ÉLETMÓDI

Mit látsz meg először a képen - megdöbbentően izgalmas személyiségteszt!

Ez a teszt fellebbenti a fátylat személyiséged titkos szegleteiről.
  • Szerző: Ripost

Vess csupán egyetlen pillantást erre a képre, és kiderül, milyen vagy a szerelemben, mi az, ami igazán fontos számodra egy párkapcsolatban. Sőt ha igazán izgalmas játékot szeretnél, akkor mutasd meg párodnak is, hogy feltárd, mennyire is illetek össze, milyen a lelke mélyén valójában!

Nagyon egyszerű a dolgod, mindössze nézz rá a képre és jegyezd meg, mit vettél észre rajta először!

Mutatjuk a válaszokat! LAPOZZ!


1. A templom

Ha erre figyeltél fel először, akkor hűséges, megbízható, igazán kitartó társ vagy. A legfontosabb számodra az otthon melege és biztonság. Persze élsz társasági életet is, barátaid is sokat számítanak neked, legjobban mégis akkor érzed magad, ha azok az emberek és tárgyak vesznek körül, melyek lakásodban töltenek el melegséggel. Gondoskodó és támogató alkat vagy, gyakran fejezed ki azzal a szereteted, hogy valamilyen finomságot készítesz a másiknak.

Nézd meg, mit árul el a következő választás! LAPOZZ!


2. A Hold

Bár képes és hajlandó is vagy két lábbal a földön járni, ha az élet megköveteli, azért valójában mégis egy kimondottan álmodozó és idealista személyiség vagy. A lelked nagyon kifinomult és érzékeny, imádod a művészetet és nyitott vagy a spiritualitás befogadására és megélésére is. Fontos számodra az önkifejezés és kreativitás, hajlamos vagy arra, hogy spontán maradj kapcsolatodban, és nagyon változatos módon fejezed ki igencsak mély érzéseidet.

Nézd meg, mit árul el a következő lehetőség rólad! LAPOZZ!


3. A farkas

Rendkívül szenvedélyes alkat vagy. Téged nem lehet nem észrevenni, ha besétálsz egy szobába vagy egy társaságba, már a puszta megjelenésed a helyzet középpontjába helyez. Zajlik körülötted az élet, mélyen, olykor végletesen éled meg a mindennapokat. A tetteknek és a szavaknak is nagy jelentősége van számodra egy párkapcsolatban. Ha nehézségekbe ütközöl, akkor sem adod fel, hanem küzdesz azért, akit megszerettél. Olykor makacs vagy, gyakran lobbanékony is. De rendkívüli mélységeket élhet meg veled a párod, leginkább pedig az érintések által szereted kifejezni érzéseidet.

Mutatjuk a kép következő részletének jelentését is! LAPOZZ!


4. A fák

Ha a fákra esett először a pillantásod, akkor gyakran bántottak és olyan fájdalmakat hordozol magadban, melyek még nem gyógyultak be teljesen. Ha valaki megbánt, akit szeretsz, akkor az komolyan megvisel, érzékenyebben érint sok más embernél, és hajlamos vagy önmagadban keresni a hibát. Ennek ellenére bizakodó vagy, szereted az életet. A szerelemben nagyon fontos számodra az intimitás, a meghittség és a romantika. Az átlagnál kicsit nehezebben nyílsz meg, de éppen azzal fejezed ki legjobban érzéseid erősségét, hogy közel engeded magadhoz a másikat.

Nézd meg, mit árul el a következő lehetőség! LAPOZZ!


5. Az arc

Erős a beleérző képességed, az empátiád, rendkívül kifinomultan vagy képes ráérezni akár apróságokra is, az átlagnál jóval finomabbak a "radarjaid". Amikor mások a részletekben vesznek el, te akkor is inkább a teljes egészet látod át, beleértve ebbe az élet minden helyzetét és párkapcsolatod alakulását is. Irányító és vezető alkat vagy, többnyire jó döntéseket hozol és ki is állsz mellettük. Leginkább azzal fejezed ki szerelmed, hogy következetesen, akár alaposan megtervezetten is törekszel rá: minőségi időt tudj együtt tölteni választottaddal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?