4 éve

Nagy, júliusi szerelmi horoszkóp: váratlan boldogságot hoz a hónap!

Csodás és izgalmas hetek állnak elõttünk!

Ez a hónap sokaknak hozza el a várva-vár változást! Nézd meg, mit ígérnek neked a csillagok!

Kos

A sok megpróbáltatás után most végre kicsit nyugodtabb időszaknak nézel elébe. Sok minden van a hátad mögött. Itt az ideje, hogy kicsit önmagadra koncentrálj! Párod meg fogja ezt érteni. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor ez a legfontosabb ahhoz, hogy valóban szeretetteljes kapcsolatot sikerüljön kiépítened.

Bika

Most igazán elemedben vagy. Szinte zsizsegsz, minden pillanatban történik körülötted valami, és ezt végtelenül élvezed. Add át magad az örömöknek és jó élményeknek! Élvezzétek ki a kalandokat pároddal, ha pedig még egyedülálló vagy, akkor merj bátran lépni és bátran érezni!

Ikrek

Kezdesz fáradt lenni, jó volna feltöltődnöd és erőt gyűjtened. Ha teheted, menj el szabadságra - ha viszont még nincs itt az ideje, akkor otthonodban találd meg azokat a tevékenységeket, melyek simogatják a lelked. Pároddal igazán intim és meghitt időszak vár rátok. Ha pedig még keresed az Igazit, akkor egy fontos és jelentőségteljes találkozásra érdemes készülnöd!

Folytatjuk tovább! LAPOZZ!


Rák

Most igazán kiélvezheted a családdal töltött boldog pillanatokat. Lazíts, pihenj, élvezd ki a nyáresti beszélgetéseket, a közös fürdőzéseket, a fagylalt finom ízeit és a napsütést! Szenvedélyes órák várnak rád pároddal. Ha pedig várod a Nagy Õt, akkor mozdulj ki, ismerkedj, járj nyitott szemmel!

Oroszlán

Eljött a te időd. Egyenesen ragyogsz! Minden, amibe belefogsz, sikerrel jár, nem ismersz lehetetlent. Õrizd meg ezt a lendületet, és nagy eredményeket érhetsz el a következő hetekben! Pároddal egészen új szintre emelkedik kapcsolatotok, ha pedig még várod a szerelmet, akkor a hónap során jó esélyed van rá, hogy megismerkedj valakivel, aki akár egy életen át a párod lehet.

Szűz

Óvatos vagy és kissé bizalmatlan, ami sokszor hasznos, most viszont nyugodtan lazíthatsz egy kicsit. A csillagok támogatnak téged, így végre kiélheted kreativitásodat, megvalósíthatod álmaid egy jelentős részét. Ne hajszold azért túl magad! Törekedj rá, hogy jusson minőségi időtöltésre is alkalom pároddal. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor élvezd ki a flörtöket még akkor is, ha ezek inkább csak könnyed, nyári kalandok.

Folytatjuk tovább, LAPOZZ!


Mérleg

Akadnak nézeteltérésed közted és párod között, de semmi olyan, ami kenyértörésre vinné a dolgot. Legyél vele most kicsit türelmesebb. Neki is sok volt a hajtás, őt is megviseli a hőség és a teendők tömkelege. Viták helyett inkább nosztalgiázzatok kicsit. Jó lesz együtt rácsodálkoznotok újra a régi randik helyszínére, a közös, múltbeli élményekre: közelebb fog hozni benneteket egymáshoz. Még nem találkoztál a Nagy Õvel? Készülj, mert nemsokára jó eséllyel megérkezik. Kicsi időt még adnod kell neki, ez viszont éppen kapóra jön ahhoz, hogy harmóniába kerülj még jobban önmagaddal a találkozás előtt.

Skorpió

Sok és határozott elképzelésed van arról, minek hogyan kéne történnie életedben és kapcsolatodban. Elvárásaid viszont néha úgy teljesülnek, hogy észre sem veszed. Próbálj kissé kevésbé ragaszkodni a konkrét elképzelésekhez, érdemes néha rugalmasabbnak és megengedőbbnek lenned pároddal. Hidd el, meg fogja hálálni! Egyelőre nincsen párod? Ne csüggedj, tele lesz új ismeretséggel a következő néhány hét. Legyél azonban résen, mert nem mindenki az, akinek látszik...

