ÉLETMÓDI

KI NE HAGYD! 8 nap Málta Budapestről, 3 csillagos szállással csak 60.500 Ft-ért!

Ennyire olcsón még biztos nem kínáltak neked egyhetes tengerparti nyaralást repülővel! Vétek lenne elszalasztanod ezt a remek alkalmat.
  • Szerző: Ripost

Minden vágyad, hogy kiszakadj a hétköznapokból és felfedezd a nagyvilág még ismeretlen részeit? Most itt az alkalom arra, hogy a fantasztikus szépségű Máltán egy egész hetet eltölts, méghozzá tényleg megfizethető áron.

HIHETETLEN!

1 hét nyaralás Máltán 3 csillagos szállodában, repülővel, csak 60.500 Ft/fő, 7 éjszakára!

Utazz olcsón, hogy Utazómajom-oldal segítségével sok helyre eljuthass!  Irány Málta!

Sokak szerint szeptember a legmegfelelőbb időpont Máltára utazni. Ilyenkor az átlaghőmérséklet és a tenger vize is 26°C-os, 10 órát süt a nap, igazán kellemes az időjárás.

Bár  Máltát érdemes jól körbejárni, akkor sem kell kétségbe esned, ha nem szeretnél autót bérelni: a szigeten tökéletes és olcsó a tömegközlekedés.

Ha gyalogszerrel tervezed bejárni a városokat, készülj fel a meredek utcákra, de a gyönyörű látvány garantáltan kárpótolni fog!

Jó hír az aktív pihenőknek, hogy Málta a strandokon kívül rengeteg egyéb látnivalót kínál. Mdina, Málta régi fővárosának szűk utcáiban kóvályogva kapkodhatod a fejed, ha mindent látni szeretnél!

Ha elfáradnál, térj be egy autentikus étterembe, fogyassz el egy friss halat, vagy egyéb tengeri herkentyűt! Átértékeled az itthoni ízeket! Ha a víz alá is benéznél, Málta búvárkodásra is tökéletesen alkalmas.

Dátum: Szeptember 16-23

Budapest - Málta Wizzair.com 35€

Málta - Budapest Ryanair.com 65€

Szállás: Sundown Court Leisure Resort***, 60.500 Ft/fő, 7 éjszakára

A szállásokat itt tudod foglalni!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?