ÉLETMÓDI

Húzz egy lapot! - Megtudod belőle a sorsodat és a jövőd

Nincs más dolgod, mint választani a 3 lap közül. Elképesztő dolgokra jöhetsz rá.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az ősi tarot kártyalapok nagy erővel bírnak. Lelked és sorsod mély bugyraiba látnak, olyan dolgokra nyitják fel a szemed, melyekre nem is gondoltál volna. Ezúttal három új lapot mutatunk neked, modern köntösben, de a klasszikus üzenettel. Figyelj rá, van-e köztük olyan, ami megszólít téged. És ha igen, nézd meg, milyen üzenete van számodra a lapnak!

Jöhetnek a magyarázatok? LAPOZZ!


1. Nagy Arkanum - VI. A Szeretők

Ez a lap nagy szerelmi tapasztalatot sugall, egyúttal viszont döntéshelyzet elé is állít. Választást üzen eddigi életed és az elköteleződés között. A hangsúly a döntésen van, ezért akkor is érdemes elgondolkoznod rajta, ha úgy érzed, nincs kérdés szerelmi életedben - hiszen az élet számtalan más területén is akadhat olyan szituáció, aktuális helyzet, ahol érvényes, hogy választanod és döntened kell, méghozzá komolyan. A szerelmi életre vonatkozóan azonban egy csodás kapcsolatot jelez, ami ugyanakkor felkavaró is. Valami komoly lépés következik: még tökéletesebben mélyül el a meglévő viszony, de az is lehet, hogy váltás következik, mely új életet ígér.

Nézd meg a következő kártyát is! LAPOZZ!


2. Nagy Arkanum - A Diadalszekér

Csodálatos lapot választottál. Egyértelműen azt mutatja, hogy megválsz ugyan eddigi környezetedtől és nagy ugrás vár rád, azonban ez kétségkívül örömteli, eredményes és pozitív lesz. Nem társul hozzá félelem, szorongás vagy rossz érzés - sokkal inkább bizakodás, remény és vállalkozó kedv, mely meg is hozza a gyümölcsét. Jó irányú változásra, pozitív újrakezdésre utal, melyhez nincs más dolgod, mint biztonságot és szeretetet nyújtó közeget keresni és felkészülni az új kezdetekre. Ott van benned a hatalmas erő, a kirobbanni készülő tettvágy és a megtisztulás.

Mutatjuk a harmadik kártyát is! LAPOZZ!


3. Nagy Arkanum - Az Erő

Az erő, melyre a kártya utal, ahhoz szükséges, hogy érvényesíteni tudd az akaratod és harcolni tudj a vágyaiddal. Az erő cselekedeteit itt a szeretet, a szenvedély, az intelligencia vezérli, ezeknek add át magad. A kártya arra utal, hogy higgy magadban, találd meg magadban a bátorságot, igenis van erőd ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél, hogy sikeres legyél! Meg kell tanulnod hinned a képességeiden és önmagadban, csakis így tudsz előre jutni. Találd meg a belső nyugalmad, találd meg a segítőidet és a középpontodat. Gyűjtsd az energiád, így töretlenül tudsz haladni előre!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?