Nyilas

Legszívesebben párod karjában heverésznél egész nap. És ha teheted, ne is habozz ezt meglépni! Most mindketten nagyon vágytok arra, hogy minél több időt tölthessetek egymással, bensőséges és romantikus pillanatokban lesz gazdag számotokra a július. Ha még keresed a szerelmet, akkor járj nyitott szemmel: talán olyan embert vehetsz észre, aki eddig is közeledben volt...

Mutatjuk tovább, LAPOZZ!


Bak

Megviseltek az elmúlt hetek, olyan csalódások értek, melyekre nem számítottál, és amelyek joggal töltenek el fájdalommal. Most elsősorban önmagadra koncentrálj és adj időt, lehetőséget magadnak a regenerálódásra! Ha még várod a szerelmet, akkor is azt javasoljuk, először építsd újra lelked, és csak ezután vágj bele bármilyen újabb ismeretségbe.

Vízöntő

Voltak benned bizonytalanságok az elmúlt hónapok során, de most már nincsenek kétségeid, lelked pedig csordultig van tele. Ritka kincs ez, becsüld meg jól, hiszen te is tudod, milyen régóta vártál az önfeledtség és boldogság állapotára! Ha egyelőre nem találkoztál a Nagy Õvel, akkor egy barátság észrevétlenül kezdhet most szerelemmé alakulni. Mire észbe kapsz, talán már benne is találod magad egy igazi románcban!

Halak

Fáradt vagy és kissé nyűgös, ez pedig megterhelheti kapcsolatod is. Lazíts! Ne követelj magadtól olyan sokat, engedd meg magadnak azt is, hogy hibázz és hogy ne legyél mindig tökéletes! Hidd el, párod szeret téged annyira, hogy melletted álljon a nehezebb percekben is. Ha szeretnéd megtalálni a szerelmet, akkor mozdulj ki minél többet, és meg fogod tapasztalni, hogy nagyobb hatással vagy az ellenkező nemre, mint gondolnád...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt az amerikai bejelentés, ami megváltoztathatja a háború menetét

origo.hu

Ez a bejelentés megváltoztatja a háború menetét

borsonline.hu

Brutális fordulatot vesz az időjárás: alapos meglepetésekkel indul a hét

vg.hu

Parragh kőkemény üzenetet küldött Matolcsynak: „nem értenek hozzá”

ripost.hu

Ezek a csillagjegyek a legjobb vezetők: érdemes rájuk hallgatni

mandiner.hu

Elfogták az ukrán hadsereg magukra hagyott csoportjait az oroszok

origo.hu

Alig takarja extrémen szexi fűzője Palvin Barbara mellét - fotó

astronet.hu

Októberi kínai horoszkóp 2023: a Kutya hónapjában visszaszáll ránk mindaz a jó, amit másokért teszünk

origo.hu

Családtámogatás az árakon és a munkatársakon keresztül (x)

she.life.hu

Nem várt problémákat okozhat a stressz(x)

life.hu

Tisztább, egészségesebb víz minden nap - Így válassz otthonra vízszűrőt (x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Kapaszkodj, ennek a 4 csillagjegynek gyermekáldást ígér az ősz

EZO

Ne most ugorj fejest! Ezt a négy csillagjegyet óvatosságra inti a hátráló Jupiter

EZO

Ez a négy csillagjegy lesz a legszerencsésebb szeptemberben, a kínai horoszkóp szerint

EZO

Őszi romantika: erre a 4 csillagjegyre gyorsan rátalál a szerelem

EZO

Ezek a csillagjegyek a legjobb vezetők: érdemes rájuk hallgatni

EZO

Októberi horoszkóp: ez a csillagjegy lesz a hónap nyertese

EZO

Elárulta a jósnő, ki hogyan vigyázhat az egészségére

EZO

Durva fordulatot hoz az ősz, 3 csillagjegy végre felismeri az igazságot