ÉLETMÓDI

Valakinek egy nagymamát karácsonyra? – szívszorító hirdetést adott fel az idős asszony

Szegény asszonyra elképesztő gyűlöletáradat zúdult.
  • Szerző: Ripost

Egy furcsa hirdetés jelent meg egy amerikai apróhirdetési portálon, a Craigslisten. Egy oklahomai nő adta fel Valakinek egy nagymamát karácsonyra? címmel, és arról írt benne, hogy nincs családja, ezért szeretne csatlakozni valakihez karácsonykor, nem akarja magányosan tölteni az ünnepeket. Leírta, hogy tud főzni, szívesen segít elkészíteni az ünnepi ételt és még a gyerekeknek is visz ajándékot, cserébe csak társaságot szeretne.

Fotó: pixabay.com

Az esetre a Colorado állambeli Koaa bukkant rá, ők azt írják, a nő minden jó szándéka ellenére rengeteg gyűlölködő jelent meg a hirdetés alatt. A hirdetést épp ezért nem sokkal később törölték is, de a történet itt még nem ért véget.

Carson Carlock teljesen véletlenül futott bele a a szövegbe a Craigslisten, de miután elolvasta, csak az járt a fejében, hogy ez mennyire szomorú.

Teljesen összetört a szívem, mikor olvastam, mert eszembe jutott, hogy az anyám is egyedül töltötte az utolsó karácsonyát.

Carson is látta, hogy a feladónak mennyi rosszindulatú üzenetet küldtek. A hozzászólók nagy része azzal vádolta a nőt, hogy csak ki akarja használni, rosszabb esetben megkárosítani azokat a családokat, akik vendégül látják őt az otthonukban. A nagymama frissítette a posztot, leírta, hogy csak szeretett volna tagja lenni egy családnak az ünnepek alkalmával, majd megköszönte mindenkinek, hogy ráerősítettek a fájdalmára. Ezután törölte a hirdetést, Carson pedig eldöntötte, hogy cselekedni fog.

Feladtam egy hirdetést én is, mégpedig a nagymamának címezve, hogy lépjen velem kapcsolatba, hogy csodálatos legyen a karácsonya.

Carson hirdetése vírusként kezdett terjedni az interneten, csak a Facebookon ötezer megosztást generált, és egyre többen kezdték hozzá hasonlóan felajánlani az idős hölgynek, hogy töltse náluk a karácsonyt.

A férfinak sikerült közvetlenül is felvennie a kapcsolatot a nagymamával, akit mint kiderült, Carrie-nek hívnak. Carrie nagyon hálás volt Carson kedvességéért, de a nem olyan rég rázúduló gyűlöletáradat miatt még hezitál, hogy elfogadja-e bárki invitálását. Még van pár napja dönteni, és könnyen lehet, hogy a hölgy idén egy igazi család tagjaként fog karácsonyozni.