. Karmikus csapdád az, hogy azt várod attól kapj vissza, akinek te magad is adtál. Engedd ezt el, használd ki tehetséged a kommunikációban, és ne törődj azzal, ki mit adott és mit kapott. Jól bánsz az energiákkal, így ezzel ne is foglalkozz!

Kutya

Csapatjátékos vagy és értesz ahhoz, amit csinálsz, viszont aránytalanul sokat teszel bele a közösbe. Ezt észre sem veszed. Hogy megtanuld a tökéletes arányokat, a karma törvénye segít neked. Bizony elveszítheted, amin dolgoztál, a többiek megbecsülése lehet az ár. Fordítva sül el, amit akartál. Azért hogy tudd, hol a befektetett energiád határa, tudnod kell azt is, hogy ha többet adsz, te magadból, az elgyengít. Így az eredményességed csökken. Mit tehtsz? Annyit rakj bele a csoportba, amennyit elbírsz, és szívesen teszel!

Disznó

Lassú, kimért vagy. Ez lehet előny és hátrány is. Ne ess abba a hibába, hogy az egyensúly és a béke nevében lusta leszel. Az életben a haladásnak is van egy ritmusa, nem tündökölhetsz mindig a nyugalom fényében. A karma utolérhet, ha nem döntesz és lépsz időben, fájdalmas feladatot kaphatsz az életben. Találd meg az egyensúlyt és a ritmust az életedben. Ebben a jegyben szülöttek, sokszor szenvednek jojó effektusban.

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elszabadult makákók miatt új rendőri egységet hoztak létre Thaiföldön

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Szabi, a pék 12 legjobb péksüteménye húsvétra: ezekkel a receptekkel garantált a siker

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Szoboszlai kiakadt, nem avatták be egy fontos döntésbe

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat