ÚTISÚGÓ

Trendi lett a termálfürdőzés, a fiatalok is imádják

A termálvíz sok, a modern életvitelhez kapcsolódó problémára is megoldást kínál.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Magyarország termálvíz-nagyhatalom, aminek előnyeit a fiatalok is egyre jobban kihasználják, és egyre többen keresik fel a hazai termálfürdőket. Dr. Kurth Géza reumatológus szerint a növekvő népszerűségnek az az oka, hogy a termálvíz a fiatalok modern életvitelből fakadó problémáira megoldást nyújt, illetve a fürdőzés vonzó közösségi élmény. A termálfürdők melletti egyedi kedvezményt nyújtó szállodákat itt találsz.

A termálvíz stresszoldó

A hazai termálvizek összetételükben változatosak, és számos olyan egészségügyi probléma kezelésére alkalmasak, amelyek a fiatalok körében is előfordulnak. Ilyen a stressz, amelyre jótékony hatással van a termálvíz. Emellett a termálvíz enyhítheti az alvászavar okozta panaszokat, vagy elősegítheti a testtartás javítását, amit a mobiltelefonozás közben felvett helytelen testtartás okoz. De segíti a test regenerálódását is egy sportsérülés után.

Igazi közösségi élmény!

A fiatalok szívesen terveznek közös fürdőzős programot, hiszen az így együtt töltött idő felejthetetlen élmény. Ráadásul a program összeköthető közös szaunázással vagy aquafitnesszel. A fiatalok körében nagyon népszerű az éjszakai fürdőzés, ahol a zene és a fények miatt valódi szórakozóhelyen érezhetik magukat.

Kössük össze a fürdőzést országjárással!

Sokan az aktív pihenést részesítik előnyben, ezért a fürdőzést szívesen kötik össze kirándulással vagy városnézéssel. Az országban több mint 80 minősített gyógyfürdő közül választhatunk, amelynek környéke gazdag természeti és történelmi látnivalókban a dunántúli régióban Hévíztől és Sárvártól kezdve az Alföldön át egészen Észak-Magyarországig.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?