ÉLETMÓDI

Válassz egy lapot, és megtudod, mit ígér neked a szerelem!

Az ősi kártyák elárulják, mi vár rád, és mit kell tenned célodért.
  • Szerző: Ripost

Az ősi tarot kártyák rengeteg olyan kérdésre adják meg a választ, amelyek lelked mélyén dolgoznak. Utat és irányt mutatnak, segítenek megtalálni a megoldásokat, és azt is, hogy tisztábban lásd a jövőd.

Most három lapot mutatunk neked. Gondolkozás és töprengés nélkül válassz közülük, törekedj arra, hogy belső hangod, megérzésed vezessen!

Mutatjuk, mit üzen neked a kiválasztott kártya. LAPOZZ!


1. Tarot III - A Császárnő

Ez a lap az új születését, a fejlődést jelképezi. A termékenység szimbóluma, mely megnyilvánulhat fizikai és lelki szinten is. Valami új, belső gazdagság érkezésére utal, mely fontos állomás életedben: életerőd, elevenséged, kreativitásod, nőiséged különösen erősen bontakozhat ki most, különösen akkor, ha te is megsegíted ezt. Higgy saját erődben és szépségedben! Fedezd fel, mi az, amit igazán értékesnek tartasz magadban! Próbáld meg végiggondolni, milyen nőkre nézel fel és miért! Add át magad a természet erejének, a szerelemnek! Gyönyörű, kiteljesedett időszak előtt állsz.

Mutatjuk a következő lap jelentését is. LAPOZZ!


2. Tarot XVIII. - A Hold

Egy küszöbhöz érkeztél. Most minden kicsit sötétebbnek, ijesztőbbnek és komorabbnak tűnik. De tudd, hogy ez átmeneti állapot! Engedd el félelmeidet, nézz szembe démonaiddal, nézz szembe az árnyakkal, melyek kísértenek. Jó módszer, ha ezeket leírod, akár lerajzolod! Sokat segít, ha relaxálsz, meditálsz. Fantáziád élénk, lelked érzékeny, és sok vágy lakozik benned. Ha szembenézel az aggályokkal és mindazzal, ami blokkol, akkor le tudod küzdeni azokat, és egy új, sokkal fényesebb, derűsebb időszakba lépsz, mely tele van új lehetőségekkel, új tapasztalatokkal és álmaid valóra váltásának lehetőségével.

Nézd meg a következő lap jelentését is. LAPOZZ!


3. Tarot XXI. - Az Univerzum

Olyan harmóniát élhetsz most át, mely ritkán adatik meg az életben. Megtalálod belső egységedet, felszabadulsz kötelékeidből és béklyóidból, megérkezel oda, ahová már régóta vágysz. Most minden a helyére kerül, de ehhez persze te is kellesz! Vedd száma, mi az, amitől szeretnél megszabadulni, mik azok a lezáratlan helyzetek, melyek befejezetlenek számodra. Végre megélheted az igazi megkönnyebbülést, a belső békét! Célba érsz, csak annyit kell tenned, hogy eloldozod a láncaid, és bízol érzéseidben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?