ÉLETMÓDI

Melyik ágyba feküdnél - megmutatja, mit hoz a szerelem, és felfedi titkos éned

Válaszd ki, hogy melyik ágy vonz leginkább, és láss rá személyiséged rejtett oldalára.
  • Szerző: Ripost

Gyönyörű ágyakat gyűjtöttünk össze. Nem is kérdés, hogy valószínűleg több is van köztük, mely tetszeni fog neked. Azonban ezúttal ne az ízlésedre, hanem a megérzéseidre hallgass! Válaszd ki azt a fekhelyet, amelyik a leginkább csalogat magához, és nézd meg, mit árul ez el rólad.

Jöjjenek a megfejtések! LAPOZZ!


1. Kreatív és optimista

Rendkívül élettel teli, gazdag fantáziával megáldott személyiség vagy. Sosem unatkozol, mindig fontos számodra, hogy valamilyen kreatív feladatot találj magadnak. Szereted megtapasztalni az új dolgokat, keresed az élményeket, és kapcsolatodban is fontosnak tartod, hogy újra és újra felfedezzétek egymást pároddal. Melletted igazán nem unalmas az élet, ugyanakkor kiegyensúlyozott és harmonikus vagy, tehát a kaland mellett meghittséget és biztonságot is nyújtasz.

Nézd meg a következő képet is! LAPOZZ!


2. Intimitás és bensőségesség a kulcsszó

Fontos számodra, hogy kapcsolatod melegséget, feltöltődést adjon. Nagy igényed van a meghittségre, a bizalmas beszélgetésekre, az érintésekre és ölelésekre. Nőies és családközpontú vagy, kitartasz szeretteid mellett, akik minden körülmények közt számíthatnak rád. Megbízható és jó barát vagy, ezt pedig nagyra értékelik a hozzád közel állók.

Mutatjuk a következő képet is! LAPOZZ!


3. Romantikus álmodozó

Ízig-vérig nőies, romantikus alkat vagy. Imádod a szépséget, rajongója vagy az udvarlásnak, de nem csak szívesen fogadod azt, hanem te magad is szereted kényeztetni partnered. Eleganciád és kifinomultságod igazán különleges, meglátod az értéket szinte mindenben, nagy becsben tartod azokat az embereket, emlékeket, élményeket és tárgyakat, melyek megérintették a lelkedet.

Lássuk, mit mond a következő kép! LAPOZZ!


4. Szabad lelkű, önálló

Igényled a teret, nagy szükséged van a szabadságra, és a másik félnek is megadod erre a lehetőséget. Nem élsz vissza azzal, ha párod engedi kiélni önállóságodat - sőt meg is hálálod. Hiszen eszedben sincs elhagyni azt, akit szeretsz. Sokkal inkább az a fontos számodra, hogy saját döntésedből térhess vissza hozzá napról-napra. Szeretsz tisztán látni és érezni, kerülöd a komplikált helyzeteket, kerülöd a drámát és a konfliktust. Egy nyugodt, önmagával és céljaival is tisztában lévő ember vagy.

Mutatjuk, mit árul el a következő kép! LAPOZZ!


5. Bohém és szenvedélyes

Számodra az a természetes, ami más számára akár még furcsa is lehet. Sajátos kreativitással és fantáziával éled meg a mindennapokat, felépítettél magadban egy olyan világot, mely a hétköznapokban is segít boldogulni, ugyanakkor a béke szigetét is kínálja számodra. Akit párodul választasz, annak kivételes élményekben lehet melletted része, és szenvedélyes szerelemmel kényezteted őt.

Nézd meg, mit árul el a következő kép! LAPOZZ!


6. Biztonságra vágyó

Nagyon fontos számodra, hogy úgy érezd, szeretve vagy, van kire támaszkodnod és hogy olyan ember van melletted , akire valóban számíthatsz. Nem csupán férfitól várod és reméled ezt, hanem a sok barát és családod is igen fontos szerepet tölt be életedben. Ugyanakkor persze meghatározó számodra, hogy érezd egy férfi ölelését, megnyugtató támogatását és közelségét.

És ezeket olvastad már?