ÉLETMÓDI

Melyik erkélyen pihennél? - Most kiderül, milyen valójában a párkapcsolatod...

Ez a teszt igazán könnyû, mégis rengeteg dolgot elárul arról, milyen kapcsolatban élsz.
  • Szerző: Ripost

Szeretnéd megtudni, hogy valójában mennyire boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolatod? Akkor nincs más dolgod, mint szemügyre venni a képeket, melyeket most mutatunk. Képzeld el azt, hogy ezek az erkélyek a kapcsolatod jelenlegi állapotát mutatják - képzeld el azt, vajon melyik jelképezi leginkább a lelkiállapotod, vajon melyik az, ami tükrözi, hogyan érzed magad. Mi pedig megválaszoljuk, mit árul el rólad, illetve rólatok a terasz, ami mellett döntöttél.

Máris jönnek a válaszok és megfejtések! LAPOZZ!


1. Magány és szomorúság

Ha ezt a képet választottad, akkor fáj a lelked. Magányosnak érzed magad a kapcsolatodban, visszahúzódtál a csigaházadba, esetleg tüskéssé váltál a bánat miatt, ezt pedig a zárt ajtó és a hegyes korlát jelképezi. Lenne még benned vágy arra, hogy újraéleszd az érzéseket, erről árulkodnak a virágok, melyek az erkély két oldalán árválkodnak. De mindenképpen érdemes elgondolkoznod, vajon érdemes-e több energiát és érzést ölnöd abba, amiben most élsz. Nem lenne jobb vajon továbblépned, és egy reménnyel telibb, boldogabb jövő felé venned az irányt?

Mutatjuk a következő erkély jelentését! LAPOZZ!


2. Hétköznapi és kedves

A kapcsolatodban nincsenek nagy kilengések, nincs benne óriási és rendkívüli szenvedély. Mondhatjuk, hogy a hétköznapokat élitek meg egymás mellett - azt viszont kedvesen és kellemesen. Az ablak párkányára tett virág, a párosan elrendezett szék és a két csésze is arról árulkodik, hogy összetartoztok a pároddal. Sőt, akad bennetek még kaland és vállalkozó szellem is, ezt pedig az erkélyre szerelt függőágy bizonyítja. Szeretitek egymást, de néha bedarálnak benneteket a mindennapok. Mozduljatok ki néha jobban a komfortzónátokból! Vágjatok bele új kalandokba - mindkettőtökben van rá vágy és késztetés, ez pedig még szorosabbá teszi köztetek a köteléket.

Mutatjuk a következő erkély jelentését! LAPOZZ!


3. Tökély és rajongás

Ennél gyönyörűbb kapcsolatod talán nem is lehetne. Melegség tölti el mindkettőtök szívét, ha egymásra gondoltok. Egymás tökéletes párjai vagytok, és nem véletlen, hogy a romantikus virágok és gyertyák szépen kiegészítik a teljes összetartozást jelképező pihepuha kanapét az otthonos párnákkal. Nemcsak rajongtok egymásért, de egymás legjobb barátai is vagytok. Hatalmas kincset élhetsz meg, becsüld meg jól, és legyetek továbbra is ilyen boldogok, mint amilyenek most vagytok!

Mutatjuk a következő erkély jelentését! LAPOZZ!


4. Nehézségek, melyekre lehet megoldás

Nem éltek problémáktól és konfliktusoktól mentesen. Az erkély, melyet választottál, teljesen kopár, nincs benne szinte semmi, ami érzelemre és meghittségre utalna, de mégsem reménytelen a helyzet, hiszen nemcsak az biztató, hogy két szék található a teraszon, hanem az is, hogy ezek a székek bizony egymás felé fordulnak. Lehetséges, hogy talán mindketten féltek kicsit, esetleg fel kell dolgoznotok egymásnak okozott, vagy múltból hozott csalódásokat. De nincs okod a szomorúságra, mindössze a falaitokat kell lebontanotok. Ez persze nem könnyű munka, viszont egyáltalán nem lehetetlen.

Mutatjuk a következő erkély jelentését! LAPOZZ!


5. Meghitt magány

Vajon szingli vagy, ezért választottad ezt az erkélyt? Esetleg kapcsolatban élsz, mégis inkább a maga útját járod? A környezet, mely mellett döntöttél, kifejezetten kellemes és bensőséges. Tele van élettel a sok növény és a napfény által. Kényelmes székben üldögélsz, komfortosan elrendezted a holmidat az asztalon. De hol jut a párodnak hely? Két magyarázat is elképzelhető. Talán egy térre és szabadságra vágyó alkat vagy, akinek megadja a lehetőséget a partnere arra, hogy ezt az igényét megélje. És az is lehetséges, hogy inkább egyedül éreznéd jobban magad, csak még nem merted meglépni ezt a döntést. Hogy melyik az igazság, azt neked kell tudnod, de ha a lelked mélyére nézel, akkor egészen biztosan rá fogsz jönni a válaszra.

Mutatjuk a következő erkély jelentését! LAPOZZ!


6. Gördülékeny, kellemes idill

Nem tobzódtok a romantikában, számotokra nem az jelenti az összetartozást, hogy nagy gesztusokkal fejezitek ki az érzelmeiteket. Mégis egyértelmű, hogy ti egymás társai vagytok. Jól érzitek magatokat ebben a kapcsolatban, bőven akad benne együtt töltött idő, személyes tér és szabadság is. Egyszerűen, jól és magától értetődően működik a kapcsolatotok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?